Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(rositta @ 2012 02 28, 14:24)
Aš kanus į vazonus sodinu kovo pabaigoje , visus gumbus išdraskau , ir po vieną į vazoną iš to vieno rudenį visas krūmas priauga kad nelabai telpa į " karutį " , negalvokit kad visą krūmą pasodinsit tai didesnis bus , nepjaustau tiesiog nulaužiu tinkamą ir sodinu.  Balandžio viduryje pradedu juos tręšti taip smarkokai o gegužės pabaigoje į lauką.

Gal galit išduot, kuo tręšiat ax.gif
Atsakyti
Nuostabūs Kanai.. taip susižavėjau, kad ir man dabar reikia! doh.gif:
amarrile nuo Jūsiškių man visai galva susisuko, kok grožis.. wub.gif

Jei kas Kaune norėtų/galėtų pasidalinti ar parduoti mielai priglausčiau... Pažadu stipriai mylėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 02 28, 20:21)

Nesvarbu manau , visokios trašos tiks, aš žalioj stoteleje perku tokias universalias, lietuviškas tinkančias viskam ir žydintiemas ir lapiniams augalams. Nedideliais pakeliais , baltos spalvos apie 5 lt. kaina. Ir trešiu jomis viską, mano gėlėms patinka.
Papildyta:
QUOTE(@š@k@ @ 2012 02 28, 22:57)
Nuostabūs Kanai.. taip susižavėjau, kad ir man dabar reikia! doh.gif:
amarrile nuo Jūsiškių man visai galva susisuko, kok grožis..  wub.gif

Jei kas Kaune norėtų/galėtų pasidalinti ar parduoti mielai priglausčiau... Pažadu stipriai mylėti  wub.gif

Yra parduotuvėse tų kanų visokių , kaina apie 8 Lt , nemanau , kad čia tokia astronominė kaina, vieną pasodinsit ir išaugs į visą krūmą , kitais metais jei išsaugosit jau turėsite iš to vieno krūmo - apie 20 krūmų biggrin.gif
sėkmės auginant .
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 02 29, 12:04)
Yra parduotuvėse tų kanų visokių , kaina apie 8 Lt , nemanau , kad čia tokia astronominė kaina, vieną pasodinsit ir išaugs į visą krūmą , kitais metais jei išsaugosit jau turėsite iš to vieno  krūmo - apie 20 krūmų  biggrin.gif
sėkmės auginant .
ne del astronomines kainos smile.gif tiesiog jei kazkas ismest planuoja, as geriau ptriglausciau.. vis mieliau pirkt is zmogaus nei is parduotuves 4u.gif bent jau man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 02 29, 11:04)
Nesvarbu manau , visokios trašos tiks, aš žalioj stoteleje perku tokias universalias, lietuviškas tinkančias viskam ir žydintiemas ir lapiniams augalams. Nedideliais pakeliais , baltos spalvos apie 5 lt. kaina. Ir trešiu jomis viską, mano gėlėms patinka.

ačiū 4u.gif kaip visada sudėtingumas paprastume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 02 28, 19:21)

Kanams, bent jau maniskiams labai patiko pernai augimo stimuliatorius, pirktas maximoj , seklu stenduose jo buna, kaina apie pora litu. Uzaugo virs dvieju metru, visi stebejosi jais biggrin.gif
Dar sako, kad kanams salietra nelabai tinkama, nes tada sauna i ugi, liauni stiebai buna ir gali isluzineti. Kiek tame tiesos nezinau, nes net nemeginau ju vaisinti salietra.

Dar gi vakar jau pritrukau talpu tai i paprastus maisus priberiau zemiu, sukisau gumbus ir lauksiu, gal gyvens jie juose. Pabandziau juos "naturaliai" skirstyti ir pastebejau kad kai kuriu lauzimo vidus buvo toks lyg su skylutem ir ten tokia lipni ,tirsta, tamsi mase buvo. Cia reiskia liga ar puvima? Nezinojau, tai nerizikavau ir ismeciau as juos...
Atsakyti
Mano kanams geriausia trasa, tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif arklio meslas lotuliukas.gif lotuliukas.gif tas, kur vasara laukuose buna, pries sodinant i duobes pridedu ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 02 29, 13:28)
Mano kanams geriausia trasa, tai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif arklio meslas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tas, kur vasara laukuose buna, pries sodinant i duobes pridedu ir  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai cia jau faktas biggrin.gif Gaila, kad vidury miesto nematyt nei lauku, nei arkliu, nei meslo g.gif Pastu tikriausiai irgi niekas nesiustu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 02 29, 14:31)
Tai cia jau faktas  biggrin.gif  Gaila, kad vidury miesto nematyt nei lauku, nei arkliu, nei meslo  g.gif  Pastu tikriausiai irgi niekas nesiustu  lotuliukas.gif

Juokas juokais, bet kartais buna skelbimu, jog parduoda ta geri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 02 28, 20:21)

Vot dirstelėjau grįžusi "Žalsva" tos trašos vadinasi.
Atsakyti
[quote=rositta,2012 02 29, 21:18]
Vot dirstelėjau grįžusi "Žalsva" tos trašos vadinasi.
Dėkui už patarimus smile.gif Reiks apsirūpint ir natūraliom, ir parduotuvinėm trąšom biggrin.gif
Atsakyti
Kas dėl natūralių trašų , tai Vilnietėms ir aplink gyvenančioms noriu pasakyti , kad Riešėje yra žirgynas , ir ten tų arklių mėšlo galima už dyką nuvažiavus prisikasti, praeitą kartą vyras vaikinukui kuris arklius prižiūri davė 10 Lt , tai jis ir prikasė ir į auto pakrovė. mirksiukas.gif
Dedu aš jį prieš sodindama į dirvą duobėn tiek kanams tiek ir kitiems augalams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 01 kovo 2012 - 08:48