Įkraunama...
Įkraunama...

paskutinė naktis

graudu, bet tai tikrai gyvenime buna cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
labai liudna ir grazi istorija 4u.gif tik gaila,kad su liudna pabaiga cray.gif
Atsakyti
Tiek romantikos jaunutėje širdyje. Pirmi meilės atradimai ir praradimai. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
trečiokė wub.gif wub.gif nuostabi istorija nors ir liudna, net ašaros akyse susikaupe cray.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif
tikrai sudrėko akys...liūdna istorija, bet kaip supratau į širdį atėjo nauja meilė...
Atsakyti
Nieko nesupratau. Koks išėjimas su visam? na reikėtų aiškesnės pabaigos, nes dabar kievienas interpretuojame savaip. O gal taip ir geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagėlė: 22 vasario 2007 - 16:41
Labai gyvenimiska istorija, labai grazi, bet kartu ir liudna.. Sunku prarasti artima zmogu, pati tai patiriau, tuo labiau kai viskas tik prasideda (kaip supratau is tavo istorijos). Nesuprantu mergaites ko jus nesupratot? Ir nesuprantu kam kaltinti zmogu kad parase pabaiga, jug pacios praset pratesti. Ir nereikia sarkastisku pasakimu, tai zema.
Atsakyti
grazi istorija tik kad su liudna pabaiga bet vis tiek grazu
Atsakyti
labai nuosirdu ir atvira, man labai patiko,
nors ir paskutine diena, bet dziaugiuosi, kad tu ja prisimeni tokia: grazia, romantiska, tyra ir miela
Atsakyti
Aš manau, kad kiekviena šią istoriją supratom savaip... Mane ji tikrai sukrėtė. nežinau ar drįsčiau tokią parašyti, jei tai liestų mano gyvenimą, būtų per daug skaudu, o aš ne tokia stipri.. Gerbiu tave trečioke jau vien už stiprybę
Atsakyti
manau kad istorija labai grazi, o pabaiga skausminga... Kai zmogaus nebera jau niekaip nesugrazinsi santykiu ir delto labai liudna, kad net pasvajot nebegali... unsure.gif
Atsakyti
Apsiverkiau skaitydama...net kukciojau cray.gif Galbut todel kad pati daznai pagalvoju, jog ryt galiu nebesusitikti su savo zmogum...
Atsakyti