Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

jau seniai svajoju apie kvepalus,nesu žinovė ir nesu pasiturinti,dėl to,prašau pagalbos,aišku,kad aromato man ne išrinksit,bet noriu paklausti,kur ieškoti kvepalų,nepilstomų,kad kvapas ilgai laikytusi,užsinorėjau kažko tikro,kad ir mažesnio kiekio,taigi kurias parduotuvės rekomenduotumet,patarkit,jei nesunku
Atsakyti
Kalbant apie SL Nuit de Cellophane, man jie irgi pasirodė neįdomūs. Gink Dieve, ne prasti, bet, paprasčiausiai, neypatingi. Eiliniai gėliniai kvepalai. Ne iš tų, kuriuos norėtųsi turėti kolekcijoje, dėvėti kasdien, bet nėra bjaurūs, netgi, sakyčiau, gan malonūs uostyti. Apskritai, kiek esu testavusi SL kvepalų, neradau tarp jų nei vieno atstumiančio ar nemalonaus kvapo. Ne vieną mielai įsigyčiau, jei tik nebūtų tokie brangūs. Kadangi finansinės galimybės šito neleidžia, ieškau tų „pačių pačiausių“, „pačių tobuliausių“ kvepalų.

marytexxx, galima pasieškoti Eurokos'e, Kosmadoje. Ir Douglase, Sarmoj, Kristianoje pasitaiko pigesnių firmų kvepalų. Aišku, pilna ir internete, kur jie dar pigesni, tačiau parduotuvių privalumas tas, kad čia galima patestuoti prieš perkant.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 19, 16:33)
Pradžioje susižavėjusi ta jų populiarumo banga, bandžiau ne vieną brand'ą  - kai kuriuos atrodė, jau pamėgau, bet po kiek laiko jie mane pradėdavo pykinti (matyt pas mane uoslė labai susijusi su virškinimo traktu  lotuliukas.gif ). Pvz. PG Aomassai labai patiko, o dabar  schmoll.gif . Kažkur minėjau, kad pastaruoju metu jaučiu, kad labai pasikeitė uoslė...kas anksčiau patiko - dabar mane erzina, pykina...žodžiu bijau, kad kai kuriems kvapams net alergiška tapsiu  verysad.gif  doh.gif

Zuvyte, gal tu nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 09 19, 17:59)
jau seniai svajoju apie kvepalus,nesu žinovė ir nesu pasiturinti,dėl  to,prašau pagalbos,aišku,kad aromato man ne išrinksit,bet noriu paklausti,kur ieškoti kvepalų,nepilstomų,kad kvapas ilgai laikytusi,užsinorėjau kažko tikro,kad ir mažesnio kiekio,taigi kurias parduotuvės rekomenduotumet,patarkit,jei nesunku

Siulau eiti i SM kvepalu isparduotuve - skelbimu lentoj. Galesit nusipirkti tikru kvepalu, kad ir po kelis ml - ten mergaites nuo savu buteliuku nupurskia 4u.gif
Atsakyti
Aha, SM išparduotuvė thumbup.gif Kadangi nesilankau ten, tai pamirštu. Galbūt reikės pradėt lankytis g.gif Visgi kas nors gali kokį nors gėrį, kurio ieškau, pasiūlyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalpana: 19 rugsėjo 2010 - 18:46
Testuoju AG Myrrhe Ardente ir AG Encens Flamboyant, ir kol kas tokie pirmi įspūdžiai:

AG Myrrhe Ardente - saldi mira su aiškiu dūmo prieskoniu, pažįstamu iš Ambre Fetiche kvapo. Mano nosiai, jei Ambre Fetiche - tokia dūminė ambra, tai čia dūminė mira smile.gif Pradžioje uosčiau pakaitom su kitu riešu - Encens Flamboyant, tai jo fone saldėsis dominavo, ir netgi rodėsi, kad jo nemaloniai per daug. Bet, įsiuosčius atskirai, ir laikui einant, vis labiau jaučiu dūmą, ir...labai neaiškiai, bet gal mėtą?

AG Encens Flamboyant - jei čia smilkalai, tai mano nosiai gan neįprasti. Pirmas įspūdis - grynas laužo kvapas. Kai eini pušynu, ir jauti iš šalimais esančių namų atskriejantį laužavietės dūmą, degintų šakelių, ir jis susimaišo su pušų kvapu. Nerasta jokio saldumo. Jei Ambre Fetiche ir Myrrhe Ardente man iš tikrųjų unisex, o gal AF net labiau į moteriškus neša, tai šis kvapas man labiau vyriškas. Nežinau, ar dažnai norėsiu juo kvepintis einant "į žmones", bet kad namie dažnai nosį kišiu į buteliuką tai faktas, labai tas kvapas patinka. A, štai po kurio laiko jau jaučiu ir šiek tiek smilkalų.

Bus įdomu kada visus tris (su Ambre Fetiche) pakaitom vieną su kitu pasluoksniuoti.
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 09 19, 18:30)
Zuvyte, gal tu  nestuke.gif ?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oj ne tikrai, kad ne biggrin.gif Kažkodėl ir tikėjausi tokio klausimo biggrin.gif Pirmiausia, manau, reikėtų ištekėti, o tada jau .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 09 19, 20:38)
AG Encens Flamboyant

juos beuostant man vis kilo asociacijos su bažnyčia ir ten degančioms žvakėm bei vašku. atrodė, kad net užuodžiu tą vašką. bet tik vieną kartą teuosčiau, reikės dar.

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 19, 22:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oj ne tikrai, kad ne  biggrin.gif Kažkodėl ir tikėjausi tokio klausimo  biggrin.gif Pirmiausia, manau, reikėtų ištekėti, o tada jau .... biggrin.gif

man tokia mintis irgi kilo beskaitant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 19, 21:18)
juos beuostant man vis kilo asociacijos su bažnyčia ir ten degančioms žvakėm bei vašku. atrodė, kad net užuodžiu tą vašką. bet tik vieną kartą teuosčiau, reikės dar.

Ech, degančios žvakės ir vaškas rolleyes.gif Jau senokai norėjau tokio kvapo. Gaila, kad AG Encens Flamboyant kvepaluose yra mano netoleruojama nata verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 19, 22:23)
Ech, degančios žvakės ir vaškas rolleyes.gif 

gal čia man tik vienai tokios asociacijos g.gif iš tos operos "radau asfaltą ten, kur jo nebuvo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 rugsėjo 2010 - 21:25
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 19, 22:18)
juos beuostant man vis kilo asociacijos su bažnyčia ir ten degančioms žvakėm bei vašku. 

Keista, o aš vaško beveik neužuodžiau. Tik dabar, praėjus kelioms valandoms po apsipurškimo, gal ir galėčiau išskirti kažkokią vaškinę natą, su trupučiu smilkalo, kvapas "sušilo", bet vis tiek daugiausia jaučiu dūmo prieskonį smile.gif O pušų jau nebėra.
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2010 09 16, 20:51)
Vakar visiskai neplanuotai (ir paciai sau netiketai) isbandziau Thierry Mugler Womanity
user posted image

Kadangi esu visiskai zalia kvapu apibudinime blush2.gif , galiu siuos apibrezti tik vienu zodziu - avietes biggrin.gif Ir salduma, ir kartu gaivumas, kuris ryskeja su laiku. Purskiausi juos labai atsargiai, bijodama tokio pat efekto, koki sukelia Angel  doh.gif , bet likau maloniai nustebinta. Nors pradzioje kvapas atrode labai intensyvus ir net pradejau baimintis, kad intensyvumas prades erzinti, taciau isblesus pirmosioms natoms, liko tik gaivuma, man kazkuo primenanti Victor and Rolf Eau Mega. Kvapas issilaike ilgiausiai is visu kada nors turetu kvepalu (supratau tai, kai vakare vyras paklause kuo taip skaniai kvepiu, nors testavau juos ant rieso ryte). Ar noresiu juos tureti, dar mastau cool.gif

vienu zodziu man jie gryni Ultraviolet Pco Rabbane. Po geros valandos visiskas ultravioletas smile.gif
Atsakyti