Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja pajūrio statybininkės

QUOTE(palang-mamyte @ 2010 09 11, 21:55)
Sveikos mergikes  4u.gif
Na as visai apleidau statybininkiu foruma  ax.gif , kazkaip atvesau statybom.
AS NOREJAU PAKLAUST KAS DARETES JAU MEDINES DURIS? NORECIAU KONTAKTU LABAI JAU REIKIA  biggrin.gif  . VAROJ MANO DURYS 1100LT(UOSINES), NORECIAU PIGIAU  ax.gif

pas mane viduje uosio durys visur medines, mokejome su viskuom po 1000 lt uz vienas, cia 2009 metu kaina.....
Papildyta:
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 09 12, 12:22)
ir dar tapetu neleidzia, kazkoks keistas isitikinimas kad pirmam kartui reiktu viska isdazyti.

as po metu laiko va tapetu uzsimaniau.....bet su manim jau taip buna, neuzsistoviu vienoje vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 09 11, 23:18)
Spalvas pirk tik ISBANDZIUS ANT SIENOS! O i kokias spalvas linksti?
O ka, tau idomiau buvo pries vidaus irengima doh.gif ? Kaip tik vidus, spalvos, plyteles, tapetai ir t.t. - pats idomumas biggrin.gif
Kokios cia dar zmonos uzsinorejei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ?

Tik vasara unsure.gif ?
Mes kita menesi kraustomes, isirenge saliona su virtuve (be virtuvinio spinteliu doh.gif ) ir mazosios vonia, o toliau gyvendami vietoj biggrin.gif

aha, tada buvo labai idomu, ir toks stimulas matyt kaip namas auga biggrin.gif , o dabar atlikusi visus vyriskus darbus atsalau ir visai nebnoriu to vidaus, tai ir sakau kad vidaus irengimui man" zmonos" reikia lotuliukas.gif nieko kaipnors pagimdysiu ir ta vidu.

as tai noriu siltu, bet intensyviu spalvu, aiskus bijau kad per ryskia neispaisyciau. pvz patinka sokolado, morkine, geltona, bet galima ir baklazano, violetine. bet tik ne balta, ir tos labai silpnos vos vos su atspalviu nepatinka.

kas del dazu gamintojo tai dazysiu tikurila dazais, nes labai gerai nusidaze lubos.

vakar ir as maciau ta dramatikska 4kelini tarp turku ir slovenu. tikrai buvo i ka paziuret. turkam tiesiog fortuna pasisuko veidu i juos mirksiukas.gif to paties musiskiams noriu siandien palinket 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(edituke @ 2010 09 12, 13:32)
pas mane viduje uosio durys visur medines, mokejome su viskuom po 1000 lt uz vienas, cia 2009 metu kaina.....
Papildyta:

as po metu laiko va tapetu uzsimaniau.....bet su manim jau taip buna, neuzsistoviu vienoje vietoje  smile.gif

o kur tu darei savo duris, kaip tau jos nesitrauke, nesiplete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 09 12, 12:39)
o kur tu darei savo duris, kaip tau jos nesitrauke, nesiplete  smile.gif

pakolkas nieko joms nera, as kai kalbejau su meistrus (nes draugams po 4 menesiu jau chana buvo, uosines kaskaip pasmuko, ir ju sutvarkyt nebejo), tai sake cia medis neisdziuves buvo, todel taip ir atsitiko. Nu mano durys puikios, esu patenkinta ir kaina ir kokybe. Jie ir virtuve man dare (link Vezaiciu vaziuojant) tai nusiskundimu meistrais neturiu.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 09 12, 13:42)
pakolkas nieko joms nera, as kai kalbejau su meistrus (nes draugams po 4 menesiu jau chana buvo, uosines kaskaip pasmuko, ir ju sutvarkyt nebejo), tai sake cia medis neisdziuves buvo, todel taip ir atsitiko. Nu mano durys puikios, esu patenkinta ir kaina ir kokybe. Jie ir virtuve man dare (link Vezaiciu vaziuojant) tai nusiskundimu meistrais neturiu.

aisku. aciu. as ir girdejau kad svarbiausia kad duru mediena butu gerai dziovinta. jei gali tai imesk man i az ju kontaktus, noreciau kelias vieteles turet, kai duru reikia 9 tai suma susidaro jei skirtumas kad 100lt nuo duru mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.photoload...acija2.jpg.html
http://www.photoload...anas22.jpg.html

Ka merginos manote? smile.gif
Visgi yra dar geru zmoniu, kurie dirba is idejos..smile.gif
Atsakyti
Su pergale visus ir visas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 09 12, 21:07)
Su pergale visus ir visas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drinks_cheers.gif tokiais momentais didžiuojuos, kad esu LIETUVĖ biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu:)
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 09 12, 18:43)
http://www.photoload...acija2.jpg.html
http://www.photoload...anas22.jpg.html

Ka merginos manote? smile.gif
Visgi yra dar geru zmoniu, kurie dirba is idejos..smile.gif

esu vienaauksciu namu myletoja, tai man vienaauksciu namuku nebuna negraziu blush2.gif (pati toki statau smile.gif) ... mano nuomone, tai viskas gerai 4u.gif

o dabar einu toliau krepsini ziureti , labai noriu, kad turkai amerikieciams ikrestu tongue.gif
Atsakyti
Grizau ir as is sventimo, COOL bigsmile.gif .
Bronza reikejo laimeti, o sidabras butu buves pralaimetas biggrin.gif (tikiuosi supratot biggrin.gif ).
As nelabai emocinga sioj srity, tik smagus tas dziaugsmo procesas, kai visi dziaugias biggrin.gif .
Linkiu visoms taip dziaugtis SAVO pasiektais tikslais bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites, skubiai reikia kontaktu kas veza zvyra 4u.gif manasis prapuole kaip i vandeni, niekaip nepriskambinu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 13 rugsėjo 2010 - 17:19
QUOTE(dier @ 2010 09 13, 18:15)
mergaites, skubiai reikia kontaktu kas veza zvyra  4u.gif manasis prapuole kaip i vandeni, niekaip nepriskambinu...

mes iš čia SIMUVA ėmėm 4u.gif
Atsakyti