Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Trio vežimėliai (premium,comfort ir kt.)

QUOTE(bagge @ 2011 02 01, 10:11)
O kaip atskirti seno tipo važiuokle nuo naujo?

Ikeliu foto savo vezimo Tutis premium, matysit kuom skiriasi vaziuokle. Pas mane jau zipio vaziuokle, nors ratai vistiek kitoniski nei zipio, storesni ir platesni. Mums kainavo 850 lt.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2011 02 04, 21:43)
Ikeliu foto savo vezimo Tutis premium, matysit kuom skiriasi vaziuokle. Pas mane jau zipio vaziuokle, nors ratai vistiek kitoniski nei zipio, storesni ir platesni. Mums kainavo 850 lt.

user posted image

user posted image

aš irgi tokį žadu pirkti, tik visą šviesiai žydrą drinks_cheers.gif ir kaip jum jis? kaip sportinė dalis? kaip dėkutė?lopšys? smile.gif galima gal realia jūsų vežimėlio foto cool.gif beja rankenos ir kojyčių galai reguliuojasi sportinėje dalyje?
Atsakyti
Na manau prie kiekvieno vezimo galima prikibti. Man vienas minusas yra tas, kad lopsys kliba, o kiti minusiukai tai ju galima ir nematyt: lopsio dangtis kreivai pasiutas, vienas sonas pastoviai atsivepes, skylute radau. Siaip siut kruopsciau galetu, aisku gal cia man tik taip papuole. Na lopsys kaip lopsys, erdvus ir tiek. sportines dalies dar nenaudojom, bet jau tuoj issitrauksim smile.gif . O automobiline tai nzn, normali kedute, kadangi jokiu neturejusi tai neturiu su kuo palyginti ir pliusu minusu issakyti. biggrin.gif
Va kaip atrodo musu vezimas.

user posted image
Atsakyti
vakar buvom gamykloj. trio premium yra tik gal trys spalvos, kitokiu spalvu kol kas nesiuva ir neaisku kada bus, mes norejom smelinio su ornamentais tai tu sake seniai neber schmoll.gif
Atsakyti
vaau 4u.gif thumbup.gif super,tikrai gražus smile.gif o lopšys kiek girdėjau siūbuoja nes skirtas supti, čia ale nauja funkcija, negirdėjot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 02 05, 21:07)
vaau 4u.gif  thumbup.gif super,tikrai gražus smile.gif o lopšys kiek girdėjau siūbuoja nes skirtas supti, čia ale nauja funkcija, negirdėjot? unsure.gif

Tikrai taip smile.gif O dar yra 4 mažos kojytės, kurias atlenkus lopšys nebesiūbuoja smile.gif

Ir dar mamytė rašė, kad nori smėlio spalvos vežimuko, tai tokį mačiau Vln, PC "Pupa"
Atsakyti
Niu zinokit, merginos, tik ka atsistumiau vezima apziureti del tu kojeliu, kai jas atlenki nieks ten nevyksta, jos greiciau skirtos kai lopsi statai viena kur nors. Gal del to, kad remas musu jau zipio ir gal kas neatitinka. Nes siaip tas lopsys kliba negraziai, ir viskas gerai isistate, bet vistiek tabaluojasi. Gal kituose viskas ciki, tik mums taip papuole smile.gif .
Mes kai vasara uzsakinejom pas paneveziecius tai vos gavom sita, nes jau tada gamintojai sake, kad mazai siuva premium, nes ant bangos Zipis buvo, juos siuvo konvejeriu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lopsiai supasi juos nuemus nuo remo ir padejus ant zemes. Cia tik tokia galimybe supti ax.gif
Atsakyti
As turiu Tutis trio comfort su klasikine vaziuokle, tai pas mane yra supimo funkcija. Atrodo vat taip:
user posted image
Labai patogus dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2011 02 07, 15:09)
As turiu Tutis trio comfort su klasikine vaziuokle, tai pas mane yra supimo funkcija. Atrodo vat taip:
user posted image

super,aš turėjau omeny šitą funkciją o ne padėjus lopšį ant žemės smile.gif
Atsakyti
o dar klausimukas tutis trio comfort automobiline kedute nuo kiek laiko mazyliam skirta?
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2011 02 07, 16:09)
user posted image

Cia ne tas, tiesiog yra vezimu, kuriuose lopsys turi lingavimo funkcija jau ant remo, remas stabiliai stovi, o tik lopsys linguoja. Nesidomejau tiksliai kuri firma, nes jau buvau apsisprendus lietuviska pirkti. As apie tokia atsakiau funkcija, kad to Tucio gaminami vezimai neturi 4u.gif
Atsakyti