Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja pajūrio statybininkės

oho kokia diskusija apie garazus smile.gif
ir antra ir trecia ir ketvirta ir t.t. namus statytume tik su garazu, as is tu kurie geriau tures garaza bet ne geotermini sildyma biggrin.gif
pastatem nama ir garaza jame turime dviem masinom, pritariu visom pasisakancioms - nera nieko malonaus kai ziema masina silta, nereikia ledo, sniego grandyti nuo langu, laiko ryte nebesugaistu i darba vaziuodama, kol kas vairuotojas name tik vienas - todel ir daiktams vietos yra.
Vasara masinos jame nelaikeme, todel kad laikeme vaiko batuta, nereikejo nervintis naktim kad pavogs, vyras stalo tenisa pasistate - irgi zaidimui vieta isnaudojo. Nu ir kas kad kartais ten susikaupia nereikalingu daiktu, kamabariuos jie irgi kaupiasi, taip kaip as tvarkau namus, vyras tvarko savo zona - garaza smile.gif

kas kalbejo apie taimerius - pas mane ju gyvas biesas, net sildymo sistema taimeriai reguliuoja, yra teke del ju strioko turet, bet dar neissiaiskinau kas tada buvo kaltas MB ar taimeriai smile.gif
Atsakyti
edituke thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 09 11, 00:55)
Pas ka merginos skardinis stogas? Idomu butu realiai suzinoti kaip ten su juo, ar tikrai dabartiniai stogai nebarska? smile.gif

oj kaip barska, antra kart skardos nenoreciau schmoll.gif ,
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 09 11, 20:40)
oj kaip barska, antra kart skardos nenoreciau  schmoll.gif  ,

Zdariova, kaip tu begyveni? Kada kraustytis zadat bigsmile.gif ?
Atsakyti
Sveikos mergikes 4u.gif
Na as visai apleidau statybininkiu foruma ax.gif , kazkaip atvesau statybom.
AS NOREJAU PAKLAUST KAS DARETES JAU MEDINES DURIS? NORECIAU KONTAKTU LABAI JAU REIKIA biggrin.gif . VAROJ MANO DURYS 1100LT(UOSINES), NORECIAU PIGIAU ax.gif
IR DAR NORIU PASIGUOST- LABAI JAU SUNKU APSISPREST DEL SPALVU SIENOM blush2.gif nu tikrai atvesau statybom, kazkodel stabos buvo idomesnes, o va vidaus irengimas man toks neidomus( noreciau zmonos kuri uz mane tai padarytu lotuliukas.gif )
tai va...
Papildyta:
QUOTE('RK' @ 2010 09 11, 22:44)
Zdariova, kaip tu begyveni? Kada kraustytis zadat  bigsmile.gif ?

na gyvenu puikiai, biggrin.gif na kadangi ledai pajudejo, tai kraustysiuos vasara ax.gif as taip galvoju, nebutinai tai tiesa lotuliukas.gif pinigu uzteks irengimui, bet ne baldam tai beju nekas smile.gif
o tau kada sviecia ikurtuves?
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 09 11, 20:55)
LABAI JAU SUNKU APSISPREST DEL SPALVU SIENOM  blush2.gif nu tikrai atvesau statybom, kazkodel stabos buvo idomesnes, o va vidaus irengimas man toks neidomus( noreciau zmonos kuri uz mane tai padarytu  lotuliukas.gif  )
tai va...
Papildyta:

na gyvenu puikiai,  biggrin.gif  na kadangi ledai pajudejo, tai kraustysiuos vasara  ax.gif  as taip galvoju, nebutinai tai tiesa  lotuliukas.gif  pinigu uzteks irengimui, bet ne baldam tai beju nekas  smile.gif
o tau kada sviecia ikurtuves?

Spalvas pirk tik ISBANDZIUS ANT SIENOS! O i kokias spalvas linksti?
O ka, tau idomiau buvo pries vidaus irengima doh.gif ? Kaip tik vidus, spalvos, plyteles, tapetai ir t.t. - pats idomumas biggrin.gif
Kokios cia dar zmonos uzsinorejei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?

Tik vasara unsure.gif ?
Mes kita menesi kraustomes, isirenge saliona su virtuve (be virtuvinio spinteliu doh.gif ) ir mazosios vonia, o toliau gyvendami vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Ziurejot Turkija su Serbija kaip zaide bigsmile.gif . Pats galas tai itemptas thumbup.gif . Nu ziuresim kaip ryt lietuviams seksis bigsmile.gif . (siaip nesu kasio gerbeja biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 09 10, 21:14)
Matai, pas pacia koridoriaus neina niekaip sumazinti, o pas mane iejimo i garaza is tamburo neina padaryt smile.gif Nebus taip, kad viskas idealiai atitiktu tavo norus..nebent uz individualu projekta reiktu moket koki 15tkst smile.gif

Kiek supratau pas patį irgi individualus bus ir kiek nusiteikęs mokėt cool.gif ar pats būsi iš tų kurie patys popierius tvarkos ax.gif

Ne man gyvent, bet įsikišt į diskusiją juk neuždrausta blush2.gif Nu kiek mačiau projektų, šis pirmasis su tokiu keistu miegamojo ir garažo sprendimu, bet kaip suprantu gali apginti kiekvieną savo namo kampą biggrin.gif O kaip antra pusė žiūri į tokius nepatogumus ax.gif

RK tau 4u.gif (aišku ir kitom 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif ) už patarimus dėl projekto O kaip reikalai su darželiu ar jau lankot?
Atsakyti
Skardinis stogas ir pas mus - ''saudo'' stogas vasara- vakare, kai po isilimo atvesta, tas garsas tikrai nera kaskoks toks kad sokciau is lovos, nu girdisi toks trakst ir viskas. Ziema ramu,tokiu garsu nera. Miegama lubos iskart yra prie stogo, tai vienintelis kambarys kur puikiai girdisi lietus, bet vieniems jis maiso kitus raminas.
Kol kas per mazai minusu, kad nebedeciau skardinio stogo.
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 09 11, 21:55)
IR DAR NORIU PASIGUOST- LABAI JAU SUNKU APSISPREST DEL SPALVU SIENOM  blush2.gif nu tikrai atvesau statybom, kazkodel stabos buvo idomesnes, o va vidaus irengimas man toks neidomus( noreciau zmonos kuri uz mane tai padarytu  lotuliukas.gif  )
tai va...

O ko cia del tu spalvu spresti sunku? na nebent nori vieno kambario geltono, kito zalio, kito melyno, kito raudono lotuliukas.gif geriausia pasiimk du lapelius is paletes, kurie eina vienas salia kito ir tom spalvom isdazyk viska 4u.gif Gali kokia viena siena visai ne i tema. (dabar labai ant bangos baklažano, grafito spalvos) Bet geriau rinktis neutralias spalvas, tada viska kitka labai lengva kambary priderint - tada jau gali bet kokios spalvos minkstus baldus deti, uzuolaidas kabinti, kilimus miesti.
Ir man asmeniskai nelabai partinka, kai sienos yra visiškai baltos - geriausia kažkokį bent minimalų atspalvį jom suteikti. Man patinka caparol paletėj palazzo 120 180 spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 09 12, 08:18)
O kaip reikalai su darželiu ar jau lankot?[/color]

Tai kad niekur neuzrasiau doh.gif . Gal persikrauste kazka bandysim galvot g.gif (aisku jau su kysiais reiks eit biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 09 12, 10:40)
O ko cia del tu spalvu spresti sunku? na nebent nori vieno kambario geltono, kito zalio, kito melyno, kito raudono  lotuliukas.gif geriausia pasiimk du lapelius is paletes, kurie eina vienas salia kito ir tom spalvom isdazyk viska  4u.gif Gali kokia viena siena visai ne i tema. (dabar labai ant bangos baklažano, grafito spalvos) Bet geriau rinktis neutralias spalvas, tada viska kitka labai lengva kambary priderint - tada jau gali bet kokios spalvos minkstus baldus deti, uzuolaidas kabinti, kilimus miesti.
Ir man asmeniskai nelabai partinka, kai sienos yra visiškai baltos - geriausia kažkokį bent minimalų atspalvį jom suteikti. Man patinka caparol paletėj palazzo 120 180 spalvos 4u.gif

sveika
butent taip ir gaunasi pas mane, kiekvienas su savo priciudais, visu skoniai skiriasi lotuliukas.gif vienodom spalvom neiseitu dazyt, nes pagrindinis dukros ir MB uzsakymas, kad nebutu vienodu kambariu, nori kazko tokio.., tik nepadeda ne kiek ax.gif o MB isvis uzknisa su tuo savo pasakymu:-kaip padarysi taip bus gerai blink.gif ir dar tapetu neleidzia, kazkoks keistas isitikinimas kad pirmam kartui reiktu viska isdazyti.
Atsakyti