Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

pratesiant Kaledu tema....

user posted image

Daugiau, mano bloge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta23: 08 lapkričio 2010 - 18:45
lotta23, labai labai graži atvirutė wub.gif
Atsakyti
Lotta, nerealu kaip gražu, tas spalvū derinys ir detalės wub.gif
Atsakyti
Papildau savo Kalėdinių atvirukų kolekciją:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Varla puikus atvirukas. O kampukus su kokiu skylamušiu kirtai. Gal EK firmos. Na labai gražiai žiūrisi
Atsakyti
Paskutinis atvirukas be galo gražus thumbup.gif Toks skoningas, solidus, tokį drąsiai dovanočiau kokios firmos bosui tongue.gif Nu labai labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 11 lapkričio 2010 - 14:58
QUOTE(varla @ 2010 11 11, 01:50)
Papildau savo Kalėdinių atvirukų kolekciją:

Varla, kaip tas snaiges darai? Perki jau pagamintas ar kerti su kuo nors? Išduok paslaptį, ir aš tokių noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 11, 19:35)
Varla, kaip tas snaiges darai? Perki jau pagamintas ar kerti su kuo nors? Išduok paslaptį, ir aš tokių noriu blush2.gif

Dekui visoms blush2.gif
Snaigutes darau su Spellbinders, skylamusis kampuciams cia buvo Fiskars, bet toki pat ornamenta kerta ir ES thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 08, 07:45)
pratesiant Kaledu tema....

user posted image

Daugiau, mano bloge.

Tikrai labai grazus wub.gif mirksiukas.gif

Mano seses gimtadienis ant nosies kabo,galvojau padarysiu pasveikinimo atviruka pati,bet paskui praejo noras biggrin.gif pagalvojau,kad galiu patingeti ji daryti,tai nuejau i parduotuve ir nupirkau... blush2.gif ax.gif dabar kai perverciau sia temele tiek graziu namudiniu prisiziurejau thumb_yello.gif grizo noras kokia nors pasidaryti... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano pora paskutiniu, dar dvi tokias pacias ruosiuos pribaigt siandien, tik bus kiti popieriai - pagrintas raudonas,o ant virsaus - zalia.

user posted image

user posted image

Is tikruju, norejau pasirodyt eglute, ji cia labai ne i tema, bet kitu temu neseku, o pasirodyt noris lotuliukas.gif Labai patiko ja daryt ir dar labiau patiko rezultatas.Dar darysiu turbut kokais dvi, dkirtingo aukscio:

user posted image

Is kitos puses:
user posted image

Atsakyti
Graži eglutė. Iškart jaučiasi artėjančių Kalėdų dvasia.
Atsakyti
Na nieko sau tema apmirusi blink.gif Katu, tikrai superinė eglutė thumbup.gif
Pora šventinių atvirukų:

user posted image

user posted image

Atsakyti