Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

Taip džiaugiausi, kade mano piniguotis leidžia naujas šakeles, deja... verysad.gif
Kažkaip netyčia kyštelėjau pirštus į vazoną - o siaube, puvėsiai, tai greitai suorganizavau gelbėjimo operaciją. Tą bulvę kuri buvo sveika pasodinau į vieną vazoną, o apipuvusius gumbus nuvaliau ir apibarščius anglim palikau per naktį ir kitą dieną pasodinau į vazoną. Trečias gumbas buvo kažkoks keistas, stipriai pajuodaves ties ta vieta, kur gumbas su šaka jungiasi, tai padariau savaip šaką nupjoviau ir įkišau į vazoną, o gumbą irgi pasodinau ir palikau ant palangės. Laukiu kas bus, tikiuosi, kad bent jau jis pas mane augs, nes tie persodinti pinigų medeliai, ne tik, kad neauga blink.gif , bet dar ir geltonuoja,o naujas daigas
nupuvo ir viena nedidukė šakelė nupuvo verysad.gif
help.gif help.gif bet nežinau ką darau su savo medeliu ne taip. Gal tikrai per daug rūpinuosi???
O ir pinigėlių kažkaip mažėti ėmė blink.gif
Atsakyti
Paskaityk mano postą truputį aukščiau - analogiška situacija, tik aš nepuoliau jo persodinėti mirksiukas.gif . GAl vis dėlto, jis taip turi augti - senos bulvės nupūva, išauga naujos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 22 rugpjūčio 2006 - 09:39
Deja aš irgi pamylėjau savo piniguoti,perlaisčiau verysad.gif bet nieko nedariau ir laukiu kol išdžius žemė blush2.gif tikiuosi kad nieko baisaus nenutiks ax.gif
Atsakyti
Aš irgi gavau dovanų pinigų medį, tada jis jau buvo bekraunąs žiedą. Visi labai stebėjosi, nes nieks nebuvo matęs jo dar žydinčio. bigsmile.gif Dabar jau man nužydėjo ir vietoj žiedo išleido didžiūūūlį kotą su lapeliais ir viskas ir daugiau nieko neleidžia.
Bet va girdėjau gossip.gif tokį nelabai malonų dalykėlį, kad jei žydi tai vadinasi senas ir gali greit lapus pradėti mesti. Kaži kiek čia tos teisybės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jagu @ 2006 08 22, 15:42)
Aš irgi gavau dovanų pinigų medį, tada jis jau buvo bekraunąs žiedą. Visi labai stebėjosi, nes nieks nebuvo matęs jo dar žydinčio.  bigsmile.gif Dabar jau man nužydėjo ir vietoj žiedo išleido didžiūūūlį kotą su lapeliais ir viskas ir daugiau nieko neleidžia.
Bet va girdėjau gossip.gif tokį nelabai malonų dalykėlį, kad jei žydi tai vadinasi senas ir gali greit lapus pradėti mesti. Kaži kiek čia tos teisybės? g.gif

Na tikrai neteisybe,kad jei zydi,tai senas.Nes pas mano drauge tai visai jaunutis prazydo thumbup.gif Nebent tu jau ji turi labai senai g.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 22, 15:47)
Na tikrai neteisybe,kad jei zydi,tai senas.Nes pas mano drauge tai visai jaunutis prazydo thumbup.gif Nebent tu jau ji turi labai senai g.gif Sekmes 4u.gif

Kaip mane pradžiuginai 4u.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nesenai jis pas mane, tik gegužės mėnesį gavau dovanų, bet tokia nemaža gėlytė. Buvau jau pradėjusi galvoti, ką čia man dabar reikės daryti, kaip dalinti, jei tik neseniai persodinau... doh.gif Tai dabar tegu sau auga wub.gif Tik galėtų daugiau lapų leisti ax.gif
Atsakyti
as iki siol galvojau, kad sitas augalas augdamas isleisti turetu lapelius, ar kazkaip panasiai kaip visi kiti augalai biggrin.gif
pries pora savaiciu islindo ugliukas toks mazas, apsidziaugiau thumbup.gif o dabar jis isaugo i visa saka blink.gif ir su visais lapais... tai jis sakom auga tiktai? senosios sakos siek tiek pastypo ir viskas, lapai kaip buvo tokie ir liko... kaip juos "padidint"? biggrin.gif noriu kad visas augalas butu grazus, ne tik viena nauja saka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 08 23, 09:32)
as iki siol galvojau, kad sitas augalas augdamas isleisti turetu lapelius, ar kazkaip panasiai kaip visi kiti augalai biggrin.gif
pries pora savaiciu islindo ugliukas toks mazas, apsidziaugiau thumbup.gif o dabar jis isaugo i visa saka blink.gif ir su visais lapais... tai jis sakom auga tiktai? senosios sakos siek tiek pastypo ir viskas, lapai kaip buvo tokie ir liko... kaip juos "padidint"? biggrin.gif noriu kad visas augalas butu grazus, ne tik viena nauja saka biggrin.gif

Matai taip jis auga,mažosios šakos tokios ir liks,gal tiktruputį paaugs,o leos naujas kurios bus daug aukštesnės už senasias 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jagu @ 2006 08 23, 09:00)
Kaip mane pradžiuginai   4u.gif bigsmile.gif  bigsmile.gif
Nesenai jis pas mane, tik gegužės mėnesį gavau dovanų, bet tokia nemaža gėlytė. Buvau jau pradėjusi galvoti, ką čia man dabar reikės daryti, kaip dalinti, jei tik neseniai persodinau... doh.gif Tai dabar tegu sau auga wub.gif Tik galėtų daugiau lapų leisti ax.gif

Jo ,ta gele tai tikrai jau labai letai auga g.gif Todel dideles jos tiek daug ir kainuoja doh.gif Taigi geriau tu jo nedalink,tegul auga vienam vazone,tik kas metai persodink i nauja ciut, ciut didesni,jiems tai labai patinka bigsmile.gif Sekmes 4u.gif
P.S.Ir dar,papurenti zeme jiems karts nuo karto reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 24 rugpjūčio 2006 - 11:00
ax.gif Tai ,kad pagal mane jos labai greitai auga,nes as medeli gavau pries pora metu mazuliuka, o dabar jau turiu viena dideli, viena vidutini ir viena maza thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 08 24, 12:13)
ax.gif Tai ,kad pagal mane jos labai greitai auga,nes as medeli gavau pries pora metu mazuliuka, o dabar jau turiu viena dideli, viena vidutini ir viena maza  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Tai gal tu kokiom ipatingom trasom ji ten tresi g.gif thumbup.gif Nu as tai negaliu dziaugtis,kad pas mane taip jau gerai augtu,nors ir trasu gauna kas antra savaite verysad.gif g.gif
Atsakyti
Šitą gėlę gavau prieš trejus metus.Pirmais metais išleido vieną šaką ir sustojo g.gif Šią žiemą dvi šakas teko nupjauti,nes lapai gelto,kol visai nugelto-galvojau,kad mano piniguotis jau nusibaigs unsure.gif bet pavasarį persodinau į kitą vazoną ir... doh.gif ką jūs manote?Dabar mane džiugina keturios naujos šakos ir dar viena, lendanti į viršų thumbup.gif
Atsakyti