Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 19, 22:23)
Ech, degančios žvakės ir vaškas rolleyes.gif  Jau senokai norėjau tokio kvapo. Gaila, kad AG Encens Flamboyant  kvepaluose yra mano netoleruojama nata verysad.gif

Man Nicolai Sacrebleu kvepia vašku. Išsisklaidžius viršutinėms natoms, ant odos skleidžiasi ryškus šviežių korių su medum kvapas. Ir jokių pipirų ten nėra bigsmile.gif
Aišku, kitoms gali atrodyt kitaip - paskaičius Goutal kvepalų aprašymus, akivaizdu, kad visos užuodžiam skirtingai (man., pvz., Encens Flamboyant neatrodo nė šalia pušų stovėjęs, o dėl vaško truputį sutinku).
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2010 09 20, 10:23)
vienu zodziu man jie gryni Ultraviolet Pco Rabbane. Po geros valandos visiskas ultravioletas smile.gif

blink.gif nieko panašaus
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2010 09 20, 10:28)
Man Nicolai Sacrebleu kvepia vašku. Išsisklaidžius viršutinėms natoms, ant odos skleidžiasi ryškus šviežių korių su medum kvapas.

turiu pritarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 09 20, 09:28)
Man Nicolai Sacrebleu kvepia vašku. Išsisklaidžius viršutinėms natoms, ant odos skleidžiasi ryškus šviežių korių su medum kvapas. Ir jokių pipirų ten nėra bigsmile.gif
Aišku, kitoms gali atrodyt kitaip - paskaičius Goutal kvepalų aprašymus, akivaizdu, kad visos užuodžiam skirtingai (man., pvz., Encens Flamboyant neatrodo nė šalia pušų stovėjęs, o dėl vaško truputį sutinku).

Kaip įdomiai kaip g.gif Kažkaip man pačiai Sacrebleu asociacijų su vašku nesukėlė g.gif Reiškia, kažkokio kitokio vaško aš ieškau blush2.gif Ambre Fetiche turi kažkokių užuominų į vašką, bet tos užuominos nėra ryškios (šį AG aš turiu ir labai myliu ). Va man galbūt labiausiai vašku kvepia Juozuko kvepalų viršutinės natos. Tik gaila, jos gan greit pabėga.
Šiaip intensyviai vaško kvapo kvepalų šiuo metu kaip ir neieškau. Man būna tokios fazės, kad išsinoriu kažko tongue.gif blush2.gif - tai vaško, tai žolės aromato, tai tulpių. Kadangi tuos kaprizus ne taip lengva realizuoti, su laiku tenka juos primiršti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 rugsėjo 2010 - 11:25
QUOTE(Tays @ 2010 09 19, 20:38)
Testuoju AG Myrrhe Ardente ir AG Encens Flamboyant, ir kol kas tokie pirmi įspūdžiai:

Bus įdomu kada visus tris (su Ambre Fetiche) pakaitom vieną su kitu pasluoksniuoti.

Tays, o Tau pasirodė, kad dūmiškumas išlieka visoj kompozicijoj? visuose šiuose trijuose panašiai? ar skirtingai?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 09 20, 13:08)
Tays, o Tau pasirodė, kad dūmiškumas išlieka visoj kompozicijoj? visuose šiuose trijuose panašiai? ar skirtingai?

Man pasirodė Ambre Fetiche ir Myrrhe Adrente dūmas panašus, smilkalinis. Nors jau senokai nebuvau AF užsipurškusi, reikės atidžiau palyginti. O Encens Flamboyant jis man kitoks, sausesnis, laužo dūmą primena, bent jau pradžioje. Gal dėl to, kad Encens nėra kitų dviejų saldumo? O bazė šio iš tikro labiau vaškinė, degančios žvakės.
Kas dėl išlikimo, mano nosiai visi trys kvapai išlieka padūmavę iki pat galo, kinta tik dūmo kiekis, santykis su kitomis natomis, išraiškingumas.. Gal todėl, kad aš dūmus aplamai visada gan jautriai jaučiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 09 20, 14:30)
Man pasirodė Ambre Fetiche ir Myrrhe Adrente dūmas panašus, smilkalinis. Nors jau senokai nebuvau AF užsipurškusi, reikės atidžiau palyginti. O Encens Flamboyant jis man kitoks, sausesnis, laužo dūmą primena, bent jau pradžioje. Gal dėl to, kad Encens nėra kitų dviejų saldumo? O bazė šio iš tikro labiau vaškinė, degančios žvakės.
Kas dėl išlikimo, mano nosiai visi trys kvapai išlieka padūmavę iki pat galo, kinta tik dūmo kiekis, santykis su kitomis natomis, išraiškingumas.. Gal todėl, kad aš dūmus aplamai visada gan jautriai jaučiu smile.gif

ačiū už ats.smile.gif skiriu (grynai subjektyviai) "vienokios" ir "kitokios" rūšies dūmų kvapus - sausus, smilkalinius, iš ko nors degimo/smilkimo proceso kylančius, ir tuos "kitus", kurie sukelia pykinimo reakciją dėl pernelyg saldaus klampaus sunkumo.
esu susipažinusi tik su Ambre Fetiche, todėl įdomūs buvo palyginimai;)

Atsakyti
Šiandien mano kvepalų lentyną papildė dar vienas Serge Lutens aromatas - Vetiver Oriental.
Šie kvepalai limituoto leidimo . Mano užgaida, pirkta nematuškėmis, tik pagal natas ir atsiliepimus, bet pateisinusi lūkesčius thumbup.gif Pirmąkart šiuos kvepalus ir išbandžiau šiandien.

Tai tamsus, sausas, sumedėjęs, šiek tiek padūmavęs, vetiveriu turtingas aromatas. Žemės kvapas su juodojo šokolado nata, keliantis asociacijas su sena tamsia mediena.
Kvepalų charakteris mano nosiai artimas SL Borneo1834. Tik Borneo karaliauja pačiulė, o Vetiver Oriental – vetiveris.
Ant mano odos pasirodė visai nesaldus.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 09 20, 14:51)
ačiū už ats.smile.gif skiriu (grynai subjektyviai) "vienokios" ir "kitokios" rūšies dūmų kvapus - sausus, smilkalinius, iš ko nors degimo/smilkimo proceso kylančius, ir tuos "kitus", kurie sukelia pykinimo reakciją dėl pernelyg saldaus klampaus sunkumo.
esu susipažinusi tik su Ambre Fetiche, todėl įdomūs buvo palyginimai;)

Ir kaip Tau Ambre Fetiche, pirmai ar antrai kategorijai priklauso? smile.gif Saldumo jam lyg netrūksta mirksiukas.gif (beje, Myrrhe Adrente man dar saldesni, pradžioje saldėsio ryškiai per daug, praeina kiek laiko, kol jis nugaruoja ir tada pajaučiu dūmus). Bet šiaip dūmo prieskonį kvepaluose aš mėgstu, ir visų šių trijų L'Orientalistes dūmai man priimtini (nors Myrrhe Ardente iš trijų mažiausiai patinka blush2.gif ).
Vat su kuriuo nepavyko susidraugauti tai Bvlgari Black - ten man jaučiasi deginta guma, o jau toks dūmas man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 09 20, 11:15)
blink.gif nieko panašaus
Papildyta:

hmm, nors sian labiau Helovynu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 09 20, 18:48)
Ir kaip Tau Ambre Fetiche, pirmai ar antrai kategorijai priklauso? smile.gif Saldumo jam lyg netrūksta  mirksiukas.gif  (beje, Myrrhe Adrente man dar saldesni, pradžioje saldėsio ryškiai per daug, praeina kiek laiko, kol jis nugaruoja ir tada pajaučiu dūmus). Bet šiaip dūmo prieskonį kvepaluose aš mėgstu, ir visų šių trijų L'Orientalistes dūmai man priimtini (nors Myrrhe Ardente iš trijų mažiausiai patinka  blush2.gif ).
Vat su kuriuo nepavyko susidraugauti tai Bvlgari Black - ten man jaučiasi deginta guma, o jau toks dūmas man  schmoll.gif

supratau dėl Black. Nors pati jų neišbrokyjau, prilaikau dar:)

o Ambra Fetiche mane buvo sudominę dėl ambros. Padūmavimas - taip pat jų pliusas. Bet saldumas trukdė. Dėl ambros pasilikau, bet artimiau nesusidraugavau. Todėl įdomus buvo Tavo palyginimas su kitais dūminukais. Reikės progai pasitaikius įkišti nosį ir į šiuos, o taip pat pažiūrėti iš naujo į tą pačią AF..

Atsakyti
Vakar testavau Boucheron Jaipur Saphir, na labai man panasu i Guerlain Champs Elysees tik toks ryskesnis, saldesnis. bigsmile.gif
Idomus kvapas, kuri norisi vel pauostyt, bet nera tas, kuris labai patiktu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2010 09 21, 06:40)
hmm, nors sian labiau Helovynu smile.gif

taaip kazka tokio turi hellovynisko...gal toki ledini gaivuma g.gif
bet manau nebus tokie atpazistami kaip hallovyn, nors.. nesu tikra

i ultravioleta tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti