Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Trio vežimėliai (premium,comfort ir kt.)

QUOTE(Ingutevi @ 2011 02 07, 15:41)
Lopsiai supasi juos nuemus nuo remo ir padejus ant zemes. Cia tik tokia galimybe supti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutee87 @ 2011 01 22, 15:39)
Sveikos 4u.gif ,

nužiūrėjome ir mes su vyru tutis trio comfort vežimuką, kažkodel jis mums labai patikoko biggrin.gif  planuojam mažylio susilaukti kovo mėnesį, tad idomu ar tiks ir šaltąjam sezonui ir vasarai. Tik va dar jaudina vežimuko svoris.. g.gif  matot gyvename penktame aukšte, tad galvojam ar nebus didelių bėdų užsinešti...Gal kas turit tokios  patirties biggrin.gif ?

O gal kas turit geros kokybės ir parduodate? ax.gif

Sveika, mes turime Tutis premium ir gyvenam 5 aukšte... Jei nėra lifto nepatariu tokio sunkaus pirkti, vargas vienas, aišku, jei vyras padės tada kitas reikalas smile.gif
Pas mane sportinė dalis praktiškai net nepanaudota.. Užsisakiau jau lengvesnį skėtuką, Tuti teks parduot..
Atsakyti
šiandien buvau Kauno bazėse Tučio parduotuvėj, tai pardavėja sakė, jog komfortas lengvestis nei premiumas ax.gif o man gražesnis,mažesnis atrodo premiumas,na bus matyt.. o kodėl nenaudota sportinė dalis Jūsų Astro?
beto norėjau švelniai žydros spalvos, o jos yra tik Zipis.. doh.gif cool.gif
Atsakyti
bejja ax.gif Gal kuri patars, kuris vežimas geriau Tutis comfortas (uždėtų pripučiamus ratus) ar tutis premiumas
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 02 09, 19:36)
šiandien buvau Kauno bazėse Tučio parduotuvėj, tai pardavėja sakė, jog komfortas lengvestis nei premiumas ax.gif o man gražesnis,mažesnis atrodo premiumas,na bus matyt.. o kodėl nenaudota sportinė dalis Jūsų Astro?
beto norėjau švelniai žydros spalvos, o jos yra tik Zipis.. doh.gif  cool.gif

gal matete ar yra toje parduotuveje smelio spalvos premium'u su tais margais krastais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 09, 20:37)
gal matete ar yra toje parduotuveje smelio spalvos premium'u su tais margais krastais? ax.gif

is6 margu tik pilkas su roziniu doh.gif premiuma pirksit? jis sunkesnis nei komfortas.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyn@kė: 09 vasario 2011 - 21:02
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 02 09, 20:08)
bejja ax.gif Gal kuri patars, kuris vežimas geriau Tutis comfortas (uždėtų pripučiamus ratus) ar tutis premiumas 
blush2.gif

Man comfortas nepatiko del vieno dalyko, jo lopsio sieneles tokios minkstos, o premiumo standzios. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2011 02 09, 14:17)
Sveika, mes turime Tutis premium ir gyvenam 5 aukšte... Jei nėra lifto nepatariu tokio sunkaus pirkti, vargas vienas, aišku, jei vyras padės tada kitas reikalas smile.gif
Pas mane sportinė dalis praktiškai net nepanaudota.. Užsisakiau jau lengvesnį skėtuką, Tuti teks parduot..

o vat mums sportinė dalis Tučio labai patiko, bet kadangi savajį Tuti universalą paskolinom, nusipirkom skėtuką, na mums asmeniškai su MV nepatiko, ir sakom dabar visiems,kad tučio į nieką nekeistume:)
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2011 02 10, 08:12)
o vat mums sportinė dalis Tučio labai patiko, bet kadangi savajį Tuti  universalą paskolinom, nusipirkom  skėtuką, na mums asmeniškai su MV nepatiko, ir sakom dabar visiems,kad tučio į nieką nekeistume:)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 02 09, 22:01)
is6 margu tik pilkas su roziniu doh.gif premiuma pirksit? jis sunkesnis nei komfortas.. unsure.gif

gaila taip noriu smelinio, o ju turbut jau nebebus verysad.gif premiumas labiau limpa, svoris nera aktualu, ne bute gyvenam, tampyt niekur nereiks laiptais mirksiukas.gif ir beje kaip supratau premiumo lopsio nugarele reguliuojasi, o comforto ne..
Atsakyti
geris yra premium as negaliu atsidziaugt juo ,vienas minusas,nors mums ne minusas ,kad sunkus,man vyras visad padeda ir siaip namas yra tai nera problemu smile.gif
Atsakyti
Mes turime Trio Premium - tai vezimelis SUPER thumbup.gif ir pats dizainas,ir manevringumas ir patogumas biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 14 vasario 2011 - 14:04