Įkraunama...
Įkraunama...

Rinkliavos darželiuose (neoficialios)

Sveikutės. O aš norėjau pasidžiaugt, kad pirmas susirinkimas daržely praėjo ramiai ir pinigėlių daug palikt nereikėjo. Kadangi tik lopšelinukai ir beveik visi bijo Kalėdų Senio doh.gif tai nieko ir nesamdysim. Dovanėlėm po 25Lt ir auklėtojom ir šeimininkei gausis po 50Lt čekiai. Truputi kiekvieni atsinešim vaikams vaišių ir viskas. Vieningai nutarėm kad išlaidaut labai daug neverta. thumbup.gif Smagaus pasiruošimo artėjančioms šventėms. biggrin.gif newyear.gif
Atsakyti
Mes metemės po 30 Lt švenčių proga čia su viskuom ir visiem
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 12 06, 13:50)
man čia toks kalusimas iškilo. O kaip yra, per susirinkimus tėvai renka reikia - nereikia, bile rinkti, ar renkama konkrečiai kažkam, nz pvz naujam kilimui grupėje  g.gif

Mūsų grupėj renkama tik konkrečiam dalykui. Bendram fondui kiekvienais metais, o stambesniems pirkiniams - kaip tėvai nusprendžia. Pastebėjau, kad susirinkime dauguma nutyli, o bendraujant elektroniniu paštu - atviriau reiškia savo nuomonę biggrin.gif Todėl didieji sprendimai vyksta elektroniniame pašte biggrin.gif
Atsakyti
na, man tie rinkimai nesuprantami. Kam tas klasės fondas? kas iš jo perkama? jeigu reknkama konkrečiam dalykui - puikiai suprantu. Ką ten dar tiem vaikam pirkti reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 12 07, 15:06)
na, man tie rinkimai nesuprantami. Kam tas klasės fondas? kas iš jo perkama? jeigu reknkama konkrečiam dalykui - puikiai suprantu. Ką ten dar tiem vaikam pirkti reikia?  g.gif

Kiekvienais metais į grupės fondą rinko po 100lt,o išleisti rasdavo kur,valymo priemonės,dulkių siurblys,elektrinis arbatinukas....Taip sakant,viskas vaikams,viskas vaikų gerovei cool.gif
Atsakyti
zodziu tik nesk duok ir galo tam nebus
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 12 07, 14:06)
na, man tie rinkimai nesuprantami. Kam tas klasės fondas? kas iš jo perkama? jeigu reknkama konkrečiam dalykui - puikiai suprantu. Ką ten dar tiem vaikam pirkti reikia?  g.gif

Piešinukų spalvinimui švietimui, popieriui. Dar ir kiek tam išeina, mūsiškiai dažnai spalvian kokius piešinukus, jie dar maži, patys nenupiešia visko. CD, knygutėms įvairioms. Čia tokios smulkmenos, kurios irgi kainuoja. Na mes nieko nenešam, taigi ir spalvas, ir plasteliną ir kitus panašius dalykus perka, kai kuriuos žaislus(dėliones, piešimo lentas, konstruktorius)
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 12 07, 14:06)

Mokykloj ar darželyje? Mokykloj: kopijuoja testus, puošia klasę, švenčia įvairas šventes (pvz. valstybines, kalendorines). Darželyje: piešimui, žaidimams, CD. Atrodo, kad daug, bet kai paskaičiuoja unsure.gif
Atsakyti
Rinkome po 20 lt auklėtojų dovanų čekiams, dar 10 lt už Kalėdų senelį, vaikams dovanėles nupirks tėveliai (tarėmės. kad tik simboliškai po nedidelę) ir atneš auklėtojoms ir dar šiek tiek vaišių reikės atsinešti. Taigi susidarys 50 lt ar net daugiau
Atsakyti
visada grupės fondui rinkdavom po 100 lt. šį kartą mažosios grupėj reikėjo po 250 lt - keitėm miegamojo langus.
kalėdų šventei pas mažiukę po 60 lt gavosi, pas dičkę po 50 lt.
bet aš kažkaip nepykstu dėl to, kad reikia. dėl savo vaiko gerovės stengiamės, ne dėl kitų
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 12 09, 17:13)
visada grupės fondui rinkdavom po 100 lt. šį kartą mažosios grupėj reikėjo po 250 lt - keitėm miegamojo langus.
bet aš kažkaip nepykstu dėl to, kad reikia. dėl savo vaiko gerovės stengiamės, ne dėl kitų

doh.gif o kai gydytojam kysius duodat, turbut irgi sakot, del saves, del vaiku stengiames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 12 09, 17:13)

oho unsure.gif
iš tiesų pirmąkart išgirdau, kad patys tėvai langus darželyje turi keist doh.gif
Atsakyti