Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(SaVi @ 2011 02 13, 21:42)
Zalialapemis , raudonziedemis galeciau pasidalinti.Kaune.

O raudonlapių neturi? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Jediara, apžiūrėsiu savo raudonlapes, patikrinsiu kaip peržiemojo, tada parašysiu AŽ ax.gif
O kada reikia sodinti?
Atsakyti
Kovo mėn. jau reikia nešti į šiltesnę patalpą ir pradėti daiginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 14, 20:29)
O raudonlapių neturi? blush2.gif  4u.gif

Raudonlapiu turiu tik kelis gumbus 4u.gif Zaliu zymiai daugiau.
Atsakyti
Sveikos, as pernai kai jau salnu nebebuvo tiesiai i zeme sodinau ir visai gerai buvo biggrin.gif siais metais noriu vazonuose pastatyti, ar dideliu kanam vazonu reikia? kada jau galima susodinti?
Atsakyti
Sveikutes,
bordiniais lapais kanu as turiu nemazai. Jos isauga iki 2,5m aukscio. Kovo 12 jau persodinesiu i vazonus. Jei viskas gerai, turesiu ir atliekamu. Tai jei kam reikes sakykit, sodindama tada destysiuos, nes man reikia tik 5 kanu, o turesiu tikrai daugiau.
Atsakyti
as labai noriu raudonais lapais kanu, bet esu is Utenos unsure.gif
Atsakyti
Laba. Jei kuri Kaune turit parduoti/pasidalinti kanais (geriau butu bordo lapais) rasykit i az, priglausiu/nupirksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 02 23, 11:52)
as labai noriu raudonais lapais kanu, bet esu is Utenos  unsure.gif

As vaziuoju i sodyba Ignalinos raj.pro Utena(tiksliau palieku ja sone), tai jei yra labai didelid noras, galiu rezervuoti, o jau geguzes menesi, kai vaziuosiu sodinti, galesim susitarti,...ir jau i Utenos pakrasti manau atlektumet
Atsakyti
aš jau ir galvoju pora kanų pasodinti i vazoną,nes visada sodinu atšilus į gėlyną smile.gif
Atsakyti
Na tai jau sodiname kanus ? 4u.gif

Aš manau , kad šį savaitgalį tą padarysiu, tikriausiai , nebus per anksti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 03 04, 12:18)
Na tai jau sodiname kanus ?  4u.gif

Aš manau , kad šį savaitgalį tą padarysiu, tikriausiai , nebus per anksti. blush2.gif

Mano jau su lapais dalis kanu. Bet as nesiu i siltnami,tai manieji nesuvargs,neistys ax.gif
Atsakyti