Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

Vakar lijo,šiandien lyja,kada mums buti gražiom schmoll.gif user posted image
Skusimes,protestuosim unsure.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 20, 16:19)

Na ir grožiai pas Jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 20, 15:19)

Patinka man šios gėlės. Labai gražu pas jus. 4u.gif 4u.gif O pas mane geltonžiedės neperžiemojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2011 08 20, 16:40)
Patinka man šios gėlės. Labai gražu pas jus. 4u.gif  4u.gif  O pas mane geltonžiedės neperžiemojo verysad.gif

O pas mane atliekamu yra rolleyes.gif Šiltnamy užsilikusios žydi smile.gif .Tos geltonosios...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 20, 14:19)

Na jau grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir pas mane zalialapiai prazydo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
niu dar neiskasat kanu ?
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2011 10 12, 14:10)
sveikutes  4u.gif
niu dar neiskasat kanu ?

Savaitgalį jau kasiu ax.gif
Atsakyti
Dalis jau iškasta. Dar šiek tiek liko. Bet jau dienų klausimas, nors šiuo metu dar žydi.
Atsakyti
as tai planuoju gal snd iskasti, nors ju tiek daug kad nezinau ar istengsiu, bet bandysiu, as va issigandau tu salmu kur sestad pranesa, tai galvoju gal reiketu paskubeti juos iskasti g.gif nors ir pas mane dalis dar zydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2011 10 13, 09:21)
as tai planuoju gal snd iskasti, nors ju tiek daug kad nezinau ar istengsiu, bet bandysiu, as va issigandau tu salmu kur sestad pranesa, tai galvoju gal reiketu paskubeti juos iskasti  g.gif  nors ir pas mane dalis dar zydi  wub.gif

Visada kasu ,kai nušala. Esu kasusi kanas net po keliu šalnu,kurias šeimininke buvo palikusi pražučiai. Tada teko apipjaustyti apgedusius kakliukus-tas vietas,kur jie buvo nupjauti. Bet isitaisiau gražiu ,dideliais oranžiniais žiedais,rudalapiu kanų
Žiureti aukščiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 13 spalio 2011 - 15:58