Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

Padovanosiu kanų,jei patys pasiimsit Tauragėje....
http://public.fotki....elynas-672.html
Atsakyti
Baigiu nuo proto nusokti su kanais doh.gif doh.gif doh.gif Sukisau i zemes, ir kantrybes neturiu laukti, tai vis istraukiu paziuriu ar kokias saknis isleidzia ir vel atgal doh.gif Kur neisleidzia - metu lauk i toki maisa su zemem laukt ar isleis is vis. Nezinau, jauciu bus prastai ir man, ir mano kanams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 03 04, 19:51)
Baigiu nuo proto nusokti su kanais  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Sukisau i zemes, ir kantrybes neturiu laukti, tai vis istraukiu paziuriu ar kokias saknis isleidzia ir vel atgal  doh.gif  Kur neisleidzia - metu lauk i toki maisa su zemem laukt ar isleis is vis. Nezinau, jauciu bus prastai ir man, ir mano kanams  doh.gif

As taip seklas traukineju doh.gif doh.gif o kanu dar nenesu, nes zinau, kad vargsus tik kankinsiu, kasdiena krapstysiu ir ziuresiu ar jau dygsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 03 04, 19:51)
Baigiu nuo proto nusokti su kanais  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Sukisau i zemes, ir kantrybes neturiu laukti, tai vis istraukiu paziuriu ar kokias saknis isleidzia ir vel atgal  doh.gif  Kur neisleidzia - metu lauk i toki maisa su zemem laukt ar isleis is vis. Nezinau, jauciu bus prastai ir man, ir mano kanams  doh.gif

Nežinau , prieš kiek laiko pasodinote, bet patariu juos pamiršti ir neišmetinėti, kanai labai gajūs , prigis . Jei tai ką sodinote turėjo gyvybės ženklų, tai viskas bus ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai jau kada tas tikrasis laikas kanas is rusio traukti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 05, 19:52)
O tai jau kada tas tikrasis laikas kanas is rusio traukti? blush2.gif

Mandriai atsakysiu biggrin.gif Man laikas,nes turiu šiltnamį prie namų,padangstau per šalnas...Kambarį auginant gal ir per anksti,neskatinu anksti sodinti,nors mano jau dygsta,kitos šildos po stalu prie radijatoriaus,kol sudygs ax.gif
Atsakyti
TRauksiu ir as jas, tegul dygsta po truputi, turiu ir as siltnami, jau padygusias galesiu ten isgabenti 4u.gif
Atsakyti
Aš šį ateinantį savaitgalį planuoju, nors šiltnamio ir neturiu, susodinu į vazonus ir jau paugusius tiesiai į dirvą nešu. Jei neturite kur laikyti pasodintus , tai gal dar laukite iki balandžio pradžios , pas mane tai šildomoj terasoj gyvena.
Atsakyti
Na va ir aš pasodinau, gerai išsilaikė per žiemą , net sudygo jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi po truputį sodinu 4u.gif
Atsakyti
Maniskiai jau po pirma dideli lapa formuoja bigsmile.gif Tik kazko siemet man jie linke tysti i virsu, anais metais kazkaip tvirtesni atrode, riebesni tokie. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 03 12, 22:07)
Maniskiai jau po pirma dideli lapa formuoja  bigsmile.gif  Tik kazko siemet man jie linke tysti i virsu, anais metais kazkaip tvirtesni atrode, riebesni tokie.  g.gif

Manau gaus saulės ir pariebės dar mirksiukas.gif
Atsakyti