QUOTE(amarrile @ 2012 04 03, 19:00)
Aš irgi auginu vasarą vazonuose dideliuose,bet pasiauginu mažuose,nes juos galima laikyti šiltai,kol paaugs.

man tai ne tik grazu, bet ir patogu auginti vazonuose, paskui rudeni nupjaunu ir sunesu su tais vazonais ziemot, pavasari isdraskau, buna puikiai issilaike. kitu atveju jei iskastus is rudens laikydavau pas save tai jie neisziemodavo.
QUOTE(vasarema @ 2012 04 03, 22:33)
Man atrodo, butu visai grazu, jeigu dar sukomponuoti su kuo nors svyranciu. As va irgi nesugalvoju, su kuo sukomponuoti pilnavidures (dar kambarinem vadina)spriges dideliuose vazonuose terasoje. Gausiu velniu, kad ne toje temoje rasau
Kanus kompomuoju pusiau pavesyje su margeniu tokiu senoviniu kambariniu tamsiai violetiniu, pilku slamuciu, ant saules man nepakeiciamas derinys su salotine ipomeja
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2012 04 04, 11:05)
Labai noreciau raudonziedziu kanu

Man jos pacios paciausios
Mano irgi vienos mylimiausiu tamsialapes raudonziedes, nors kanus pamilau del ju lapu ir ziedu spalva ilga laika nedomino, tiesa as tuo metu tik paprastas auginau, bet kai isigijau sita pamilau ir ziedus
dar labai sita myliu, bet labiau del lapu
QUOTE(Juračiuks @ 2012 04 04, 17:22)
Aš nusipirkau kanas oranžinės ir rožinės spalvos , susodinau į vazonus, nes labai jau dideli ūgliai buvo, net išlaužyti kituose pakeliuose, tokios retos spalvos

. Tik kažkuri čia rašė, kad ne visos mūsų sąlygom spėja pažydėti, tai gal manosios iš tų

. Bet , kad jau dabar tokios didelės, tai manau ir tikiuosi, kad spėsiu sulaukti didingų žiedų
vieninteles kurios kartais neprazysta man tai paprastos bordines, o kitos kur jau idomesnes ir zemauges tai dar nebuvo, kad nezydetu, ypac jei padaigini is anksto, manau sulauksite ziedu be problemu
QUOTE(amarrile @ 2012 04 04, 18:34)
Mat,kaip gerai gyvent ne provincijoj
ir maximos neturit? Nes ir ten maciau tuose stenduose su idomesnem ziedu spalvom, nebuciau sukisus jau saviskiu tai atsiusciau, o gal kita pavasari pasimainytume ant begonijos to raudonai zydincios

? tiesa ruzava pirmi metai auginsiu, nes gavau vietoj raudonziedes - taip isejo, bet turiu zalia dryzuota kuri zydi oranziniai
ir tropicana - mano viena mylimiausiu irgi oranziniai ziedai