Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

o, pažįstamų veidų čia esama bigsmile.gif Sveikos, merginos 4u.gif

Zis, o ta nauja Sukės knyga, kurią užsisakei, - kuri ten dalis jau?
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 10 30, 22:06)
Na, o dėl Sukės... serijalo aš nemačiau, o kai bandžiau žiūrėti, tai susipjovė jau pirmi vaizdai su mano Sukės įsivaizdavimu ir nežiūrėjau. 

drinks_cheers.gif Ir aš vieną seriją pažiūrėjus supratau, kad tiesiog negaliu žiūrėt - absoliučiai ne tokie veikėjai, kaip įsivaizdavau doh.gif Vien Erikas taip nuvylė, kad žodžių nėr apsakyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sorceress @ 2012 10 31, 02:38)
Pastebėjau, kad labai daug kas giria "Amerikos dievus", net neteko neigiamų komentarų apie tą knygą girdėt smile.gif

Man ji visiškai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2012 11 13, 22:23)
o, pažįstamų veidų čia esama  bigsmile.gif  Sveikos, merginos  4u.gif

Zis, o ta nauja Sukės knyga, kurią užsisakei, - kuri ten dalis jau?

Bijau pameluoti, bet man rodos, kad 10 4u.gif

Tuo paciu pasakysiu, kad baigineju "Puolusiuju" serija smile.gif Visai idomiai skaitosi. Tik dalis "Isimyliusieji" pasirode visiskai nereikalinga. Turbut parasyta, kad daugiau pasipinigauti.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2012 11 13, 22:44)
Bijau pameluoti, bet man rodos, kad 10 4u.gif

aisku. Tai sedziu ramiai tada smile.gif As 12-ta perskaiciau, maniau gal dar naujesne isejus.

Ech, kad G. Martin taip 'keptu' knygas kaip Harris..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 lapkričio 2012 - 21:03
QUOTE(saintlina @ 2012 11 14, 18:59)
aisku. Tai sedziu ramiai tada  smile.gif  As 12-ta perskaiciau, maniau gal dar naujesne isejus.

Tai kad jų tik 11 yra. 11-ta ką tik išėjo. Pasitikrinau ką tik, tikrai 11-ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 14 lapkričio 2012 - 21:05
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 14, 21:03)
Tai kad jų tik 10 ir yra. 10-ta ką tik išėjo.

tai kad lyg ir ne g.gif As nelietuviskai skaitau.
Paziurejau darkart. 'Deadlocked' - 12 knyga

http://www.charlaine...iog-sookie.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 lapkričio 2012 - 21:07
QUOTE(saintlina @ 2012 11 14, 19:04)
tai kad lyg ir ne  g.gif  As nelietuviskai skaitau.

11-ka, ne 10, susibalamūtyjau. 10 ant lentynos stovi, o aš 9 suskaičiavau, teko perskaičiuot iš naujo doh.gif Žinau, kad tik vienos ir neturiu, tos pačios naujausios. Kaži kaip čia tas skaičiavimas gaunasi, nes amazon irgi rašo, kad naujausia knyga yra 12-ta, bet pavadinimų tik 10, tai viena kažkur plaukioja g.gif

Viską atsiimu, teisingai sakai, tikrai 12-ka, susipainiojau, nes ir 11-ta ir 12-ta knygos yra geltonos, tai žiūriu į knygą, o matau špygą doh.gif 'Dead Reckoning' pravėpsojus buvau. Persiprašau. Tikrai ramiai gali sėdėt tada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 14 lapkričio 2012 - 21:10
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 14, 21:07)
Tikrai ramiai gali sėdėt tada biggrin.gif

aha, iki kitu metu geguzes smile.gif
Atsakyti
Aš vis dar pirmąją antrą kartą skaitau, jau visą savaitę su trupučių ją doroju, bet kažkaip nesiskaito nors tu ką, nežinau kodėl čia taip, kariauju su savim, kad reikia damušt biggrin.gif Šeštadienį dar parsivilkau "Discovery of Witches", nes labai pigiau radau, tai jau trepsiu, kad greičiau Sukę pribaigt ir imt ką nors kita skaityt blush2.gif
Atsakyti
Na, as prie Sukes nesikankinu, man ji greit susiskaito smile.gif
O kam tu taip vargdama antrakart skaitai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 14, 19:19)
Na, as prie Sukes nesikankinu, man ji greit susiskaito  smile.gif 

Man rodos, kad aš kankinuos todėl, kad nebuvo man nuotaikos ją skaityt, tiesiog griebiau, nes po ranka buvo.
O kam tu taip vargdama antrakart skaitai?  blink.gif

Niugi žinai, atmintim savo nepasitikiu, jeigu jau pradėjau seriją skaityt, reikia atsimint, kas ten nuo pat pradžių dėjosi, nes paskui galiu nesuprast, kas vyksta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 14, 21:21)

Niugi žinai, atmintim savo nepasitikiu, jeigu jau pradėjau seriją skaityt, reikia atsimint, kas ten nuo pat pradžių dėjosi, nes paskui galiu nesuprast, kas vyksta hihihi.gif

man rodos, teks dar ir treciakart skaityti, nes po sios tikrai kita kazka skaitysi, kaip suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, nenusprendžiau dar, bet turbūt kad taip. Bet kuriuo atveju, prašom negąsdint baisiai biggrin.gif
Atsakyti