Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Laba 4u.gif

Susirgau, kankina nereali sloga, kosčiu, skauda gerklę. Ar tai nekenkia pieneliui? Ar mažylei nepakenksiu? g.gif

Kuo galima gydytis, kad bent kiek geriau pasijausčiau?
Atsakyti
Nuo gerklės galima skalauti vandenuku su druska, truputį palaižyti medaus su imbieru. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 09 12, 21:04)
Nuo gerklės galima skalauti vandenuku su druska, truputį palaižyti medaus su imbieru. 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutema @ 2010 09 12, 16:29)
Laba  4u.gif 

Susirgau, kankina nereali sloga, kosčiu, skauda gerklę. Ar tai nekenkia pieneliui? Ar mažylei nepakenksiu?  g.gif

Kuo galima gydytis, kad bent kiek geriau pasijausčiau?

Nesenai ir aš sirgau. Gerklei labai padėjo Faringosept tabletės ( jas galima vartoti nėštumo ir žindymo laikotarpiu). Tempa mušau Ibuprofenu. Gėriau daug arbatų. Bet mažiukas, deja, laaaabai nenorėjo krūties kol sirgau, karščiavau doh.gif . Gaila, bet mano kleckiukas irgi pasigavo tą bacilą nuo manęs, tad porą savaitėlių slogavo. verysad.gif
Tikiuosi jūs pagysit greičiau ir lengviau. Sveikit. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif . Mane uzklupo kita beda- pienelis labai intensyviai gaminasi desineje krutyje, o kaire pustuste doh.gif . Sianakt pabudau nuo verziancio skausmo desineje krutyje verysad.gif Kadangi krutis buvo sukietejusi nutraukiau dali pieno ir po to pazindziau mazaja. Nesuprantu, kodel pienas gaminasi praktiskai tik vienoj krutyje, nuo pat vaiko gimimo stengiaus duoti abi krutis vienodai, t.y. pakaitomis. Dabar ta kruti, kuti buvo uztvinus, dilgcioja doh.gif jauciu tempima nors ji ir yra pustuste unsure.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo siaubu doh.gif vienoj temoj diskutuojant apie vaiko miegojimą mamos lovoje, išgirdau tokią nuomonę:

"Na o ta nuomone labai jau paprasta smile.gif kazkaip man 'nesirisa' mama ir vaikas ciulpiantis kruti schmoll.gif tam yra buteliukas thumbup.gif o tos pasakos kad mamos pienas geriausias tai jau nusibode lotuliukas.gif ne viduramziu laikai lotuliukas.gif zodziu mano nuomone tokia kad as uz maitinima is buteliuko ir viskas drinks_cheers.gif
aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kiekvienai is musu gali atrodyti kitaip rolleyes.gif
"

Ką jūs į tai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 09 13, 10:01)
Nesenai ir aš sirgau. Gerklei labai padėjo Faringosept tabletės ( jas galima vartoti nėštumo ir žindymo laikotarpiu). Tempa mušau Ibuprofenu. Gėriau daug arbatų. Bet mažiukas, deja, laaaabai nenorėjo krūties kol sirgau, karščiavau doh.gif .  Gaila, bet mano kleckiukas irgi pasigavo tą bacilą nuo manęs, tad porą savaitėlių slogavo.  verysad.gif
Tikiuosi jūs pagysit greičiau ir lengviau. Sveikit.  4u.gif

Šiandien jau geriau jaučiuos. Vaistų jokių negeriu, tik arbatą. Temperatūros neturėjau ir neturiu. Vaikas krūtį ima kuo puikiausiai, lyg nieko ir nebūtų ax.gif Tikiuos labai, kad nepasigaus bacilos nuo manęs ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutema @ 2010 09 13, 11:51)
Šiandien jau geriau jaučiuos. Vaistų jokių negeriu, tik arbatą. Temperatūros neturėjau ir neturiu. Vaikas krūtį ima kuo puikiausiai, lyg nieko ir nebūtų  ax.gif  Tikiuos labai, kad nepasigaus bacilos nuo manęs ir viskas bus  thumbup.gif

Šaunuolė. Smagu girdėti, kad geriau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(freza80 @ 2010 09 13, 11:01)
Noriu pasidalinti savo siaubu doh.gif  vienoj temoj diskutuojant apie vaiko miegojimą mamos lovoje, išgirdau tokią nuomonę:

"Na o ta nuomone labai jau paprasta smile.gif kazkaip man 'nesirisa' mama ir vaikas ciulpiantis kruti schmoll.gif tam yra buteliukas thumbup.gif o tos pasakos kad mamos pienas geriausias tai jau nusibode lotuliukas.gif ne viduramziu laikai lotuliukas.gif zodziu mano nuomone tokia kad as uz maitinima is buteliuko ir viskas drinks_cheers.gif
aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kiekvienai is musu gali atrodyti kitaip rolleyes.gif
"

Ką jūs į tai? doh.gif

Be komentarų... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 09 13, 12:01)
Noriu pasidalinti savo siaubu doh.gif  vienoj temoj diskutuojant apie vaiko miegojimą mamos lovoje, išgirdau tokią nuomonę:

"

Ką jūs į tai? doh.gif

reikejo jai parasyti, kad cia ji is viduramziu... jetau ir atsiranda gi tokiu...
Atsakyti
QUOTE(Sutema @ 2010 09 13, 11:51)
Šiandien jau geriau jaučiuos. Vaistų jokių negeriu, tik arbatą. Temperatūros neturėjau ir neturiu. Vaikas krūtį ima kuo puikiausiai, lyg nieko ir nebūtų  ax.gif  Tikiuos labai, kad nepasigaus bacilos nuo manęs ir viskas bus  thumbup.gif

Ateiciai be gerkles skalavimu, dar padeda pamirkyti kojas karstame vandenyje su druska ir garstyciomis, po to vilnones kojines, salikelis ant kaklo ir i lova su puodeliu karstos avieciu arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 09 13, 17:04)
Ateiciai be gerkles skalavimu, dar padeda pamirkyti kojas karstame vandenyje su druska ir garstyciomis, po to vilnones kojines, salikelis ant kaklo ir i lova su puodeliu karstos avieciu arbatos smile.gif

Dėkui 4u.gif Aviečių arbatos daug išgėriau doh.gif Apie kojų mirkymą buvau visai pamiršus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 09 13, 10:01)

"

Ką jūs į tai? doh.gif

stupid.gif ner komentaru i ta komentara
Atsakyti