Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

QUOTE(Samanta @ 2006 08 04, 23:48)
Aha, dauginasi  bigsmile.gif Tik reikia ilgokai laukti. Laikotarpis nuo 2 mėnesių  biggrin.gif Kaip dėl šaknydinimo vandenyje - nežinau. Praktikoje nesusidūriau. Bet tikriausiai veiksmingas būdas  g.gif O galima tiesiog lapelius užkasti žemėmis ir po kelių mėnesių atsiras naujos šakelės (čia jau išbandytas būdas  thumbup.gif ).

Aš turiu praktikos su šaknidinimu vandenyje: persodinėjau dovanotą piniguotį ir netyčia nulaužiau vieną šakelę doh.gif, taigi pamerkiau į vandenį ir laukiau, laukiau apie 3 mėn. kuomet pradėjo leisti šaknis, dabar jau apie mėnesį stovi vandenį, tai šaknys jau didelės ir gumbas formuojasi, tai reiks į žemę kišt, bet kad niekaip neprisiruošiu doh.gif doh.gif
Taip kad reikia kantrybės ir viskas bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2006 08 05, 19:38)
Aš turiu praktikos su šaknidinimu vandenyje: persodinėjau dovanotą piniguotį ir netyčia nulaužiau vieną šakelę doh.gif, taigi pamerkiau į vandenį ir laukiau, laukiau apie  3 mėn. kuomet pradėjo leisti šaknis, dabar jau apie mėnesį stovi vandenį, tai šaknys jau didelės ir gumbas formuojasi, tai reiks į žemę kišt, bet kad niekaip neprisiruošiu  doh.gif  doh.gif
Taip kad reikia kantrybės ir viskas bus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bet tai reikia nulausti visa stiebeli, ar ustenka lapelio? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 08 06, 23:54)
bet tai reikia nulausti visa stiebeli, ar ustenka lapelio? smile.gif  blush2.gif

Aš daiginau iš stiebelio, kadangi jis netyčia nulūžo, kai persodinau piniguotį. O dėl lapelio tai nežinau g.gif , bet manau, kad irgi turėtų dygti ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2006 08 07, 12:04)
Aš daiginau iš stiebelio, kadangi jis netyčia nulūžo, kai persodinau piniguotį. O dėl lapelio tai nežinau  g.gif , bet manau, kad irgi turėtų dygti  ax.gif  ax.gif

na bandysiu ir ziuresiu kas gausis, but malonu kad jis suzaliuotu, nes pacios isaugytas piniguotis butu thumbup.gif
Atsakyti
Ir man reiks pabandyt rolleyes.gif
Dabar mano kaktusai zydes, tai as juos vis priziuriu doh.gif
Atsakyti
mano aukletoja (biologijos mokytoja), visiems savo aukletiniams mokyklos baigimo proga padovanojo pinigu medi, tai galiu pasakyti, ji susodino mums paskutine nakti i mazus vazonelius, be jokiu ataugeliu, tiesiog nulauze sakelias, ir susodino, nezinau, kaip pas kitus klasiokus, man tai jis prigijo, uzbujojo, jau ir jo "vaikiuka" 2.gif auginu.
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2006 08 07, 12:04)
Aš daiginau iš stiebelio, kadangi jis netyčia nulūžo, kai persodinau piniguotį. O dėl lapelio tai nežinau  g.gif , bet manau, kad irgi turėtų dygti  ax.gif  ax.gif

bandziau daiginti ir is sakeles ir is2 lapeliu, tai 1 lapelis nudziuvo, o antras bivo isleides maza saknyte, tik paskui primirsau ji blush2.gif ir sudziuvo ax.gif o sakele tai irgi isledo sakni ir prigijo, bet laukiau, tai puse metu doh.gif dabar jau laukiu, kada cia tie pinigai prades pinigineje kauptis lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai jau 5 m. turiu, bet pinigu ner, tai ner cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Nu va, parodysiu, kaip mano piniguotis šaknis išleido bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2006 08 07, 21:54)
Nu va, parodysiu, kaip mano piniguotis šaknis išleido  bigsmile.gif  bigsmile.gif

oho kaip faina! smile.gif
Atsakyti
ir mano buvo tokios,bet kol išleido daigelį,tai beveik metai praėjo doh.gif ,bet aš kantri buvau ir dabar jau jis kokių 8cm bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maddox @ 2006 08 07, 12:28)
mano aukletoja (biologijos mokytoja), visiems savo aukletiniams mokyklos baigimo proga padovanojo pinigu medi, tai galiu pasakyti, ji susodino mums paskutine nakti i mazus vazonelius, be jokiu ataugeliu, tiesiog nulauze sakelias, ir susodino, nezinau, kaip pas kitus klasiokus, man tai jis prigijo, uzbujojo, jau  ir jo "vaikiuka" 2.gif auginu.

kaip fainai thumbup.gif
o maniski neauga, vat eme ir sustojo augti.. neleidzia jokiu nauju lapeliu, nieko verysad.gif
Atsakyti