Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

geriu tirpia kava su pienu kelis kartus per diena, bet jokio poveikio dukreles miegui nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
Aš geriu normalią kava pora kart į diena su pienu, stengiuosi vakare negerti, tai jokio poveikio savo zuikeliui nepastebėjau
Atsakyti
as isgeriu puodeli kavos po maitinimo cool.gif Taip sake isr GN, kad galima 1-2 puodelius kavos po maitinimo smile.gif
Atsakyti
Aš leidžiu sau karts nuo karto, bet geriu tik be kofeino. MB nupirko Illy firmos.
Atsakyti
Visada buvau kafemane,bet pastojus pradejau gerti tik be kofeino ir dabar ,maitinant,tik tokia tegeriu.Manau reiktu visada tokia gerti. g.gif
Atsakyti
kava be kofeino thumbup.gif Taciau jei kartais tokios nėra po ranka, o labai norisi, geriu kava su pienu thumb_yello.gif Net arbatinis šaukštelis pieno panaikina kavoje esantį kofeiną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladybird***: 26 vasario 2007 - 00:05
aš tai ryte leidžiu sau išgerti 1 puodelį gan stiprios ax.gif ir viskas daugiau schmoll.gif
Atsakyti
as kiekviena ryta geriu kava,kartais ja balinu grietinele.manau nedidelis kiekis zalos nedaro smile.gif
Atsakyti
Kai sužinojau, kad laukiuosi, bandžiau atsisakyti kavos smile.gif . bet vieną rytą jos neišgėrus, nukrito kraujospūdis, žiauriai skaudėjo galvą ir viskas susitvarkė po vieno puodelio silpnos kavutės su pienu bigsmile.gif . Tokią geriu iki šiol. Ką padarysi, jei esu nuo jos priklausoma... blush2.gif
Atsakyti
Aš sau leidžiu išgert puodelį kavos.Manau viskas galima-tik reikia saiko smile.gif
Atsakyti
Didelis stiprios kavos puodas ryte ! o po to abu su mazium numingam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Avokado @ 2006 03 03, 19:49)
As tai geriu be kofeino  mirksiukas.gif  skonis nesiskiria  schmoll.gif

o as kazkur skaiciau kad ir tos be kofeino piktnaudziaut negalim,
Atsakyti