Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

QUOTE(krika @ 2006 02 28, 18:18)
Jolli, numušei ūpą  unsure.gif

Na, nenorejau... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2006 02 28, 11:28)
O gal ant tiesiogines saules laikei ir nudege...? g.gif

Tai kad tos saulės dabar visiškai nėra, ir šiaip jis pas mane stovi tikrai ne prie tiesioginių saulės spindulių g.gif Aš dabar pagalvojau, kad gal katinas truputį pakando blink.gif blink.gif tai gal dėl to g.gif Bijau, kad dar labiau neišsiplėstų ta ruda dėmė, nežinau net ką daryti doh.gif doh.gif Palauksiu, pažiūrėsiu kaip viskas vyks toliau...
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2006 02 26, 14:36)
Sveikos merginos. Va manąjam kažkas nutiko, pora lapelių taip ruduoti pradėjo. Gal žinote, kas galėtų būti  g.gif  g.gif

4u.gif Geliu knygoje raso,kad "rudi lapu krastai"priezastys:per mazai arba perdaug vandens, pertresta, nualinta zeme, per sausas oras. Pagalba:salinti prieziuros klaidas..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 02 24, 23:29)
Aš pati nebandžiau, bet kambarinių augalų žinyne štai ką rašo:
Pavasario pradžioje nupjovus nuo šakų mažus lapelius,iš jų gali išaugti nauji augalai.Persodinkite lapelius, jie suformuos gumbus, vėliau išaugs jauni augalai.

Skurdoka informacija  , bet daugiau nieko neradau  .
Papildyta:
Radau www.rojaussodai.lt(dar neišmokau įkelti nuorodos  ), ten daugiau parašyta.

Mudvi su kaimyne bandėm dauginti lapeliais, bet nei vienai nepavyko 
Bet bandyk, gal tau geriau seksis 

Bandau, ikisau i zeme ne tik lapeli, bet ir sakele su 4 lapais. Stovi, nei zaliuoja daugiau, nei geltonuoja. Tegul dauginasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazyte: 01 kovo 2006 - 22:35
o maniskei irgi kazkas su lapais nutiko... as ja persodinau ir viskas lyg gerai buvo, bet po kiek laiko pradejo ruduoti lapukai ir geltonuoti, pamaniau kad perlaisciau, tai dabar vat nelaisciau ir laukiau kas bus toliau, o jie toliau geltonavo, dabar gal po poros savaiciu pertraukos vel palaisciau ir nzn kas bus cia su ja...

gaila gelytes... pagelbekit...
Atsakyti
[quote=marfa,2006 03 01, 20:33]
4u.gif Geliu knygoje raso,kad "rudi lapu krastai"priezastys:per mazai arba perdaug vandens, pertresta, nualinta zeme, per sausas oras. Pagalba:salinti prieziuros klaidas.....

Labai jau konkrečiai parašyta blink.gif reikia pirma žinoti tas klaidas........
Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2006 03 02, 00:23)
o maniskei irgi kazkas su lapais nutiko... as ja persodinau ir viskas lyg gerai buvo, bet po kiek laiko pradejo ruduoti lapukai ir geltonuoti, pamaniau kad perlaisciau, tai dabar vat nelaisciau ir laukiau kas bus toliau, o jie toliau geltonavo, dabar gal po poros savaiciu pertraukos vel palaisciau ir nzn kas bus cia su ja...

gaila gelytes... pagelbekit...

bandyk ne lieti, o purkšti lapelius

Atsakyti
Maniškis gal puse metų visiškai neaugo, o dabar jau išleido dar dvi naujas šakeles. Gal pavasarį jie taip visada daro? g.gif
O pageltusių lapelių, tai gal vienas yra, bet kol kas jos nenuskinu, nes tik vos vos pageltęs ir negeltonuoja daugiau.
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 03 02, 09:46)
bandyk ne lieti, o purkšti lapelius

as ir vienaip ir kitaip dariau, dabar galvoju gal kad saule pietine i ja sviecia gal delto? eisiu toliau nuo lango as ja pastatysiu ir ziuresiu kaip bus toliau, nes mano langai i pietvakariu puse, tai saules ji gauna daug ir beveik kiekviena diena... nius as ne lietuvoj smile.gif
tai vat...
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 03 02, 09:46)
/

lotuliukas.gif Jovita02,sutinku drinks_cheers.gif ,jei zinotum,tai ir nedarytum... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marfa: 02 kovo 2006 - 23:29
QUOTE(SGT @ 2006 03 02, 01:23)

mano piniguočio, nors ir išleido 3 ūglius, lapeliai taip pat kažko tai geltonuoja. mėgstu jį kiekvieną šeštadinį nupraust po dušu. keliskart tręšiau.
vadinas per daug trąšų ir drėgmės?
o kas kiek laiko tręšt? kas 2 savaiteS?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2006 03 03, 11:46)
mano piniguočio, nors ir išleido 3 ūglius, lapeliai taip pat kažko tai geltonuoja.  mėgstu jį kiekvieną šeštadinį nupraust po dušu.  keliskart tręšiau.
vadinas per daug  trąšų ir drėgmės? 
o kas kiek laiko tręšt? kas 2 savaiteS?

Ant trąšų indelio, kur aš turiu, parašyta, kad reikia tręšti kiekvieną kartą laistant arba jeigu trąšų dozė didesnė - tai į 2 savaites vieną kartą....
Atsakyti
Tik nepersistenkit su tom trasom. Manau, kad nuo ju ir gelsta lpai. Tai yra letai augantis augalas ir nereikia jo primygtinai reikalauti, kad augtu biggrin.gif
Atsakyti