Mano piniguocio poros sakeliu virsuneles jau seniai pageltusios-jei as nugnybciau pora lapeliu,ar nepradetu gelsti visa saka?
Nemanau,kad gels toliau,nebent jau pamatysi nuo apačios gelst pradedant.Manojo irgi nugelto viena šakelė.Aš laistau labai retai,gal per dvi savaites kartą,o po dušu nekišu-tiesiog lapelius,kai jau labai apdulka,nuvalau drėgnu skudurėliu.Bijau supūdyt,nes labai daug kam iš pažįstamų taip nutiko.

Kai rugpjūčio mėn gavau dovanų pinigų medelį - vienas lapas nulūžo tai pamerkiau, nes gražus buvo ir palikau. Prieš Kalėdas dar ištraukiau iš vazelės, norėjau išmesti, bet paskui pagailo ir vėl palikau, o vakar ištraukiau - šaknys išleistos !!!! Po pusės metų !!!!
Fantastika.
kai tik turėsiu daugiau laiko nufotkinsiu šaknis ir įdėsiu.

Papildyta:
O tiesioginiai saulės spinduliai jiems ką - nepatinka ????
Pas mane šviesiausiajam kampe pastatytas
Fantastika.

Papildyta:

QUOTE(Vasara T @ 2006 03 05, 21:33)
Kai rugpjūčio mėn gavau dovanų pinigų medelį - vienas lapas nulūžo tai pamerkiau, nes gražus buvo ir palikau. Prieš Kalėdas dar ištraukiau iš vazelės, norėjau išmesti, bet paskui pagailo ir vėl palikau, o vakar ištraukiau - šaknys išleistos !!!! Po pusės metų !!!!
Fantastika.

Papildyta:
Fantastika.

Papildyta:

As irgi laikau sakele pamerkusi jau kokius 5 menesius, dar saknu nematyti

QUOTE(anciuke @ 2006 03 05, 21:25)
Pas mane šaknis išleido po 6 mėn. Kantrybės....
Vakar persodinau savo pinigu medeli i naujas zemes, nes tureju itarima, kad jam kazkas ne tai akurat
kai isemiau ji is zemiu, pamaciau, kad visos jo saknys lyg ir nupuvusios, nudžiuvusios, tokios negyvos, tusciavidures. As jas, aisku, nukarpiau, palikau tik kelias sveikesnes. Bet tas bumbulas nepazeistas
. Gal dar gyvens mano medelis? Gal zinote, kas jam yra? Ka as ne taip padariau? Lyg ir nelaisciau as jo per daug. Apskritai seniai labai laisciau... Taip tikiuosi dar, kad jis prigis... Gaila medelio.........
Tiesa, pastaciau as ji ant radiatoriaus. Gal jam ta siluma pades?..

QUOTE(lapatiena @ 2006 03 06, 09:51)
Vakar persodinau savo pinigu medeli i naujas zemes, nes tureju itarima, kad jam kazkas ne tai akurat
kai isemiau ji is zemiu, pamaciau, kad visos jo saknys lyg ir nupuvusios, nudžiuvusios, tokios negyvos, tusciavidures. As jas, aisku, nukarpiau, palikau tik kelias sveikesnes. Bet tas bumbulas nepazeistas
. Gal dar gyvens mano medelis? Gal zinote, kas jam yra? Ka as ne taip padariau? Lyg ir nelaisciau as jo per daug. Apskritai seniai labai laisciau... Taip tikiuosi dar, kad jis prigis... Gaila medelio.........
Tiesa, pastaciau as ji ant radiatoriaus. Gal jam ta siluma pades?..

Jei gumbas sveikas tai turėtų gyventi. O kad negyvas šaknis apkarpei tai gerai. Pavasaris, persodinai, pamatysi bus viskas čiki. Mano tai vis dar miego stadijoje, žiūriu pardėse tai naujus lapus tik leidžai o pasmane nieko

QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 06, 10:43)
Jei gumbas sveikas tai turėtų gyventi. O kad negyvas šaknis apkarpei tai gerai. Pavasaris, persodinai, pamatysi bus viskas čiki. Mano tai vis dar miego stadijoje, žiūriu pardėse tai naujus lapus tik leidžai o pasmane nieko
, gal sakau ręšti reik? O gal nereik?

Aciu, nuraminai

Siaip is isores jis atrode normalus, taciau su juo buve keli lapeliai po pries tai buvusio persodinimo neprigijo... taigi, kilo itarimas, kad ir visas medelis neprigis. O siaip man nesiseka net persodinti augalu. Tai nusprandziau, kad cia viska kaltos buvo dienos nepalankios persodinimui

QUOTE(Vilioja @ 2006 03 06, 11:30)
Pirma karta nusipirkus sodinau i universalia jukneviciaus zeme. dabar jau persodinau i kaktusine. irgi jukneviciaus. bet jinai man visumoj nepatinka, tik kad kitu tuo momentu neradau. nuo tu jukneviciaus zemiu pilna museliu (ne ant piniguocio), jau nebezinau kaip su jom kovoti

Turiu klausimą
Mano medis išaugino 2 nemažas šakas-ataugas, bet jos šviesiai žalios spalvos
tad ryškiai skiriasi nuo senesnių. Manau turėtų laikui bėgant patamsėti
Kaip jums su naujom išaugusiom šakom

QUOTE(ramirėja @ 2006 03 07, 12:41)
Turiu klausimą
tad ryškiai skiriasi nuo senesnių. Manau turėtų laikui bėgant patamsėti