Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 19, 14:30)
nors šiaip, apie celofaninius, tarkim užsienio forumuose atsiliepimai irgi ne patys geriausi. bent jau ne tokie geri kaip apie kitus SL kvepalus.

kokie uostytojai, tokie ir atsiliepimai lotuliukas.gif juokauju. neskaičiau kol kas daug atsiliepimų apie juos g.gif užtat turiu mėginuką, kurį išsitraukiau po tokios kritikos atminčiai atgaivint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 19, 14:30)

nors šiaip, apie celofaninius, tarkim užsienio forumuose atsiliepimai irgi ne patys geriausi. bent jau ne tokie geri kaip apie kitus SL kvepalus.

Na, as gilinuosi i atsiliepimus tik iki savojo testavimo. Po to nebeidomu - patinka, ir taskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 09 19, 14:42)
Na, as gilinuosi i atsiliepimus tik iki savojo testavimo. Po to nebeidomu -  patinka, ir taskas smile.gif

tai niekas ir nesako, kad jei kitiems nepatinka, reikia mest juos lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
va, radau gerą atsiliepimą apie juos:

I am not usually a fan of white florals, but on my skin, this is a fruity honeyed bottle of osmanthus touched by sunshine. don't get any 'nuit'; more bonne jour!!!. quite alluring. there's been so much maligning of this fragrance in the blogosphere, its ridiculous. One doesn't have to smell like the sweaty armpits of a Attar vendor in a Morrocan souk to make a statement," I am a perfumisto". It is my second favorite in the beige line, but Douce Amere has my soul, whilst Nuit de cellophane has my heart. © memechose
Atsakyti
nelabai supratau, bet jei kalbama apie tai, kad jei nori būti parfumista, nebūtina išsi...nėti ir galima mėgti paprastus dalykus, tai sutinku visom keturiom. bet iš kitos pusės, jei kažkam nepatinka tie simple dalykai, nebūtinai reiškia, kad jis išsi...nėja.
biggrin.gif
ir šiaip, manau, svarbiausia turėti savo nuomonę, bet neatmesti to, kad ji vieną dieną gali ir pasikeisti. jeigu atmeti ir bandai vaizduot labai kategorišką, paprastai ateina ta diena, kada būna... truputį gėda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 rugsėjo 2010 - 14:07
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 19, 15:06)
jei kažkam nepatinka tie simple dalykai, nebūtinai reiškia, kad jis išsi...nėja.

na, jie nėra tokie jau simple. nepatinka tai nepatinka, bet kam kart šunis ant to "paprastumo". o nepaprastai tai tik pačiulės perteklius, supuvę lapai, asfaltai ir svylanti guma gali kvepėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 09 19, 15:16)
na, jie nėra tokie jau simple. nepatinka tai nepatinka, bet kam kart šunis ant to "paprastumo". o nepaprastai tai tik pačiulės perteklius, supuvę lapai, asfaltai ir svylanti guma gali kvepėt? biggrin.gif

man rods mes apie tą patį, tik ginčijamės lotuliukas.gif

man Cellophane ne per paprasti (tokių man nebūna), o neišraiškingi/neįdomūs/be cinkelio (tokių man yra nemažai ir nebūtinai gėlinių). man tarp šitų dviejų dalykų skirtumas - milžiniškas. tuom ir baigsiu šiandien.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 rugsėjo 2010 - 14:25
ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 18, 14:23)
na, turbūt ne aš viena pastebėjau, kad tamsta labai kategoriška  biggrin.gif  mirksiukas.gif keista, kad pagal tris kvapus galima nurašyti visą brand'ą  smile.gif

Taip aš labai kategoriška hihihi.gif - didžiuma selektyvinės parfumerijos kvapų ne man schmoll.gif Pradžioje susižavėjusi ta jų populiarumo banga, bandžiau ne vieną brand'ą - kai kuriuos atrodė, jau pamėgau, bet po kiek laiko jie mane pradėdavo pykinti (matyt pas mane uoslė labai susijusi su virškinimo traktu lotuliukas.gif ). Pvz. PG Aomassai labai patiko, o dabar schmoll.gif . Kažkur minėjau, kad pastaruoju metu jaučiu, kad labai pasikeitė uoslė...kas anksčiau patiko - dabar mane erzina, pykina...žodžiu bijau, kad kai kuriems kvapams net alergiška tapsiu verysad.gif doh.gif Taigi dabar likau tik su Etro - Heliotrope, Frapin 1270, Musc Ravageur, na ir sąlygiškai SL - Un Bois Vanille. Šie man patinka ir nekelia nemalonių pojūčių. Jei apie SL - nurašiau šiai dienai, nes dingo smalsumas toliau testuoti SL kvapus, po šių trijų nusivylimų. blush2.gif
p.s. beje laukiu dar Vanille Tonka ir Comme De Garsons - Wood Coffee - vis tas smalsumas mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 09 19, 12:19)
Zuvyte 26, labai siulau dar "nenukryziuoti" Serge Lutens kurybos. Man paciai, testuojant, susidare ispudis, kad jis yra pakankamai skirtingas. Mano favoritai - Arabie (ziema puikiai sildo jaukus dziovintu slyvu ir prieskoniu kvapas) bei Five o'Clock Au Gingembre (gaivus, chaneliskai vyriskas imbieras). Labai noreciau giliau issitestuoti Chypre Rouge, Louve ir Nuit De Cellophane (ant bloterio mane pakerejo).
O vat nepatinka Fleur D'Oranger, Un Bois Vanille, Santal Blanc, Borneo.

Dėkoju, Voxi, Arabie reiks patestuoti tada bigsmile.gif Vat mane tas ir nuliūdino, kad matyt testavimui pasirinkau pačius man netinkamiausius kvapus biggrin.gif
Gal prieš testuojant teks pirma perskaityti visus jūsų atsiliepimus čia - gal tada neprašausiu pro šalį lotuliukas.gif Nes tarkim man nepatinka šipriniai kvapai, jie dažnai man pasirodo per daug mane slegiantys, dusinantys. Kaip kad ir Chypre Rouge mane jau baugina vien pavadinimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 19 rugsėjo 2010 - 15:55
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 19, 16:33)
Taip aš labai kategoriška hihihi.gif

paprastai su amžium tai praeina mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 19, 12:45)
Nuit de Cellophane man pasirodė visiškai neįsimintini. lengvi, gėliniai, neišraiškingi.

Manęs jie irgi visai nesužavėjo schmoll.gif Nors gėlinių kvapų tikrai nenurašau. Pati turiu daug mylimų gėlinių savo kvepalyne.

Kas leičia SL, mano skonis artimesnis Monmorensi (pagal jos išvardinus patikusius) ir visai priešingas katalikės. Beje man patinkančių gėlinių iš uostytų SL nesu dar atradusi.
Atsakyti