Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

Aš mačiau žydintį smile.gif Iki tol netikėjau net, kad žydėt gali jie, kažkokie jie man nežydintys, vos ne kaip paparčiai, bet, deja, klydau, pasirodo žydi žaliu žiedu, tokiu kaip kalijos. Įspūdingai atrodo smile.gif

Vieną pinigiuotį nupirkom dovanų draugams, bet per visokias gripo epidemijas nenuvykstam vis, tai nabagas stovi vis pas mus, o šiandien pasižiūriu, kad lapukai jo tokie džiūstantys, su balkšvais pilkais taškiukais, tiksliau net ne taškiukais, o vagelės tarsi džiūstančios, negi miršta? sad.gif O ir prižiūriu juk jį, taip kaip savo augintinį, bet vat vistiek jam kažkas yra sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Va manąjam kažkas nutiko, pora lapelių taip ruduoti pradėjo. Gal žinote, kas galėtų būti g.gif g.gif
Atsakyti
nežinau.
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 02 24, 23:30)
Mudvi su kaimyne bandėm dauginti lapeliais, bet  nei vienai nepavyko  schmoll.gif
Bet bandyk, gal tau geriau seksis smile.gif

Skaičiau, kad turi būti šakelė su bent vienu lapeliu... Mano lapelis irgi nei gyvas nei miręs.

QUOTE(Vasara T @ 2006 02 25, 21:10)
Ar teko kam nors matyti žydintį pinigų medį?

Pirmam psl. nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Krika, pas mamą aptikau, panašų tuščią tokį kaip pas tave, tai iš jo šakelė išaugus, o tie rudi lapukai nudžiūvę, tai tik lengvai juos nuėmiau ir vsio. ar nelenda šakelė pas tave?
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 02 28, 11:03)
Krika, pas mamą aptikau, panašų tuščią tokį kaip pas tave, tai iš jo šakelė išaugus, o tie rudi lapukai nudžiūvę, tai tik lengvai juos nuėmiau ir vsio. ar nelenda šakelė pas tave?

vyras turbūt išvarys iš namų beprotę doh.gif džiūgavau iš laimės kai šakelę išleido biggrin.gif nerimavau kai ta šakelė parudavo (istoriją jau žinot), žiūrėjo kai į durnę kai medelį fotkinau doh.gif o dabar kiekvieną dieną lendu žiūrėti ar kas iš tų rudų lapų nelenda doh.gif
nea, dar niekas nelenda. bet aš taip ir supratau kad tie sudžiūvę rudi lapai "pagrindas" naujai šakelei
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 02 28, 13:07)
vyras turbūt išvarys iš namų beprotę  doh.gif džiūgavau iš laimės kai šakelę išleido biggrin.gif nerimavau kai ta šakelė parudavo (istoriją jau žinot), žiūrėjo kai į durnę kai medelį fotkinau  doh.gif o dabar kiekvieną dieną lendu žiūrėti ar kas iš tų rudų lapų nelenda  doh.gif
nea, dar niekas nelenda. bet aš taip ir supratau kad tie sudžiūvę rudi lapai "pagrindas" naujai šakelei

Laikykis, mes su tavim drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dutė @ 2006 02 26, 16:36)
Sveikos merginos. Va manąjam kažkas nutiko, pora lapelių taip ruduoti pradėjo. Gal žinote, kas galėtų būti  g.gif  g.gif

O gal ant tiesiogines saules laikei ir nudege...? g.gif
Atsakyti
Man vis tiek kazkas cia ne taip, nes kai lenda sakele, tas pagrindas neturetu buti sudziuves. Kai sakele uzauga, tik tada jis sudziusta unsure.gif
Atsakyti
Stai taip gimsta lapas

user posted image
Papildyta:
Ir sioje nuotraukoje matyt jau gimusio lapo pagrindas, kuris dar zalias

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2006 02 28, 18:09)
Man vis tiek kazkas cia ne taip, nes kai lenda sakele, tas pagrindas neturetu buti sudziuves. Kai sakele uzauga, tik tada jis sudziusta  unsure.gif

Tai nors lenda thumbup.gif , o maniškis - nė krust devil.gif
Atsakyti
Kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes. Kai per daug rupinates, dazniausiai permylite sias gelytes. Nekreipkite i ja demesio, tegul sau adaptuojasi, galite netgi uzmirsti (kad is meiles neperlaistytumete). As taip pat padejus buvau tokioje vietoje, kad per daug nesokineciau apie jas ir stai dvi is triju leidzia naujas sakeles clap.gif
Atsakyti
Jolli, numušei ūpą unsure.gif
lauksim , žiūrėsim ir per daug nemylėsim ax.gif
Atsakyti