.....as kaip tik irgi turiu lydekaite saldikly,sakiau Naujiesiems Metams pafarsiruosiu,o darau taip:
...pirmiausiai isimu kaula,na as pradedu nuo galvos,perpjaunu ta vidurini kaula ties galva iruodega, jiis labai gerai man issitraukia,paskui islupu file ir viskas!
.....Zuvies mase sumalu,idedu kiausiniu,pakepinta svoguna svieste,batono mirkyto grietinelej,dar ir pacios grietineles ipilu,priekoniu,cesnako,na cia su prieskoniais,kas kaip megsta ka,pav. valgiau lydeka farsiruota su paprika,na man tai neskani buvo,nors paprika labai megstu...Esu viso isfarsiravus na gal 15 stuku(lydekos ir starkiai)......nenoriu nieko sakyti,bet kur esu valgius farsiruotos zuvies,niekur nebuvo skani-na ne mano skonio!
..Tai is visos lydekos lieka galva ir uodega,visa ta malta-gerai ismaisyta mase su grietinele,batonu,svogunu ir t.t. susdedu i vidu,tik ne per daug ir uzsiuvu su siulu,lydeka isformuoju,patepu aliejum is visu pusiu ir dedu i orkaite kept!
...valgom su marinuotu agurku ir "Rolmolade" majonezo padazu!
....is likusios mases prisikepu dar kotletu,(nes visada man lieka) irgi labai skanu!