QUOTE(pikkolo @ 2010 09 08, 11:15)
Autokėdutė ir sportinukas pas mus viename rinkinyje su lopšiu, t.y. viskas priskirta vežimui. O vat dėl nešioklės labai abejoju ar ji reikalinga, nors sesuo žadėjo atsiųsti, tad pirkti nereikės.
Kadangi neketinu migdyti miegamojo lovoje, tai nelabai įsivaizduoju kur galėtų dar miegoti, tad lovytė būtina. Maitinimo kėdutė dar nereikalinga, kai reiks tada ir pirksim. Vonelė manau bus reikalinga, nes vyras dažnai išvyksta į komandiruotes, vienai maudt vonelėje lengviau.
Vat ir kokie skirtingi mamų poreikiai, todėl vienai atrodo, kad vaikui išleisti kas mėnesį kelis šimtus yra per daug, o kitai kad normalu.
Kadangi neketinu migdyti miegamojo lovoje, tai nelabai įsivaizduoju kur galėtų dar miegoti, tad lovytė būtina. Maitinimo kėdutė dar nereikalinga, kai reiks tada ir pirksim. Vonelė manau bus reikalinga, nes vyras dažnai išvyksta į komandiruotes, vienai maudt vonelėje lengviau.
Vat ir kokie skirtingi mamų poreikiai, todėl vienai atrodo, kad vaikui išleisti kas mėnesį kelis šimtus yra per daug, o kitai kad normalu.
Pikkolo, jūs vaikiuko dar tik laukiates, dar nežinot iš tikrųjų kaip kais bus

Aš buvau labai priešiškai nusistačius prieš miegojimą kartu, bet kai pradėjau žindyt po 10 kart per naktį, greit įvertinau bendro miegojimo privalumus

O nešioklė man buvo super duper reikalingas daiktas. Bet turiu omeny tik babybjorną, kuris tinka nuo 1 mėn, nes tie lenkiški, skirti nuo 3 mėn, labai nepatogūs. Aš įsodindavau vaikutį ir viską po namus pasidarydavau: tvarkydavausi, maistą gamindavau, sportuodavau, prie kompo pasėdėdavau/pastovėdavau

Papildyta:
QUOTE(mamutas @ 2010 09 08, 11:18)
O paskui dvimetis - trimetis (netgi ir keturmetis) vėl labai džiugiai sugrįžta sėdėti į sportinį vežimuką, nes jau tingi vaikščioti, pavargsta tolimuose žygiuose ar šiaip jam smagu kai kas jį veža 

O maniškis nebesėdi. Vėžimėlio atsisakėm šiek tiek virš metukų. Paskui perėjo žiemą ant rogių, vasarą ant triratuko. Į turistinius žygius nešames specialioje kalnų nešioklėje