Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(radviliux @ 2010 09 06, 19:17)
puikiausioji, o pas tave protiniai israuti? ir kiek apacioje dantu? gal ir rasei bet praleidau. kiek zinau, tiek virsuje, tiek apacioje turetu buti ju po lygiai, tada ir sakandis geresnis, kai dantis danti dengia
Zandikaulio tai nesusiaurins, taciau dantu lankas tikrai sumazes  g.gif
o beligaturiniai breketai taip pat zandikaulio neplecia. jie tik isstumia dantis arciau zandikaulio isorines puses, taip padarydami daugiau vietos visiems dantukams

Ne, pas mane protiniai yra visi 4. o apačioje nėra dviejų krūminių. unsure.gif Užsiminiau aš apie protinius taip pat, kad tegu juos išrauna, o tada visi pasislinks ir atsiras iltiniams vietos, bet sakė neišeina taip. Reikia rauti ketvirtus.
Atsakyti
o operacija butu tik virsutinio zandikaulio? kaina sake? galbut tai pades apsispresti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 06 rugsėjo 2010 - 18:42
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 06, 19:04)
aš ne klinikose, jis kitur dar dirba. Kaip ir dauguma.
O prieš tai buvau ortodontijos centre, savanorių pr.

Ir pas kuria daktare buvai KOC? as ten gydaus smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 06, 17:55)
na kad sustumdys tai tą aš suprantu, bet po to liks siauresnė šypsena nei kad dabar yra

Trauke man du,sypsena tikrai ne siauresne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 06, 17:47)
tai kaip aš atrodysiu be tų dviejų dantų, man jų bus per mažai, o siaura šysena, kai matos tik keli dantys man negražu. Nu aišku ir dabar negražu, nes kreivi. Žodžiu nežinau nežinau. Sukandimas nėra blizgantis, bet breketai sutvarkytų, nes nieko per daug blogo jam nėra.

Man rodos šypsenos neturėtų siaurint, bent jau matomai labai. mano nuomone iš viso šypsena priklauso nuo burnos dydžio, jei burna nedidelė nereikia norėti ka daug dantų matytųsi, o jei didelė tai jau ir norint dantų nenuslepsi smile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 06, 18:56)
Mano drauge gydesi KMU klinikoj tai irgi reikejo raut dantis  g.gif

Aš apie KMU daug girdėjau kad mėgėjai jie dantis rauti biggrin.gif bet niekada neteko lankytis smile.gif
Atsakyti
Aš apie KMU daug girdėjau kad mėgėjai jie dantis rauti biggrin.gif bet niekada neteko lankytis smile.gif
[/quote]

As buvau nuejus, bet pati registraturos darbuotoja patare eiti privaciai, sake eiles po metus laukti,o ir kainos ne ka mazesnes nei privacioj bigsmile.gif
Atsakyti
Labuliukas 4u.gif norejau jusu paklausti, ar visos, kurios tiesinates dantukus rovetes/operavotes protinius dantukus?
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2010 09 06, 20:52)
Labuliukas 4u.gif  norejau jusu paklausti, ar visos, kurios tiesinates dantukus rovetes/operavotes protinius dantukus?

as tik apatinius, nes gulintys buvo.
Atsakyti
Labuliukas 4u.gif  norejau jusu paklausti, ar visos, kurios tiesinates dantukus rovetes/operavotes protinius dantukus?

Nieko nedarė man su jais smile.gif apatiniai yra išdygę, o viršutiniai sakė turbūt negreit pasirodys, o gal iš viso neišdygs g.gif
Atsakyti

Ne 4u.gif pas mane dedant breketus apačioje abu išdygę buvo, o sudėjus mėnesio bėgyje vienas viršuje išdygo.. Dar vieno net nebus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 rugsėjo 2010 - 21:11
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 06, 18:33)
na jei konsultacijos kainuotų po 10 lt tai eičiau per visas klinikas iš eilės. Bet kai kainuoja arti 100, tai nelabai norisi mėtytis į kairę į dešinę, tuo labiau, kad jau antroje privačioje klinikoje girdžiu tą patį. Pirmą kartą buvau pas itin čia išgirtą ortodontę, o šiandien pas kmu ortodontijos klinikos vadovą, profesorių. Manau patirties, žinių netrūksta nei vienam nei kitam, ir kvailysčių nešnekėtų.

Na, jei jau D.L. nesiulo savo mylimo Herbsto, o operacija, tai , matyt, tik taip tavo situacija ir galima issprest. Nes man sake: arba... arba.... Tai, aisku, pasirinkau ne operacija.

O pas ta "vadova, profesoriu" , tai pas Šurna???? Oi, kaip nekenčiu šito diedo mad.gif Jis man vien blogus prisiminimus kelia... Nuo jo prasidejo man sanario gydymo epopeja. Tai kiek sykiu buvau, tiek kartu isvadindavo "depresiska asmenybe, kuri eda savo vyra". Ir tai del to, kad as labai grieziu dantim.... lotuliukas.gif Galiausiai po 2-3 sav. kapos nesiojimo pareiske: "Tai jus netikit , kad kapa jums pades, uztat jums ir skauda. Eikit pas chirurga, ispjaus jums ten viska"... stupid.gif
O kur jis dabar privaciai dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 07 rugsėjo 2010 - 07:55

sveikos..
na pas mane virsuje abu truputi kreivai dygsta..bt niekam neuzkliuvo..smile.gif
apacioje dar neisdyge..
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 09 06, 20:40)
o operacija butu tik virsutinio zandikaulio? kaina sake? galbut tai pades apsispresti.

kaip tavo dantukai?nieko nesneka apie nuemima?smile.gif
Atsakyti