Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja pajūrio statybininkės

QUOTE(palang-mamyte @ 2010 09 12, 12:22)
sveika
butent taip ir gaunasi pas mane, kiekvienas su savo priciudais, visu skoniai skiriasi  lotuliukas.gif  vienodom spalvom neiseitu dazyt, nes pagrindinis dukros ir MB uzsakymas, kad nebutu vienodu kambariu, nori kazko tokio.., tik nepadeda ne kiek  ax.gif o MB isvis uzknisa su tuo savo pasakymu:-kaip padarysi taip bus gerai  blink.gif ir dar tapetu neleidzia, kazkoks keistas isitikinimas kad pirmam kartui reiktu viska isdazyti.

SEKMES tau 4u.gif lotuliukas.gif gerai, kad man niekas nieko nereguliavo biggrin.gif

QUOTE(egis_klp @ 2010 09 12, 18:43)
http://www.photoload...acija2.jpg.html
http://www.photoload...anas22.jpg.html

Ka merginos manote? smile.gif
Visgi yra dar geru zmoniu, kurie dirba is idejos..smile.gif

Na mano akim žiūrint, daba 100 kart geriau biggrin.gif tik RK prieštaraus, kad tėvų miegamasis šalia vaikų negerai biggrin.gif na dar gali tarp miegamojo ir vaiko kambario vonia padaryti (jei aiškų išeina) mirksiukas.gif
Liuks kad koridoriai daug ploto neužima, kad wc durys nėra tiesiai į svetainę/virtuvę nusuktos thumbup.gif man patinka šitas projektas thumbup.gif
aš dar siūlyčiau WC viršuje sienoje padaryti langą - nereikės jokių stoglangių ar šviesos tunelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 09 13, 18:32)
mes iš čia SIMUVA ėmėm  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 09 13, 20:14)
SEKMES tau  4u.gif  lotuliukas.gif gerai, kad man niekas nieko nereguliavo biggrin.gif
Na mano akim žiūrint, daba 100 kart geriau biggrin.gif tik RK prieštaraus, kad tėvų miegamasis šalia vaikų negerai  biggrin.gif na dar gali tarp miegamojo ir vaiko kambario vonia padaryti (jei aiškų išeina)  mirksiukas.gif
Liuks kad koridoriai daug ploto neužima, kad wc durys nėra tiesiai į svetainę/virtuvę nusuktos  thumbup.gif man patinka šitas projektas thumbup.gif
aš dar siūlyčiau WC viršuje sienoje padaryti langą - nereikės jokių stoglangių ar šviesos tunelių  mirksiukas.gif

Na vonia ten yra ir langas yra..smile.gif Gal kazkur ne ten ziurrit?
Tik va malkine prapuole ir skalbykla..
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 09 12, 17:43)
http://www.photoload...acija2.jpg.html
http://www.photoload...anas22.jpg.html

Ka merginos manote? smile.gif
Visgi yra dar geru zmoniu, kurie dirba is idejos..smile.gif

Miegamajam patogiau butu drabuzines ir vonios durys salia.
Ar uzteks virtuvinio tik 1 linijos?
Speju kad realybej vonios baldai uzims daugiau vietos, nes pastebejau, kad planuose tie sudeti paveiksleliai buna ryskiai pamazinti, todel atrodo, kad lieka daug vietos.
Negi salione tokios durys bus? Pagrinde visi prie lango jungia balkonines duris.
Neblogai lenkta siena vonios.
Mes tai LABAI dziaugiames pasidare terasoj stoga thumbup.gif , per lietu smagumelis ten sedet thumbup.gif
Drabuzinej miegamojo daryciau langa pailga ir virsuj, nes dabar toj vietoj nei rubu nepakabinsi, nei lentynu nepadarysi...
Tau geriau kai uz sienos vaiku kambarys ar geriau kai jis toleliau? (nu supranti kodel biggrin.gif )
Ka su dingusia skalbykla darysi?
Ant smugio - tiek smile.gif

Nedirbam mes cia is idejos, o patarimais dalinames biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Renna @ 2010 09 13, 18:14)
tik RK prieštaraus, kad tėvų miegamasis šalia vaikų negerai  biggrin.gif

Na cia visiems skirtingai gi biggrin.gif , o kiti buna, kad nesusimasto apie tai projekta gamindami biggrin.gif

Man dar uz saliono sienos vaiko kambarys nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 09 13, 22:09)
Miegamajam patogiau butu drabuzines ir vonios durys salia.
Ar uzteks virtuvinio tik 1 linijos?
Speju kad realybej vonios baldai uzims daugiau vietos, nes pastebejau, kad planuose tie sudeti paveiksleliai buna ryskiai pamazinti, todel atrodo, kad lieka daug vietos.
Negi salione tokios durys bus? Pagrinde visi prie lango jungia balkonines duris.
Neblogai lenkta siena vonios.
Mes tai LABAI  dziaugiames pasidare terasoj stoga thumbup.gif , per lietu smagumelis ten sedet thumbup.gif
Drabuzinej miegamojo daryciau langa pailga ir virsuj, nes dabar toj vietoj nei rubu nepakabinsi, nei lentynu nepadarysi...
Tau geriau kai uz sienos vaiku kambarys ar geriau kai jis toleliau? (nu supranti kodel biggrin.gif )
Ka su dingusia skalbykla darysi?
Ant smugio - tiek smile.gif

Nedirbam mes cia is idejos, o patarimais dalinames biggrin.gif
Papildyta:

Na cia visiems skirtingai gi biggrin.gif , o kiti buna, kad nesusimasto apie tai projekta gamindami biggrin.gif

Man dar uz saliono sienos vaiko kambarys nelabai rolleyes.gif

Na si varianta dare jau architekte.., kitoje temoje:)
Todel schema principine, virtuvini galima ir uzsukti is abieju pusiu..
Salione kiek supratau ten pavaizduotos ne durys, o atskirtos zonos..
Del gabaritu, reikes persibraizyti paciam su archicadu ir bus aiskiau su daiktu isdestymu ir laisva vieta..
Na del miegamojo sutinku, taciau sioje vietoje jau nieko negalima padayti, juk negali viskas idealiai tikti..
Del malkines, jei nieko daugiau niekas nepasiulys, tai sandeliuko duris permest i prieki, drabuzinej lango nebus ir is sono bus malikine..
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Biski isiterpsiu i pokalbi ax.gif

egis_klp, paskutinis variantas yra labai geras mano poziuriu, nors ir nemegstu vienaauksciu namu.

QUOTE(egis_klp @ 2010 09 13, 21:48)
... juk negali viskas idealiai tikti..

Nesutiksiu. Musu namo projektas yra kartotinis, bet jis mums visuose kampuose atrodo idealiai wub.gif Padidinom tik garaza bei perkelem vienas duris i kita vieta.

RK, noreciau ir tau paprestarauti. Nemusk jau stipriai! blush2.gif Kodel esi pries, jei vaiku kambarys yra uz svetaines sienos? Aisku, pati kolkas vaiku neturiu, tai ir patirti griebiu kolkas is kitu, bet man atrodo, kad mes patys kartais per daug islepinam vaikus, kad nedaug Dieve kazkoks menkas surmulis pazadins vaika. Mano pusbrolio vaikai, budami mazyliais, miegodavo sau ramiai napabusdami, net jei muzika grojo ar telekas veike.. Nieko blogo tame nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 09 13, 21:44)

RK, noreciau ir tau paprestarauti. Nemusk jau stipriai!  blush2.gif Kodel esi pries, jei vaiku kambarys yra uz svetaines sienos? Aisku, pati kolkas vaiku neturiu, tai ir patirti griebiu kolkas is kitu, bet man atrodo, kad mes patys kartais per daug islepinam vaikus, kad nedaug Dieve kazkoks menkas surmulis pazadins vaika. Mano pusbrolio vaikai, budami mazyliais, miegodavo sau ramiai napabusdami, net jei muzika grojo ar telekas veike.. Nieko blogo tame nematau  schmoll.gif

Ui, priestarauk priestarauk, gi taip visi atsirenka kam ko reikia mirksiukas.gif
Mes kadangi osdavom su sokiais ant stalu (turistiniuose ant masinu stogu biggrin.gif ), tai ir norejau, kad vaiku kambariai butu toliau, nes neesam mes ramiai sedintis su sveciais prie bonkos lotuliukas.gif . Megstam garsia muzika, svesti su sokiais pokiais, zaidimais ir t.t. biggrin.gif . Taigi musu atveju, geriau tegu buna vaiku kambariai ramesnej zonoj. Aisku nebus kaip seniau be vaiku, bet apsidraudziau biggrin.gif . O ir dviese megstam pasibut su garsesne muzika ir panasiai. Ir duris darem salione su tikslu tongue.gif , kad ta zona butu ne tik ant sopkes uzpakali priglaust ir TV paziuret ax.gif
Del menko surmulio as nepergyvenciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 09 14, 00:13)
Ui, priestarauk priestarauk, gi taip visi atsirenka kam ko reikia mirksiukas.gif
Mes kadangi osdavom su sokiais ant stalu (turistiniuose ant masinu stogu biggrin.gif ), tai ir norejau, kad vaiku kambariai butu toliau, nes neesam mes ramiai sedintis su sveciais prie bonkos  lotuliukas.gif . Megstam garsia muzika, svesti su sokiais pokiais, zaidimais ir t.t. biggrin.gif . Taigi musu atveju, geriau tegu buna vaiku kambariai ramesnej zonoj. Aisku nebus kaip seniau be vaiku, bet apsidraudziau biggrin.gif . O ir dviese megstam pasibut su garsesne muzika ir panasiai. Ir duris darem salione su tikslu tongue.gif , kad ta zona butu ne tik ant sopkes uzpakali priglaust ir TV paziuret ax.gif

Sveikutes 4u.gif
Na tavo atveju tada net antram aukste vaikam ramybes nebus lotuliukas.gif 4u.gif

Aha pas mus ir lb aktualu buvo jog vaikai butu kuo toliau nuo tevu miegamojo,kai rinkomes projekta MB pirmas noras toks ir buvo griestai vaikai kuo toliau nuo musu lotuliukas.gif tai ir skiria vonia ir gaunasi kitoj koridoriaus pusej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 09 14, 00:13)
Mes kadangi osdavom su sokiais ant stalu (turistiniuose ant masinu stogu biggrin.gif ), tai ir norejau, kad vaiku kambariai butu toliau, nes neesam mes ramiai sedintis su sveciais prie bonkos  lotuliukas.gif . Megstam garsia muzika, svesti su sokiais pokiais, zaidimais ir t.t. biggrin.gif . Taigi musu atveju, geriau tegu buna vaiku kambariai ramesnej zonoj. Aisku nebus kaip seniau be vaiku, bet apsidraudziau biggrin.gif . O ir dviese megstam pasibut su garsesne muzika ir panasiai. Ir duris darem salione su tikslu tongue.gif , kad ta zona butu ne tik ant sopkes uzpakali priglaust ir TV paziuret ax.gif

Tai gi pusbrolis irgi ne Mocarta klausydavo lotuliukas.gif Ir sokiai, ir garsi muzika - svesti tai svesti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 09 13, 21:10)
Na vonia ten yra ir langas yra..smile.gif Gal kazkur ne ten ziurrit?
Tik va malkine prapuole ir skalbykla..

Šis variantas žymiai geriau 4u.gif tik kaip žadat tada į malkinę vaikščiot: per garažą ir tambūrą g.gif gal dar būtų galima dėt duris laukas-sandėlys-garažas ax.gif
Dėl skalbyklos - gal dar galima ką sumąstyt katilinės sąskaita (nelabai aišku kiek tos vietos ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 09 14, 09:11)
svesti tai svesti  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif bis.gif gathering.gif alc.gif gossip.gif nail.gif assa.gif

Egi, kaip suprantu dar tik pradzia projekto kurybos. Kiek zadi tam laiko skirti? As tokios nuomones, kad projektas yra baigtas, kai ziuri i ji ir viskas savo vietose, viskas limpa.
As piesiausi viska sasiuviny su langeliais, 4 langeliai buvo 1 metras. Staciausi baldus, viska viska, ziurejau kiek lieka vietos praejimams, apejimams ir t.t. Netgi issipiesinejau kelias patalpas ant zvyro, kad dar realiau isivaizduot tuos plotus. Ir t.t. biggrin.gif

Vakar mazoji (18m. biggrin.gif ) sese buvo krepsininku sutikime, sake buvo ispudingas jausmas bigsmile.gif

Pas mus drenaza baigineja musu santechnikai.
Atsakyti
patiko lenktos sienos sprendimas 4u.gif , tik įvertinkit kad ši siena bus brangesnė (ir gipso lenkimas, lenkti plintusai, jei vidų klijuosit plytelėm tai irgi gali padidinti darbų kainą)
Atsakyti