Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

maniskiai smile.gif pagrindinis tikslas buvo paslept kaimyno tvora smile.gif rezultatas virsijo lukescius (nes irgi pirmus metus auginu). taigis bandysiu ziema saugot ir mylet svogunelius, kad kitamet vel taip pat isaugtu smile.gif

labai grazu ... bet kiek darbo toki kieki gumbu susodinti g.gif
Atsakyti
susodint buvo baika irnesakyk.gif
va rudeni daugiau darbelio bus hihihi.gif
Atsakyti
mano is Nojaus pirktas 4u.gif sugedo fotiko valdymas, tai nelabai ryskiai gaunasi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 09 07, 13:50)
mano is Nojaus pirktas 4u.gif  sugedo fotiko valdymas, tai nelabai ryskiai gaunasi  g.gif

user posted image

grazus smile.gif o mano visi kanai siemet labai letai augo o ir zydeti visai nasiruosia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2012 09 08, 21:41)
grazus smile.gif o mano visi kanai siemet labai letai augo o ir zydeti visai nasiruosia  g.gif

O kada sodinai šaknis?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 09 09, 13:48)
O kada sodinai šaknis?

sodinau geguzes pirmom dienom, bet jau balandzio pradzioje buvau isnesusi juos i siltnami ir pridengusi zememis ir laisciau, jau ne pirmus metus taip dariau, bet siemet jie kazkokie labai velyvi.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 09 07, 13:50)
mano is Nojaus pirktas 4u.gif  sugedo fotiko valdymas, tai nelabai ryskiai gaunasi  g.gif

user posted image

Pas mane tokia pati kana, pirkau Senukuose. Is pat pradziu labai sunkiai augo, taciau rugpjuti issistiebe ir prazydo wub.gif
Atsakyti
Merginos, kada nesite kanus ziemoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2012 09 25, 20:44)
Merginos, kada nesite kanus ziemoti?  ax.gif

Kai nušąla
Atsakyti
merginos gal kam reikia kanų turiu jų žaliais ir bordiniais lapais gaila palikt sušalt o tokia galybė rūsin nebetelpa
Atsakyti
QUOTE(rima.maniukiene @ 2012 10 03, 09:57)
merginos gal kam reikia kanų turiu jų žaliais ir bordiniais lapais gaila palikt sušalt o tokia galybė rūsin nebetelpa

kokiam mieste esate?
Atsakyti
O jus man papasakokite kas cia per seklytes pas jas po zydejimo subresta? smile.gif as kai pirmakarte su jom smile.gif tai man viskas idomu bigsmile.gif

user posted image

kai kurios kanos, kurios buvo tiesiai zemen sukistos (nes pritrukau vazonu) tai tik dabar zydet pradeda smile.gif

user posted image

zodziu, kai jau pradesit nuiminet jas, garsiai saukit, kad as savo plantacijos nesusaldyciau smile.gif o norisi kuo ilgiau jomis pasigrozet smile.gif
Atsakyti