Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(amarrile @ 2010 09 27, 14:21)
jos labai opios salciui. Vienais metais matyt pasalo,atrode sveikut sveikuteles,bet nedygo schmoll.gif . Tai praeita ziema sunesiau per salcius i saugesne vieta ax.gif
Papildyta:
P.s. Noreciau is rudens atsikratyti geltonziedziu kanu, apie kurias cia vis budavo kalbama. Siusti nesiusiu,teks Taurageje mane aplankyti biggrin.gif

Taigi, kad su kanų išlaikymu per žiemą -loterija doh.gif 5 metus laikiau vienodai ir buvau tiek visokių prisidauginus, kad visas sodo kaimynkas apdalindavau. O štai šį pavasarį nesudygo nė viena, taip ir likau nesupratusi, kas joms nepatiko, nors ten pat ir taip pat laikomi jurginai išsilaikė kuo puikiausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2010 09 28, 19:30)
Taigi, kad su kanų išlaikymu per žiemą -loterija doh.gif 5 metus laikiau vienodai ir buvau tiek visokių prisidauginus, kad visas sodo kaimynkas apdalindavau. O štai šį pavasarį nesudygo nė viena, taip ir likau nesupratusi, kas joms nepatiko, nors ten pat ir taip pat laikomi jurginai išsilaikė kuo puikiausiai g.gif

Keista g.gif
Atsakyti
Šalnas pranašauja-dar nekasat kanų? g.gif
Atsakyti
Aš tai dar nekasiau, jurginus visada po šalnos kasu, o kanam taip netinka?
Atsakyti
gal kas gali patyarti kaip per ziema laikyti kanus? maisiukuose? dezese? smelyje? pjuvenose? kokioje temperaturoje apytiksliai?
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2010 10 07, 11:30)
gal kas gali patyarti kaip per ziema laikyti kanus? maisiukuose? dezese? smelyje? pjuvenose? kokioje temperaturoje apytiksliai?
dekui 4u.gif

as ivynioju i popieriu laisvai,ir dedu i dezute.Laikau rusije,tik kad nebutu dregnas rusis.Nors gal kas daugiau patirties turi,ir dar tema paskaitinek tikrai apie tai buvo rasyta.
Atsakyti
As iskasus zemes siek tiek nupurtau(bet tik diduma)ir dedu i siltnami kad apdziutu kazkiek..tada dedu i siuksliu maisus,ir i rusi..issilaiko puikiai..
Atsakyti
Tik tuos maisus reiktu palikt atvirus ,neuzristus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2010 10 07, 13:30)
Tik tuos maisus reiktu palikt atvirus ,neuzristus  ax.gif

drinks_cheers.gif as juos tik lengvai apsuku apie likusius lapkocius(juos palieku apie 10cm.)
Atsakyti
o kokiam rusyje laikot? daugiabuciu? nuosavo namo? sildomi jie ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2010 10 08, 14:44)
o kokiam rusyje laikot? daugiabuciu?  nuosavo namo? sildomi jie ar ne?  g.gif

Aš laikysiu nešildomam nuosavo namo rūsy, kaip ir daržoves.
Atsakyti
As daugiabucio..kazkiek gal sildomas(na ta prasme eina kazkoks siluminis vamzdis g.gif )bet siaip vesus thumbup.gif
Atsakyti