Įkraunama...
Įkraunama...

paskutinė naktis

Gražu.. Bet ir labai liūdna. Primena mūsų visų laikinumą... O svarbiausia, kad nežinome kiek kam liko... Šiurpas nukrečia apie tai paglvojus... Tada suprantu, kaip kokie diedukai ginčijasi, kuris pirmiau numirs ir paliks kitą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 19, 05:13)
pagaliau ir vėl tave pamačiau.. ir vėl mes kartu.. gulim.. kalbam iki paryčių.. tiek daug turime viens kitam pasakyti.. o kartu tiek mažai laiko.. apkabini.. pabučiuoji kaktą.. aš pasikeliu ir atsigulu ant tavęs.. jaučiu tavo širdelės plakimą.. jaučiu tavo alsavimą.. jaučiu tave ne šalia savęs, o savyje.. tu nereikalauji iš manes to, kam aš dar nepasiruošus.. taip gera.. taip šilta.. taip ir užmiegu..

ankstus rytas.. kaip visada prižadina žadintuvas.. pajuntu tavo bučinį.. pramerkiu akis ir matau tavo šypseną.. taip ir guli apkabinęs.. prašau kad keltumeisi, nes ir vel paveluosi i darbelį.. tu manęs nepaleidi.. žinai kad kuo ilgiau tai tęsis, tuo sunkiau man bus tave išleisti.. atsikeli.. nueini į vonią, o aš vėl užmiegu..

tik staiga, pajuntu lyžtelėjimą.. dar.. ir dar.. pramerkiu akis ir juokiuosi.. tu mane laižai, kaip šuo laižo mylima šeimininką.. man taip gera.. apkabinu ir įsitempiu tave atgal į lovą.. negaliu paleisti.. nenoriu.. pasigirsta skambutis į duris.. tavęs atvažiavo.. dabar jau tikrai turiu paleisti.. bučinys į lūpas.. staigiai nutrauki antklodę.. kaip visada pliaukštelni per užpakalį ir eini link durų..

lyg jausdama, kad tai paskutinis kartas, kai matau tave, paprašau, kad grįžtum ir dar minutėlę palaikyti mano ranką.. padarai tai.. paduodi ranką.. pabučiuoji manąją.. paskui perbrauki piršteliu per veida.. prisilieti savosiom lupom prie manųjų ir išeini.. išeini su visam..

Ka reiskia tas jo isejimas ir kur nesupratau,bet seip tai nematau cia jokios romantiskos,kazkokie seksualiniai ir gaslus isgyvenimai(laizai kaip suo ,paukslelejimas per uzpakali ir pns.) smileysex.gif
Papildyta:
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 21, 05:07)
pirma, aiskiai pradzioj parasiau, kad jis is manes nereikalavo to ko as dar duoti jam negalejau, tai reiskia kad as su juo nesimylejau  schmoll.gif  bet dar nereiskia kad daviau skaistybes izadus  rolleyes.gif

antra, as turejau cia rasyti kaip as zliumbiau n dienu, kaip kentejau? cia 'Kertele sielai' ar 'Romantiskiausias mano gyvenimo vakaras...'? pabaigos isvis cia nereikejo rasyt kaip dabar matau. gaila jau nebeduoda redaguot zinutes. nes ji istikro labai ne i tema

trecia, as neturiu jokio noro po tai kapstytis, ziureti tos akys istikro buvo uzmerktos ar atmerktos, bet jei tau taip idomu galiu surasti ta laikrasti ir duot paciai pasiziuret, nes as i ji tikrai ziureti dar karta nesiruosiu.

nes as i ji tikrai ziureti dar karta nesiruosiu;Nu jo , i paskenduolius nelabai malonu ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija.... Labai graziai papasakota... Graudziai grazu... Buk laiminga, trecioke biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ko cia taip visos alpsta,nieko cia ypatingo nematau, o tas dalykelis tai tikrai yra smileysex.gif
Atsakyti
Ta istorija aiski tik paciai autorei.... g.gif
Atsakyti
pabaigos galėjo nebūti, nieko romantiško
Atsakyti
Tikrai labai liūdna.... Vieną dieną visi išeisime.... verysad.gif
Atsakyti
Kartais, kai mano vyras išeina į darbą man ateina baisi mintis, kad gal būt aš jį matau paskutinį kartą... unsure.gif šiurpas net nubėga...
Atsakyti
smile.gif pradzia patiko pabaigos nesupratau. g.gif
Atsakyti
ko cia nesuprast? buvo du zmones romantiskas vakaras be isipareigojimu 4u.gif issiskyrimas o po to tik suzinojimas kas ivyko g.gif as taip supratau si romantiska liudna pasaka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 06, 13:53)
Kartais, kai mano vyras išeina į darbą man ateina baisi mintis, kad gal būt aš jį matau paskutinį kartą...  unsure.gif  šiurpas net nubėga...

nereikia gyventi, galvojant, kad kazkas ar tu pati viena diena numirsi, susirgsi ir pan... Zinok, taip ir bus! Tikrai! O ka tu gali pakeisti? Hm, pati zinai, kad nieko. Tai kam apie tai galvoti?
Vienintelis atvejis, kai verta apie tai susimastyti - tai kai perziurineji vertybes tam tikras, bendravimo su artimaisiais ypatumus ir pan. Juk kol esame cia, turime tiek atiduoti ir tiek gauti (dvasine prasme), kiek tik imanoma. Nes veliau gailesimes, kad to nepadarem!
Nebereikalo internetu klaidzioja visokie kvailalaiskiai, kaip viena moteris niekada neuzsidejo apatiniu, nes saugojo juos ypatingai diena, ar kazkas laiku nepasake "myliu" ar atideliojo skambuti seniai pazystamam draugui... Kazkokios prasmes cia yra...
--
O kas liecia pacia istorija, tai man ji nei romantiska pernelyg, nei liudna, nei tragiska... Vat tik nesupratau - kieno ten megztini autore uzsidejo? To vyro?
Atsakyti
pabaigos galėjo ir nebūt g.gif
laikykis 4u.gif
Atsakyti