Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(pupenelis @ 2012 10 03, 10:20)
kokiam mieste esate?

skuode
Atsakyti
sveikos - man padovanojo labai dauk kanu

jau kasu svogunelius nes kitaip nesigauna, vietos reik, tik nesugalvoju kur geriau saugoti -garaze butu sausa bet apie -10 , rusio neturiu, salciausiam kambary butu apie plius 16.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2012 10 15, 08:10)
sveikos - man padovanojo labai dauk kanu
jau kasu svogunelius nes kitaip nesigauna, vietos reik, tik nesugalvoju kur geriau saugoti -garaze butu sausa bet apie -10 , rusio neturiu, salciausiam kambary butu apie plius 16.... 4u.gif

Minus 10 kategoriškai per mažai, nebent kaip nors apšiltinsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 15 spalio 2012 - 08:38
as tai siulyciau saldytuva isbandyti ir saugoti darzoviu stalciuje (tik laikyti ne maiselyje, o popieriuje ar laikrastyje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 15 spalio 2012 - 19:43
Jei gerai apgalvotumet,nejau neatsirastų toliau ar arčiau gyvenantis žmogus,pas kurį kokiam galima žiemai pasideti dežutę su šaknim. Juk jų prižiūret ar globot nereikia.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 10 15, 22:35)
Jei gerai apgalvotumet,nejau neatsirastų toliau ar arčiau gyvenantis žmogus,pas kurį kokiam  galima žiemai pasideti dežutę su šaknim. Juk jų prižiūret ar globot nereikia.

o kokia optimaliausia temp butu? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stephanie @ 2012 10 15, 20:42)
as tai siulyciau saldytuva isbandyti ir saugoti darzoviu stalciuje (tik laikyti ne maiselyje, o popieriuje ar laikrastyje)

o tai kanai jusu nepaauga per sezona, ar turite kambario tipo saldytuva? g.gif nes mano kanas vienas telpa i kibira tik, tai kaip toki sutalpinti i stalciu reiktu neisivaizduoju bigsmile.gif o kai ju ne vienas ir ne du smile.gif ir net ne desimt biggrin.gif as laikau rusyje, su dalimi zemiu nenukratytu.
Atsakyti
O jau laikas nesti kanus? Nes dar zada silta ora...
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2012 10 16, 09:46)
O jau laikas nesti kanus? Nes dar zada silta ora...

pagal galimybes, ten kur retai nuvykstu jau iskasti, o kur po ranka, tai nekasti dar.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 10 16, 10:48)
pagal galimybes, ten kur retai nuvykstu jau iskasti, o kur po ranka, tai nekasti dar.

As dar nekasiu kol kas, pas mane jie vazonuose lauko terasoj, tai dar tegu pasidziaugia grynu oru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 10 16, 08:19)
o tai kanai jusu nepaauga per sezona, ar turite kambario tipo saldytuva?  g.gif  nes mano kanas vienas telpa i kibira tik, tai kaip toki sutalpinti i stalciu reiktu neisivaizduoju bigsmile.gif   o kai ju ne vienas ir ne du smile.gif ir net ne desimt biggrin.gif  as laikau rusyje, su dalimi zemiu nenukratytu.

juk kalba eina apie zmogu, kuris rusio neturi...o kas liecia mano saldytuva, jis isties didziulis; telpa ne tik saknys, bet ir vazonai prazydinimui ir geliu svoguneliams vietos per akis, jau nekalbu apie darzoves

as asmeniskai turedama rusi, teikiu pirmenybe saldytuvui ir nieko nelaikau rusyje, nes ten tai isdziusta, tai dar kas nors, o saldytuve viskas puikiai issilaiko iki naujo sezono
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 16 spalio 2012 - 11:22
QUOTE(Nightmoon @ 2012 10 16, 07:17)
o kokia optimaliausia temp butu? 4u.gif  ax.gif

Svarbu,kad butų teigiama. Jei neščiau ten,kur vesiai laikomos bulves,gerai pradžiovinčiau,kad nesusandeliuočiau permirkusias,nes ten kaip ir nebūtų sąlygų savaime greičiau pradžiuti,nei supųti. Jei šilima apie penkiolika laipsnių,išsilaikys ,tik jei vazonuose,neišimti iš jų,o iškastines paslepti po sausos žemes ar durpių sluoksniu...
Atsakyti