Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

Glide, ačiū, man irgi tas su snaigėm gražiausias, tad panašų (spalvų prasme) pabandžiau su pusnim:

user posted image

Bandžiau parodyt, kad ta pusnis pakilus:
user posted image

Minimalistinis vainikas:
user posted image

Ir dar žaisliukus "pakabinau", tik neturėjau punšo, o rankom gavos kreivoki (švelniai tariant doh.gif )
user posted image

Atsakyti
Varla cia tie besmegeniai su embossing technika? smile.gif su trafaretu? niu kaaaaip grazu, isimylejau smile.gif
Atsakyti
Karolilna,
jusu atvirukas su angeliuku nuostabus 4u.gif Gal turite schemute siuvinejimui?
Atsakyti
Sveikos mamytes gal galite padeti? Man 13 metu ir jau po biski noriu ruostis Kaledoms ir noriu geriausiai draugei padaryti paprasta ,bet grazu ranku darbo (kad bent kiek matytusi kad stengtasi..) atviruka. cia ziuriu jus be jokiu instrukciju visokius sudetingus mokat.. o gal turit ka nors ko prasau? noreciau pradeti daryti.. gal turite kokiu nors pasiulymu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2010 10 28, 10:54)
Karolilna,
jusu atvirukas su angeliuku nuostabus 4u.gif Gal turite schemute siuvinejimui?

net susigedau blush2.gif aciu 4u.gif o schemute prasom http://picasaweb.goo...041079618516850 ten ir daugiau visokiu groziu yra bigsmile.gif
Atsakyti
Nu jus cia ir kruopstuoles!

Patiko visu labai labai!

Issiuvinetas, ten tiek daug darbo!
Su isspaustais besmegeniais ir kiti isspausti, super...as daug isspaudinejimu turiu, bet tingiu kartais su jais prasidet!
Katu man tavo vainikelis labai patiko!

Manosios, greitutes!

user posted image

4u.gif
Atsakyti
rodausi ir aš su savo paskutiniaisiais blush2.gif
user posted image
user posted image
daugiau nuotraukyčių bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri susigundysite. Turėtų būti visai įdomu biggrin.gif
http://scrappinglt.b...s-pamokele.html
Atsakyti
Sveikos, dar kelios kalėdinės. Dvi darytos su embosinimo technika su karstu oro fenu, o kita šiaip kiek kitokia, tik nelabai pavyko perteikti jos efektą. Priekinis puslapiukas yra standaus plastiko su ornamentais.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 11 06, 15:52)
Sveikos, dar kelios kalėdinės. Dvi darytos su embosinimo technika su karstu oro fenu, o kita šiaip kiek kitokia, tik nelabai pavyko perteikti jos efektą. Priekinis puslapiukas yra standaus plastiko su ornamentais.

Glide, man pirmoji kokia nereali bigsmile.gif Jau spalvos grozis ir tos snaigutes wub.gif
Atsakyti
Dekui Varla wink.gif
Dar viena greitukė, reikia gi temą gaivinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
zavu Glide, as beje tokio skylamusio kaip tik laukiu atvykstancio! ax.gif
Atsakyti