Įkraunama...
Įkraunama...

Nica

QUOTE(rsc @ 2009 11 26, 23:49)
Gal kas buvote Nicoje mazdaug per Kaledas?
Gal kokia nuotraukyte imesti galit? Kaip ten gamta ziema atroso?

Siuo metu esu Nicoj. Nuostabi vieta! Vakar buvo gana silta, sviete saule, taciau bet striukiu vargu ar galima vaikscioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nueva @ 2009 12 03, 13:34)
Siuo metu esu Nicoj. Nuostabi vieta! Vakar buvo gana silta, sviete saule, taciau bet striukiu vargu ar galima vaikscioti smile.gif

Nueva, gal gali brukstelt, kur labiau verta ieskoti issinuomoti butuka Nicoj: senamiesty ar kur arciau pakrantes? Planuojam geguzes men. savaitele ten apsistot, tad buciau LABAi dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
negaliu nepasigirti, balandžio pradžioje lėksim Nicon wink.gif
penkioms dienoms, bėda tik kad nei vienas prancūzų kalbos nemokam, bet ai, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 03 11, 15:13)
penkioms dienoms, bėda tik kad nei vienas prancūzų kalbos nemokam, bet ai, viskas bus gerai smile.gif

pavydžiu jums ax.gif norėtųsi man ten grįžti.. rolleyes.gif mes irgi keliavom nemokėdami prancūziškai, bet viskas buvo super smile.gif netgi kavinėse, kur padavėjai nei žodžio angliškai nesuprasdavo smile.gif vienoj kavinukėj net meniu negavom, nes nesuprato, ko prašom, bet svarbiausia pavalgėm lotuliukas.gif
Atsakyti
dabar dėlioju maršrutą, reiks jį paskui surašyti į kokį "tripadvisor" puslapį, man labai patinka, kada tada ten vietiniai pataria, kur geriau važiuoti autobusu ar traukiniu, kiek kainuoja, kas verta, kas neverta...
mašinos nesinuomosim, kažkaip nrou pailsėti nuo vairavimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 03 12, 11:29)
dabar dėlioju maršrutą, reiks jį paskui surašyti į kokį "tripadvisor" puslapį, man labai patinka, kada tada ten vietiniai pataria, kur geriau važiuoti autobusu ar traukiniu, kiek kainuoja, kas verta, kas neverta...
mašinos nesinuomosim, kažkaip nrou pailsėti nuo vairavimo  blush2.gif

Kur jau kur, bet Nicoj tai tikrai bedos del kalbos nebuvo. Ir auto visai nereikalinga - parkavimas brangus, visur galima nueiti pesciomis, arba apvaziuoti ekskursiniu autobusu, o iki Monako ir kitu pakrantes miestu puikiaausiai vaziuoja patogus ir nebrangus traukinys.
Atsakyti
tai aš taip ir planuoju, Nica ir Kanai traukiniu, o keli senoviniai miestukai labiau į kalnus - autobusu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 03 11, 15:13)

o zavioji Nica wub.gif
su susizavejimu ja prisimenu 4u.gif
geros keliones jums 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus esat ieskoje/pirke kelioniu vadovus apie Nica/Monaka/Kanus (kaip Lonley Planet) ? O gal zemelapius? Ar kokiu budu susizinojot apie traukiniu/autobusu marsrutus? Gatves?

As kiek ieskojau kelioniu vadovu - mistika - neradau...

Pasidalinkit patirtim/informacija 4u.gif
Atsakyti
aš tai čia Lietuvoje už 25 lt pirkau šitą:
http://www.amazon.co...z...0136&sr=8-7

dabar internete renku info, kai susisteminsiu - sudėsiu čia wink.gif
Atsakyti
As tai visad naudoju Michelino gidus - jie man patys paciausi.
Atsakyti
na štai, grįžom, super kelionė, nors dabar kokius 10 metų į tą regioną nevažiuosiu tikriausiai, tiesiog - ne mano ten kraštas, kažkaio va Italijon norisi grįžti, o Nicon ne...
kai turėsiu jėgų, aprašysiu maršrutą
ai beje, kad nemokėjom prancūzų, tai visiškai visiškai nieko netrukdė, net kavinėje, kur nebuvo angliško meniu ir padavėjai kalbėjo tik prancūziškai lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti