QUOTE(Sorceress @ 2012 05 20, 21:45)
Švediški filmai man patiko, o knyga namie voliojasi, niekas jos neskaito, MB bandė skaityt, sako per daug sukimšta informacijos, kuri visiškai nieko nepasako, tik tam, kad puslapių prirašyta būtų. Pati neskaičiau, tai sutikti ar prieštarauti negaliu, bet įtariu, kad niekad jos ir neskaitysiu.
Tai vat ir ta as galvoju. Jau filmai svediski buvo depreseniai, tai tikrai nesitikiu, kad knygos butu lengvesnes atmosferos. Na, o siaip idomumo delei, zinai, butu smagu kazka lietuviskai paskaityti. Paskutiniu metu skaitau tik angliskai.
Aš senokai šitą žiūrėjau, gi tiek išliaupsintas buvo kritikų, nu ir ką, filmas neblogas, per per ilgas, ištemptas, galėjo drąsiai valanda trumpesnis būt.
Kai as paziurejau, kad Benjamin Button beveik 3 valandos, tai irgi galvojau, kad tik per du vakarus suziuresim. Bet kazkaip netiketai gerai pakankamai greitai susiziurejo. Man patiko sitas filmas, tikrai neblogas. Poto bandeme dar ziureti extrus is dvd, nes nuomavomes filmus. Tai uzkliuvo vienos komentatores mintis, kuri skambetu mazdaug taip: the youth is wasted on the young - tipo tokia filmo mintis ir ideja buvo pradine.
Mes šitą praeitą savaitgalį į kiną šuoliavom žiūrėt, tiek lauktas, tiek lauktas buvo. Filmas ne blogas, bet ir nelabai geras. Jeigu reikėtų vertint, duočiau 7 iš 10-ies. Nepatiko tai, kad neaišku ar ten komedija buvo, ar drama, kažkaip subalamūtyta viskas, bet už tai kaip patiko vaiduoklio pavaizdavimas

Vienu žodžiu, manau, kad reiks žiūrėt dar kartą, kad suprast, kas čia per daiktas, ar geras, ar nelabai
Teisingai pastebeta, nei geras, nei blogas. Itariu buvo taikyta labiau i jumoristine puse. Kas man tikrai nepatiko, tai tos pasktutines scenos/mustynes. Kazkaip vaikiskai pasirode.