Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(laurynaa @ 2010 09 21, 12:28)
11 dpi - 116  smile.gif

smagu wub.gif 4u.gif
TERRINE, tikrai yra ne viena kuri VK pasirinko-nusiramink ir pasitikek savimi 4u.gif
va, abi sio menesio naujos nestuke.gif VK atliko IVF drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 09 21, 13:28)
as turiu valerijono lasiuku gal reikia?  biggrin.gif  kaip tik pati jais "megavausi" pries suzinant HCG  blush2.gif  o jis pasirodo 11 dpi - 116  smile.gif

Nuosirdziausi ir tyliausi blush2.gif sveikinimai 4u.gif , tvirto kibimo 4u.gif Atejo ruduo, derliaus rinkimo laikas, ziuriu, kad jis visai neblogas bigsmile.gif
Valerijona pasiimsiu, dekui biggrin.gif bet manau dar nusipirkt papildomai reikes, iki penktadienio dar laaaabai daug laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 09 21, 10:28)
as turiu valerijono lasiuku gal reikia?  biggrin.gif  kaip tik pati jais "megavausi" pries suzinant HCG  blush2.gif  o jis pasirodo 11 dpi - 116  smile.gif

oooo, sveikinimai dideliausi smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 21, 12:39)
smagu  wub.gif  4u.gif
TERRINE, tikrai yra ne viena kuri VK pasirinko-nusiramink ir pasitikek savimi  4u.gif
va, abi sio menesio naujos  nestuke.gif VK atliko IVF  drinks_cheers.gif

Ačiū. 4u.gif Nors kiek nuraminai . Jaučiu , kad visus likusius nervus susigadinsiu ateinantį ciklą. doh.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz palaikyma, zinau kad tai tik pradzia,bet gera pradzia juk puse darbo bigsmile.gif

Terrine, jei neklystu tai stimuliacija tau bus Kaune, o pati procedura vyks Vilniuje. as Kaune buvau vienoje konsultacijoje pas vyra (nepamenu pavardes) man patiko jo demesys ir poziuris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 21 rugsėjo 2010 - 12:17
QUOTE(laurynaa @ 2010 09 21, 13:17)
Terrine, jei neklystu tai stimuliacija tau bus Kaune, o pati procedura vyks Vilniuje. as Kaune buvau vienoje konsultacijoje pas vyra (nepamenu pavardes) man patiko jo demesys ir poziuris.

Stankevicius? smile.gif kiek zinau, jis ''nevynioja i vata'' thumbup.gif
Atsakyti
  o jis pasirodo 11 dpi - 116  smile.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 21, 12:27)
Stankevicius?  smile.gif kiek zinau, jis ''nevynioja i vata''  thumbup.gif

taip taip, tas pats smile.gif
Atsakyti

Sveikinu thumbup.gif 4u.gif
O del temperaturos nepergyvenk - nedidele temperatura nestuke.gif pozymis. As pirmas savaites jos nepasimatavus neishlipdavau is lovos (matavausi uzpakaliuke).
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 09 21, 13:32)
taip taip, tas pats  smile.gif

Aš pas Tvarijonavičienę patekau, kažin kaip ji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TERRINE @ 2010 09 21, 14:53)
Aš pas Tvarijonavičienę patekau, kažin kaip ji? unsure.gif

Kiek mergaiciu, tiek bus ir nuomoniu 4u.gif Svarbiausia, kad tau tinka ir jautiesi pas ja saugi 4u.gif

laurynaa, o kas tavo gydytoja? ax.gif
Beje, dideliausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
11 dpi - 116  smile.gif

super drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti