Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimų moterų palaikymas

Pragausiu mastau.gif
O jis i ginesa nenesa? as ano nemegstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 11:10)
Pragausiu mastau.gif
O jis i ginesa nenesa? as ano nemegstu ax.gif

ne,jis nenesa i joki kita iki siol buvusi.. gali tik silpnas pasirodyti,bet man malonumas ji gerti.. drinks_cheers.gif jauciasi toks degintos juodos duonos skonis drinks_cheers.gif
nu gerai ka tu ten sakei del marskineliu??? nereik ju sakai isvis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu mergos, čia tema apie neištikimų moterų palaikymą, o ne alaus gamintojų palaikymą...
Davaj susirenkat savo bonkes... ir mikliai... dar ne vakaras ir šiaip dar anskti alų lakti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 10 rugsėjo 2010 - 10:15
QUOTE(laumupė @ 2010 09 10, 11:14)
Nu mergoa, čia tema apie neištikimų moterų palaikymą, o ne alaus gamintojų palaikymą...

koks palaikymas be bonkes bigsmile.gif mes cia ir palaikom ir palaikysim visas zavias moterytes wub.gif
bet isgert irgi reik biggrin.gif
Atsakyti
laumupe as nesuprantu a tau gaila, kad mes cia kojas nuleidusios ant krastelio pasedesim su puslitriuku,no gerai nol tris, Dilaito ok? mirksiukas.gif

Autores vis tiek nima, gal ir jin prisiliuobus isisneketu, palengvetu, ryt su savimi jau nesitaikytu, nebutu kada, nes vemt reiktu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 10 rugsėjo 2010 - 10:18
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 11:17)

Autores vis tiek nima, gal ir jin prisiliuobus isisneketu, palengvetu, ryt su savimi jau nesitaikytu, nebutu kada, nes vemt reiktu... ax.gif

autores manau ir nebebus.. kas sveiko proto kistu koja i sita terariuma schmoll.gif nesamone... lotuliukas.gif
tu kalbos nenusukinek man,as klausiu papais plikais mosikuot ryt ar suslapinta maike prisidengt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 10, 10:20)
autores manau ir nebebus.. kas sveiko proto kistu koja i sita terariuma  schmoll.gif nesamone...  lotuliukas.gif
tu kalbos nenusukinek man,as klausiu papais plikais mosikuot ryt ar suslapinta maike prisidengt  lotuliukas.gif

a kompanija didele bus? g.gif
Maniskis tai su vaiku ziuri, tai siemkiu uzsiprase prie alaus blink.gif

pliki papai niseksova, o marskineliai, slapi, pats tas, paslaptis visada zavi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 11:17)
laumupe as nesuprantu a tau gaila

Ot gyvatės... aš turiu sėdėdama darbe seilėmis springti ir žiūrėti kaip anos alų čia srebia... ania? doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 10, 10:22)
Ot gyvatės... aš turiu sėdėdama darbe  seilėmis springti ir žiūrėti kaip anos alų čia srebia... ania?  doh.gif  lotuliukas.gif

Tsss, as irgi is po stalo per pietu pertrauka... lotuliukas.gif

nu va ir tu nori paleisti mus grazuoles is terariumo, taigi mirtis... chana ir otsosai nepades nuo musu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 10 rugsėjo 2010 - 10:24
QUOTE(laumupė @ 2010 09 10, 11:22)
Ot gyvatės... aš turiu sėdėdama darbe  seilėmis springti ir žiūrėti kaip anos alų čia srebia... ania?  doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image
nu nesunku juk ziuret nesunku biggrin.gif lavinasi valia,laumupyt lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 11:22)
a kompanija didele bus? g.gif

nezinau dar nieko... nu bus tikriausiai.. jo pliki papai nestiliovai schmoll.gif tu teisi.. vilnones kojines geriau biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

nezinau dar nieko... nu bus tikriausiai.. jo pliki papai nestiliovai  schmoll.gif tu teisi.. vilnones kojines geriau  biggrin.gif
[/quote]

a ka? marskineliai slapi ant nuogu papu vos dengentis stringuota uzpakaliuka, ir kojinytes ant nuogu kojiciu,
Nu mazdaug taip tik su kojinemis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 10 rugsėjo 2010 - 10:31
QUOTE(xxkamane @ 2010 09 10, 11:23)
Tsss, as irgi is po stalo per pietu pertrauka... lotuliukas.gif

Nubimbalėti iš šalčio baigiu... kažko tais to terariumo lempos visai nešildo.....dabar mielai čierką brendžio susiversčiau su arbata.... bigsmile.gif

A kaip tu ten po stalu susiraičius siurbčioji? mastau.gif
Atsakyti