Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

Vau,kaip papuošėt temutę 4u.gif Gerai,labai smagu,mainysim progai pasitaikius thumbup.gif
Atsakyti

dar labai sita myliu, bet labiau del lapu

KOKIA GRAŽI, TIKRAI VERTA MEILĖS thumbup.gif

vieninteles kurios kartais neprazysta man tai paprastos bordines, o kitos kur jau idomesnes ir zemauges tai dar nebuvo, kad nezydetu, ypac jei padaigini is anksto, manau sulauksite ziedu be problemu smile.gif

AČIŪ, LABAI LAUKSIU, JAU SUKIŠAU VAZONAN, NES GAN DIDELI DAIGAI BUVO, TAI ŠIANDIEN BALKONE ŠILDOSI SAULUTĖJE NOSYTĖS smile.gif

ir tropicana - mano viena mylimiausiu irgi oranziniai ziedai

LABAI LABAI GRAŽU thumbup.gif
Atsakyti
Kokie grazuoliai ziedai! wub.gif
Sakykit, kokio mazdaug dydzio vazono kanoms reiketu? Siemet galvoju gal i vazona kokia itupdyti... ax.gif
Pirkau pernai raudonlapiu kanu is vienos forumietes, daiginau, bet ziedu deja nesulaukiau, nors lapai gerai bujojo... sad.gif Siemet neisejo daigint, vis dar rusyje jos sedi, tai speju ziedu vel nebus... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 05 balandžio 2012 - 19:27
Kaskoniuke, baisiai grazus kanai wub.gif wub.gif , jei kada turesite tu dryzuotais lapais pertekliu, tai is anksto uzsisakau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 04 05, 20:25)

Sakykit, kokio mazdaug dydzio vazono kanoms reiketu? Siemet galvoju gal i vazona kokia itupdyti...  ax.gif
Pirkau pernai raudonlapiu kanu is vienos forumietes, daiginau, bet ziedu deja nesulaukiau, nors lapai gerai bujojo... sad.gif Siemet neisejo daigint, vis dar rusyje jos sedi, tai speju ziedu vel nebus...  unsure.gif

mano patirtis, kad paprasti bordiniai ir zali , plius zali dryzuoti nemazai priaugina gumbu jei gauna pakankamai dregmes ir silumos tai as juos i didesniu ir stipresnius vazonus sodinu, nes kitu atveju supleso situs paprastus plastmasinius vazonus. Jei konkreciau tai turiu nusipirkus pvz 30l tokius juodus su rankenom vazonus is shetelig parduotuves, tai ten sodinu po kokia pora gumbu su 4 ugliukais paprastos bordines kanos, plius aplink kazko kad padaryt kompozicija ir apzeldinti tuos vazonus kad nesimatytu. Rudeni buna pilnas vazonas , kai kuris jau ir deformuotas nuo kanu gumbu... - tai cia toks palyginimas - sakau, nes esu taip su jais sugadinus nemazai vazonu doh.gif

veisliniai kanai - tokie kaip pas mane yra bordo/juodalapiai su raudonais ziedais,Wayoming ir tropicana jie ne taip pleciasi greitai, nors noretusi smile.gif ir ju gumbai ne tokie stiprus tai galima ir i mazesnius vazonus.

jei norit ziedu, tai isigykite veisliniu, plius jos kompaktiskesnes, arba tada bent jau zaliu paprastu, jos kiekvienais metais zydi ir gana gausiai - paprastos bordo kaip minejau is mano patirties ne kas met zydi, be to taip skystai - jos labiau man del paciu lapu, labai gerai tinka su didesniu kiekiu kazka apzeldinti vasarai, paslepti...

QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 05, 22:36)
Kaskoniuke, baisiai grazus kanai wub.gif  wub.gif , jei kada turesite tu dryzuotais lapais pertekliu, tai is anksto uzsisakau 4u.gif  blush2.gif

aciu smile.gif
visu savo kanu turesiu pertekliu - tai pardavinesiu. Tik kol kas nezinau kiek ir kokiu, sukisti dabar visi i vazonus daiginimui, o paskui po kokio gero menesio kelsiu jau i nuolatinius vazonus tai ziuresiu kiek atliks. Prasykite i az is kokio miesto, nes cia jau ne gumbai bus o augaliukai - tai siusti negalesiu, nebent privezti kazkur, perduoti per kazka.
Atsakyti
Sveikos. maximoj -30 proc svoguninem, tarp ju ir kanams. 5.99-30proc gaunasi, bent tom 2 rusim, kuriu buvo musu kaimo maximoj biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galite pasidalinti kanais su BORDO IR MARGAIS lapais blush2.gif esame Vilniuje... mes turime zalias lapais... galiem apsikeisti arba nupirkciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu kanų bordiniais lapais perteklių gal kam reikia ,siunčiu į kitus miestus
Atsakyti
Sveikos, vis pamastau gal jau laikas sodinti? smile.gif pirmi metai tai nekantrauju baisiai...
Atsakyti
QUOTE(@š@k@ @ 2012 04 17, 19:34)
Sveikos, vis pamastau gal jau laikas sodinti? smile.gif pirmi metai tai nekantrauju baisiai...

Dar ankstoka. Pernai sodinau balandzio 27d, buvo pats tas,bet skaitesi dar anksti. Siaip geriausia geguzes pradzia, kai jau nenusimato salnu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 04 17, 20:17)
Dar ankstoka. Pernai sodinau balandzio 27d, buvo pats tas,bet skaitesi dar anksti. Siaip geriausia geguzes pradzia, kai jau nenusimato salnu  mirksiukas.gif

O sodint i vazona ar i zeme ?
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 04 17, 20:27)
O sodint i vazona ar i zeme ?

I zeme. Nors grazu ir vazone butu. Tik reikia jau padoraus vazono dydzio.
Atsakyti