Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

QUOTE(Dutė @ 2006 08 07, 21:54)
Nu va, parodysiu, kaip mano piniguotis šaknis išleido  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuole!As irgi bandysiu blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Dute per kiek laiko tavo sakele isleido tokias saknys? thumbup.gif

Gal kas galite placiau papasakoti,kaip ten ta lapa reikia daiginti g.gif ,nes as buvau ikysus puse lapo palikau virs zemes,tai jis man tiesiog nugelto schmoll.gif
Atsakyti
vat aš irgi mačiau, kad piniguoti galima dauginti nulaužus vieną šakelę, nes pas mano kaimynę viena šakelė nuo gumbo kaip ir nupuvo ir nukrto, tai ji ją į vandenį įkišo, o ji paėmė ir šaknis išleido thumbup.gif Ir gana greitai, gal per kokias dvi savaites, dabar abi laukiam, kol gumbas pradės formuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 08 09, 08:58)
4u.gif Dute per kiek laiko tavo sakele isleido tokias saknys?  thumbup.gif

Gal kas galite placiau papasakoti,kaip ten ta lapa reikia daiginti  g.gif ,nes as buvau ikysus puse lapo palikau virs zemes,tai jis man tiesiog nugelto  schmoll.gif

Nu maniškis taip išdygo nuo balandžio vidurio maždaug, bet pirmuosius gyvybės ženklus pradėjo rodyti po kokių gerų 2 mėnesių doh.gif Nu o paskui kai pradėjo leisti daigelius, tai greitai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Aš dar karts nuo karto įpildavau vandenyje ištirpintų trąšų, gal tai padėjo g.gif g.gif
Aš tau siūlau lapelį pamerkti į vandenį ir tiesiog laukti tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
O as tai ikisau i zemes lapeli i ta pati vazona kur ir gele auga.Jis ir man buvo pageltes,bet vis paliedavau,nupurksdavau ir atsigavo.Stiebo sulaukiau po kokiu pora menesiu.Dabar dar viena ikisau,vel lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Rašau čia pirmą kartą, bet paskaitinėju tai dažnai. Pinigų medelį padovanojau vyrui, bet prižiūriu tai aš. Tai gal todel jis man ir pinigelius nešti pradėjo. Apie jį nemažai domėjausi. dauguma iš jusų jį ne taip auginate. Jis nemėgsta lepinimo. nemėgsta kai apie jį šokinėjama. Į jį žiūrėdamos, ar laistydamos laukite tik pinigėlių (taip skaičiau) Kiekvienas naujas lapelis neša pelna jei tik to laukiate. Aš kai jį persodinau pritrukau žemių doh.gif tai gumbai truputi liko nepilnai užpilti. Taip jau beveik metai nesuradau laiko užpilti, o gal ir nereikia. Jis taip išaugo (lapas po lapo) kad ant palangės jau nebetelpa (net draugai stebisi) o prieš kokias 2 sav išleido ir žiedą (įdomu ką jis reiškia). Auga prie radiatoriaus kambario kampe tarp rytų ir pietų langų. Kaip ir viskas jam patinka. O pinigelius tai jau tikrai jisai neša jei tuo tikrai tikite (ir gan nemažus) Sekmės 4u.gif
Atsakyti
o man matyt nutiko atvirkščiai sad.gif na gal tikrai negalima jo pačiai pirkt g.gif doh.gif nes nusipirkus pačiai tą medelį, pinigėliai.... dingo unsure.gif tai va kaip dabar bepasielgt g.gif

smile.gif smile.gif
Atsakyti
Keistas tas pinigų medis... Augo augo jis pas mane, viskas kaip ir gerai. Lapai vienas po kito, po vabaliukų truputį nunyko, bet rodos, atsigavo. Tik atkreipiau dėmesę, kad kažkaip virsta labai į šonus. Pajudinau - keistai taip juda... Kyšt pirštus į žemę - o ten visudry vazono ertmė ir suspuvę gumbai blink.gif . Niu psio, galvoju, mano piniguočiui paskutinioji. Paėmiau žemių ir pripyliau į tą ertmę, kad lapai nevirstų į šonus. Nu blink.gif et atrodo, auga - trys naujos šakos lenda, nei vienas lapelis negelsta (tfu tfu tfu) g.gif .

Dėl daiginimo. Kažkada per didelį tingėjimą blush2.gif vietoj to, kad išmesčiau šakelę (o gal ir lapelį), įkasiau žemę - ai, galvoju, supus - natūrali trąša bus. Vieną dieną žiūriu - kažkas išdygęs, su dviem lapeliais. Niu, koks apelsinas, matyt, bus išlindęs (karts nuo karto sėklytes sukaišiojam į vazonus blush2.gif )Persodinant žiūriu - ogi su bulvyte tas apelsinas thumbup.gif . Tai dabar turiu mažą pinigiuką vaikiuką, kuris jau leidžia antrą šakelę. Niu bet toks mini mini thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 08 09, 07:58)
4u.gif Dute per kiek laiko tavo sakele isleido tokias saknys?  thumbup.gif

Gal kas galite placiau papasakoti,kaip ten ta lapa reikia daiginti  g.gif ,nes as buvau ikysus puse lapo palikau virs zemes,tai jis man tiesiog nugelto  schmoll.gif

Mano istorija su lapeliai buvo tokia: netyčia nulaužiau keletą piniguočio lapelių. Kažkas ant jo krito, ar dar kažkaip. Įkišau nulūžusius lapelius į tą patį vazoną, kuriame ir auga zamiokulkas. Visus tiesiog užkasiau. Nepalikinėjau po puse ar trečdalį virš žemių. Aišku lapelius negiliai į žemes įkišau. Ir po kokių poros mėnesių atsirado naujos šakelės thumbup.gif
Atsakyti
aš iš vieno medelio dovanoto vyrui, padariau du (du medeliai buvo susodinti į vieną vazoną, o aš persodindama juos atskyriau). tai vieną palikau svetainėj, o kitą nunešiau dukružei į kambarį su ta mintim, kad va aš tau jį dovanoju. tai tas medelis dukros kambary net nejuda iš vietos, o likęs svetainėj - augina naują šakelę.
tai dabar toptelėjo mintis, kad dukros medis stovės ir neaugs iki tol kol dukra nepradės dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
Reiks jau dabar ir man isbandyti su tuo pakastu lapeliu ziuresiu kas iseis...Tikiuosi pavyks.Man jie tokie grazus wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir as auginu Pinigu medi. 4u.gif
Ir man is pradziu jis neaugo, o paskui, kad istyso. biggrin.gif
Atsakyti