Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

Mano piniguocio poros sakeliu virsuneles jau seniai pageltusios-jei as nugnybciau pora lapeliu,ar nepradetu gelsti visa saka?
Atsakyti
Nemanau,kad gels toliau,nebent jau pamatysi nuo apačios gelst pradedant.Manojo irgi nugelto viena šakelė.Aš laistau labai retai,gal per dvi savaites kartą,o po dušu nekišu-tiesiog lapelius,kai jau labai apdulka,nuvalau drėgnu skudurėliu.Bijau supūdyt,nes labai daug kam iš pažįstamų taip nutiko. unsure.gif
Atsakyti
Kai rugpjūčio mėn gavau dovanų pinigų medelį - vienas lapas nulūžo tai pamerkiau, nes gražus buvo ir palikau. Prieš Kalėdas dar ištraukiau iš vazelės, norėjau išmesti, bet paskui pagailo ir vėl palikau, o vakar ištraukiau - šaknys išleistos !!!! Po pusės metų !!!!
Fantastika.
kai tik turėsiu daugiau laiko nufotkinsiu šaknis ir įdėsiu.

thumbup.gif
Papildyta:
O tiesioginiai saulės spinduliai jiems ką - nepatinka ????
Pas mane šviesiausiajam kampe pastatytas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara T @ 2006 03 05, 21:33)
Kai rugpjūčio mėn gavau dovanų pinigų medelį - vienas lapas nulūžo tai pamerkiau, nes gražus buvo ir palikau. Prieš Kalėdas dar ištraukiau iš vazelės, norėjau išmesti, bet paskui pagailo ir vėl palikau, o vakar ištraukiau - šaknys išleistos !!!! Po pusės metų !!!!
Fantastika.
kai tik turėsiu daugiau laiko nufotkinsiu šaknis ir įdėsiu.

thumbup.gif
Papildyta:
O tiesioginiai saulės spinduliai jiems ką - nepatinka ????
Pas mane šviesiausiajam kampe pastatytas verysad.gif

As irgi laikau sakele pamerkusi jau kokius 5 menesius, dar saknu nematyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2006 03 05, 21:25)
As irgi laikau sakele pamerkusi jau kokius 5 menesius, dar saknu nematyti  doh.gif

Pas mane šaknis išleido po 6 mėn. Kantrybės....
Atsakyti
Vakar persodinau savo pinigu medeli i naujas zemes, nes tureju itarima, kad jam kazkas ne tai – akurat blink.gif – kai isemiau ji is zemiu, pamaciau, kad visos jo saknys lyg ir nupuvusios, nudžiuvusios, tokios negyvos, tusciavidures. As jas, aisku, nukarpiau, palikau tik kelias sveikesnes. Bet tas bumbulas nepazeistas g.gif . Gal dar gyvens mano medelis? Gal zinote, kas jam yra? Ka as ne taip padariau? Lyg ir nelaisciau as jo per daug. Apskritai seniai labai laisciau... Taip tikiuosi dar, kad jis prigis... Gaila medelio......... verysad.gif Tiesa, pastaciau as ji ant radiatoriaus. Gal jam ta siluma pades?..
Atsakyti
QUOTE(lapatiena @ 2006 03 06, 09:51)
Vakar persodinau savo pinigu medeli i naujas zemes, nes tureju itarima, kad jam kazkas ne tai – akurat  blink.gif  – kai isemiau ji is zemiu, pamaciau, kad visos jo saknys lyg ir nupuvusios, nudžiuvusios, tokios negyvos, tusciavidures. As jas, aisku, nukarpiau, palikau tik kelias sveikesnes. Bet tas bumbulas nepazeistas g.gif  . Gal dar gyvens mano medelis? Gal zinote, kas jam yra? Ka as ne taip padariau? Lyg ir nelaisciau as jo per daug. Apskritai seniai labai laisciau... Taip tikiuosi dar, kad jis prigis... Gaila medelio.........  verysad.gif  Tiesa, pastaciau as ji ant radiatoriaus. Gal jam ta siluma pades?..

Jei gumbas sveikas tai turėtų gyventi. O kad negyvas šaknis apkarpei tai gerai. Pavasaris, persodinai, pamatysi bus viskas čiki. Mano tai vis dar miego stadijoje, žiūriu pardėse tai naujus lapus tik leidžai o pasmane nieko schmoll.gif , gal sakau ręšti reik? O gal nereik?
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 06, 10:43)
Jei gumbas sveikas tai turėtų gyventi. O kad negyvas šaknis apkarpei tai gerai. Pavasaris, persodinai, pamatysi bus viskas čiki. Mano tai vis dar miego stadijoje, žiūriu pardėse tai naujus lapus tik leidžai o pasmane nieko  schmoll.gif , gal sakau ręšti reik? O gal nereik?

Aciu, nuraminai 4u.gif gumbas tikrai sveikas, tai lauksiu, kada prades rodyti gyvybes zenklus medelis...
Siaip is isores jis atrode normalus, taciau su juo buve keli lapeliai po pries tai buvusio persodinimo neprigijo... taigi, kilo itarimas, kad ir visas medelis neprigis. O siaip man nesiseka net persodinti augalu. Tai nusprandziau, kad cia viska kaltos buvo dienos – nepalankios persodinimui doh.gif , tai dabar grieztai laikysiuosi tu dienu, vakar taip ir padariau – ziurejau lyg ir tavo ideta kalendoriuka mirksiukas.gif
Atsakyti
O į kokias žemes persodinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 03 06, 11:30)
O į kokias žemes persodinai? g.gif

Pirma karta nusipirkus sodinau i universalia jukneviciaus zeme. dabar jau persodinau i kaktusine. irgi jukneviciaus. bet jinai man visumoj nepatinka, tik kad kitu tuo momentu neradau. nuo tu jukneviciaus zemiu pilna museliu (ne ant piniguocio), jau nebezinau kaip su jom kovoti mad.gif
Atsakyti
Turiu klausimą smile.gif
Mano medis išaugino 2 nemažas šakas-ataugas, bet jos šviesiai žalios spalvos g.gif tad ryškiai skiriasi nuo senesnių. Manau turėtų laikui bėgant patamsėti g.gif
Kaip jums su naujom išaugusiom šakom g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2006 03 07, 12:41)
Turiu klausimą smile.gif
Mano medis išaugino 2 nemažas šakas-ataugas, bet jos šviesiai žalios spalvos g.gif tad ryškiai skiriasi nuo senesnių. Manau turėtų laikui bėgant patamsėti g.gif
Kaip jums su naujom išaugusiom šakom g.gif

Lygiai taip pat biggrin.gif
Atsakyti