Įkraunama...
Įkraunama...

Nica

Sveikos,

Garsiojoje Prancuzijos pakranteje isbuvome beveik dvi savaites.... Vienintelis miestelis kuris paliko ispudi - tai Antibes. Nicos, Kanu, San Tropezo ir Monako tai nelabai ir prisiminti norisi... nepatiko schmoll.gif Kaip cia kazkas issireiskes buvo - pilna prancuzu ir italu snobu, pensininku su monekenem... Zodziu prancuziskas musu Palangos variantas biggrin.gif Kadangi vaziavom ilsetis, tai namo i Nida skristi jau norejosi antra atostogu diena doh.gif
Aisku - vaizdai, architektura, jachtos, naktinis gyvenimas - ispudinga, bet ... atgal sugryzti netraukia smile.gif

Tai va...
Atsakyti
QUOTE(ievalas @ 2008 10 15, 00:46)
Sveikos,

Garsiojoje Prancuzijos pakranteje isbuvome beveik dvi savaites.... Vienintelis miestelis kuris paliko ispudi - tai Antibes. Nicos, Kanu, San Tropezo ir Monako tai nelabai ir prisiminti norisi... nepatiko  schmoll.gif

Hm... vis tiek teks nuvažiuot ir tuo įsitikint tongue.gif
O kur jaukesnis gyvenimas Nicoj-pakrantėj ar labiau senamiesty?
Kaip vykot į Antibes-auto ar vietiniu transportu (ar patogus ir tiesioginis susisiekimas?)?
Papasakok daugiau aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2008 10 15, 11:53)
Hm... vis tiek teks nuvažiuot ir tuo įsitikint  tongue.gif
O kur jaukesnis gyvenimas Nicoj-pakrantėj ar labiau senamiesty?
Kaip vykot į Antibes-auto ar vietiniu transportu (ar patogus ir tiesioginis susisiekimas?)?
Papasakok daugiau  aciuks.gif

Na, man asmeniskai tai kazkaip jaukiau pakranteje. Atsikeli - balkonelis, vaizdas i jura ir pan.
Del Antibes - mes vaziavom su savo masina, tai nei apie autobusiukus, nei traukinius tiesa sakant net nepagalvojom ax.gif
O kokiu metu planuojat vaziuot ? Nes mes kai buvom liepos gale - rugpjucio pradzioj, tai susidurem su masinem prancuzu atostogom ... ziauroka ... doh.gif
Nemegstam atostogaut zmoniu minioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievalas @ 2008 10 15, 12:02)
Na, man asmeniskai tai kazkaip jaukiau pakranteje. Atsikeli - balkonelis, vaizdas i jura ir pan.
Del Antibes - mes vaziavom su savo masina, tai nei apie autobusiukus, nei traukinius tiesa sakant net nepagalvojom  ax.gif
O kokiu metu planuojat vaziuot ? Nes mes kai buvom liepos gale - rugpjucio pradzioj, tai susidurem su masinem prancuzu atostogom ...  ziauroka ...  doh.gif 
Nemegstam atostogaut zmoniu minioj  smile.gif

Oi, tai aisku - radot kada atostogauti doh.gif Tuo metu net vietiniai prancuzai stengiasi nosies is namu nekisti arba kuo toliau isvaziuoti.... as maniau, kad cia jusu dabartiniai ispudziai....
Atsakyti
Nu matot, kad tu prancuzu labai jau daug Prancuzijoj tongue.gif Tai vasaros metu ju pilna tiek pietinej pakrantej, tiek Atlanto pusej - beje, pastarojoj daug fainiau . Na cia mano nuomone.
O siuo metu - tai faktas, kad ten zmoniu maziau, gal netgi visai mazai. Kaip ir visur - kur baigiasi plezinimosi sezonas.
Atsakyti
QUOTE(ievalas @ 2008 10 15, 13:02)
O kokiu metu planuojat vaziuot ? Nes mes kai buvom liepos gale - rugpjucio pradzioj, tai susidurem su masinem prancuzu atostogom ...  ziauroka ...  doh.gif 
Nemegstam atostogaut zmoniu minioj  smile.gif

Mes labai netradiciniai-važiuojam prieš pačias Kalėdas tongue.gif Į vasaros kurortą žiemos metu lotuliukas.gif Gal ten nieko nerasim blink.gif biggrin.gif
Tik neapsisprendžiu ar apsistoti Monake ar Nicoj. Iš ten trauksim Kanų ir Antibes apžiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2008 10 16, 14:24)
Mes labai netradiciniai-važiuojam prieš pačias Kalėdas  tongue.gif Į vasaros kurortą žiemos metu  lotuliukas.gif Gal ten nieko nerasim  blink.gif  biggrin.gif
Tik neapsisprendžiu ar apsistoti Monake ar Nicoj. Iš ten trauksim Kanų ir Antibes apžiūrėti.

manau kad Nicoj pigiau būtų apsistoti, nes Monake žiuriai viskas brangu... Mes už kavą ir ledus 4 asm. sumokėjom apie 90 eur prieš 3 metus - tada buvo laaaabai dideli pinigai... Dieviškai graži pakrantė vasarą wub.gif
Atsakyti
As buvau Nicoje. praleida 2 dienas, viena nakvyne. man asmeniskai visai nepatiko. Daug grazesni salia esantys miesteliai. o Nica komercine, pilna juoduku, centrinis plezas pilnas ivairaus plauko zmoniu. Kiti atrodo gana pavojingi. Toliau nuo juros daug elgetu. Buvau pries 3 metus, gal dabar vazdelis ir pasikeites, nors abejoju. Juk Nica kaip ir Merselis pilna arabu. schmoll.gif
Atsakyti
Girdėjau, į Monte Karlą iš Nicos galima plaukti laivuku ir pamatyti įžymybių vilas, ko su traukiniu važiuojant nesimato. Gal bandėt kas?
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2008 12 02, 15:05)
Girdėjau, į Monte Karlą iš Nicos galima plaukti laivuku ir pamatyti įžymybių vilas, ko su traukiniu važiuojant nesimato. Gal bandėt kas?

Nebandžiau, bet su mašina važiuojant irgi šiek tiek vilų matosi ax.gif O visumoj tai man Nica labai patiko, ir Monakas super thumbup.gif Kanų užtat nesirinkčiau, bet nors kartą pamatyt tai aišku vis tiek reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinote, kaip is Nicos pasiekti Korsika? Ar verta?
Atsakyti
Gal kas buvote Nicoje mazdaug per Kaledas?
Gal kokia nuotraukyte imesti galit? Kaip ten gamta ziema atroso?
Atsakyti