Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimų moterų palaikymas

QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 10:15)
brungioji, man statyti nereikia, pati nusipirkti galiu.
vis tiek bsu ne tavo reikalas, noors ir pasigerusi tokiais dalykais nesigirciau biggrin.gif
beje laikas atskirti pezalus nuo realybes gal? 4u.gif

O ko Jus čia taip sukarščiavote? biggrin.gif
Viešpatėliau, atsipalaiduokit.... nesiblaškykit taip tarp realybės ir virtualumo, niekas nest nesikėsina į Jūsų asmeninę erdvę 4u.gif

Nu jejbogu... gyvatynas kažkoks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 10, 09:37)
O ko Jus čia taip sukarščiavote?  biggrin.gif 
Viešpatėliau, atsipalaiduokit.... nesiblaškykit taip tarp realybės ir virtualumo, niekas nest nesikėsina į Jūsų asmeninę erdvę  4u.gif

Nu jejbogu... gyvatynas kažkoks  lotuliukas.gif

tai vat pagalvojau jog net pasigirti negaleciau unsure.gif
Susinervinau juodai, daba pykstu ant saves, kad tokia neiskalbinga mad.gif

Zmones gi aiskiai pasake TERARIUMAS!
Atsakyti
Gero savaitgalio visom! Su alum ar be, bet su gera nuotaika! oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 10:37)
jo tocka, svyturio reikia apsitarinti smile.gif oj kentes inkstai, oj kentes doh.gif

oij as neistikima svyturiui tapau blush2.gif visa atsidavus Utenos dark wub.gif
kentes kentes,a ka darysi,kam dabar lengva biggrin.gif

Atsakyti
Tikekimes, tavo zodziai da Dievui i ausi Virgut 4u.gif
Papildyta:
[/quote]=Paradoksualė,2010 09 10, 09:44]
oij as neistikima svyturiui tapau blush2.gif visa atsidavus Utenos dark wub.gif
kentes kentes,a ka darysi,kam dabar lengva biggrin.gif
[/quote]
user posted image

o as sita megstu, nu bet kaip cia Svyturio sali su ribka Utena laksi g.gif
Ar korektiska, ar mandagu? ar nenusizengsiu etiketui? paprotinkit gal mane mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 10 rugsėjo 2010 - 09:59
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 10:46)

Ar korektiska, ar mandagu? ar nenusizengsiu etiketui? paprotinkit gal mane mastau.gif

nieko nezinau,aistrai negaliu atsispirti.. o ji pamacius tik ir noriu isiziot ir gerti gerti gertiiiii lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 10, 09:49)
nieko nezinau,aistrai negaliu atsispirti.. o ji pamacius tik ir noriu isiziot ir gerti gerti gertiiiii  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mda as golvojau tik as tokia unsure.gif
Nuraminai, aciu, pirksiu alu lotuliukas.gif
Hi hi hi smoke.gif paskaiciau kas gamintojas ano ogi svyturys-utena, ramu etiketas ir visi tonai bus islaikyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 10 rugsėjo 2010 - 09:54
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 10:52)
mda as  golvojau tik as tokia unsure.gif

noretum bigsmile.gif
dar reik pasirupinti slapiais marskineliais,nu kad vyrai per pertraukas turetu ka veikt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 10:52)

Hi hi hi smoke.gif paskaiciau kas gamintojas ano ogi svyturys-utena, ramu etiketas ir visi tonai bus islaikyti

tai jo jo,jie sukirte ten rankom,varo kartu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 10, 09:55)
noretum  bigsmile.gif
dar reik pasirupinti slapiais marskineliais,nu kad vyrai per pertraukas turetu ka veikt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Boze doh.gif tu vel mane provokuoji, 4u.gif as jau ir taip ant kaktos sliundros etikete prisilipenau per tas kalbeles, paskum zinai kokie pletkai nuvingiuoja per SM, oho, pati smotriu i udivliajus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 10:57)
Boze doh.gif  tu vel mane provokuoji, 4u.gif  as jau ir taip ant kaktos sliundros etikete prisilipenau per tas kalbeles, paskum zinai kokie pletkai nuvingiuoja per SM, oho, pati smotriu i udivliajus lotuliukas.gif

... не важно что люди думают о тебе..главное что они тратят на ето время. bis.gif

man visada patiko tas zodis -sliundra- bigsmile.gif jis toks galingas,net sm jo neiszvaigzdina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 10 rugsėjo 2010 - 10:03
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 10, 10:02)
... не важно что люди думают о тебе..главное что они тратят на ето время.  bis.gif

Tai va tiek demesio i vsio mnie odnoj liubimoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=xxkamane,2010 09 10, 10:46]

[/quote]
user posted image

[/quote]
tu ta tamsu papirk ir paragauk.. bigsmile.gif aplamai skaiciau apie alu,raso kad moterims reikia gerti tik tamsu alu unsure.gif
Atsakyti