As ir kavinuosi ryte viena puoduka, bet kartai labai retai ir du
Tame nieko blogo nematau.

QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 06, 16:46)
Aš tai pastebėjau, kad kai nustojau geri kavą ir juodą arbatą, leliukas daug geriau miega
Gal čia ir atsitiktinumas, bet man jau pradėjo patikti gyveimas be kofeino 

cia tiesa...na maniskis nuo kofeino neramus buna,maziau miega...o kai negeriu buna tikras angeliukas
As ir atradau kava be kofeino,skonis liuks

as irgi isgeriu viena,kartais 2 puodelius kavos.Dazniausiai iki pietu.Nepastebejau,kad mazoji del to butu neramesne.bet juk jie visi skirtingi,tie musu mazieji zmoguciai

QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 06, 15:46)
Aš tai pastebėjau, kad kai nustojau geri kavą ir juodą arbatą, leliukas daug geriau miega
Gal čia ir atsitiktinumas, bet man jau pradėjo patikti gyveimas be kofeino 

esu skaičiusi straipsnį, kad kava be kofeino yra daug pavojingesnė nei paprasta kava, ir kad po ilgų tyrimų buvo nustatyta, kad vis dėl to joje kofeino yra.

as kekviena ryta geriu puodeli kavos,ir atrodo vaikui tas netrugdo,labai ramiai ir gerai miega.Bet visada ipilu nors biski pieno.
Kartais du kartais viena puodeli isgeriu, bet kavos dedu i dideli puodeli tik puse saukstelio ir dazniausiai isipilu pieno...tai argi cia kava???

Pirmą mėnesį gimus mažylei kavos stengiausi negerti. Po to vienu puodeliu kiekviną rytą pasimėgaudavau. Nepastebėjau, kad tai vaiką veiktų. Dabar jau ir du puodelius per dieną išgeriu (tiesa, ne kiekvieną dieną). Vaikui poveikio jokio. Gal vieni vaikai jautresni, ir juos ta kava veikia, o kitiems tai kiek nori kavos mama gali gerti - ir nieko

aš kavą gėriu kaip visada.ir pradžioj žindymo ir dabar.1-2 puodelius, bet ir tai ne visada.būna dienų, kad ir neišgeriu kavos.nepastebėjau kad būtų koks poviekis dukrai.
čia labai individualu, manau reikia pačiai mamai stebėti kaip reaguoja vaikutis

čia labai individualu, manau reikia pačiai mamai stebėti kaip reaguoja vaikutis