Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Labutis,
Knygu klubo temoje patare kreiptis pas jus smile.gif
Esu pamisusi del George RR Martin "The song of ice and fire". Gal rasciau daugiau sios knygu serijos gerbeju?
Atsakyti
Knygos kažkodėl netraukia, bet va serialas labai gerai limpa smile.gif
Atsakyti
O aš filmo dar nežiūrėjau, bet ruošiuosi skaityt antrą Sostų dalį. Pirma buvo visai nebloga. ax.gif
Atsakyti
As visus sezonus perziurejau du kartus smile.gif ir uzsisakiau visas knygas. Knygos tikrai idomiau!! As originalo kalba skaitau, bet lietuviskai dar smagiau turetu skaitytis smile.gif
Giluze, as ir tik dvi perskaicius esu :)man labai padeda viska gerai isivaizduoti tas serialas smile.gif tik va vardu keistumas ir kiekybe siek tiek kisa koja. O visa kita nepakartojama, istorija sumaisyta su tiesiog realiai atrodo esancia fantastika!
Sukurciau atskira tema siai knygu serijai bet turbut dalyvaujanciu nebus biggrin.gif
Atsakyti
Nesutinku, kad vertimus smagiau skaityti nei originalo kalba smile.gif
Atsakyti
Butent ASOIAF man atrodo butu paprasciau lietuviskai skaityt del kalbos manieros, et vistik pati rinkaus originalu kazkodel smile.gif Autorius naudoja ala senu laiku kalbesena, plius apsirengimu, visokie titulu pavadinimai. Nemegstu skaityt ir naudot zodyna, tai kai kuriu zodziu taip ir likau nesupratusi, o dar kovos lauko aprasymai.. smile.gif
Papildyta:
Sinuhe Egiptietis turiu lietuviska vertima, turbut netureciau malonumo skaityt tokia knyga angliskai smile.gif
Atsakyti
Čia jau turbūt priklauso nuo to, kaip gerai įvaldžius kalbą, jei reikia žodyno, tada tikrai smagumo nėr.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 20, 19:12)
net ir negirdėjau, kad Roneta tęsinį turi  smile.gif

Ir aš nežinojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 02 21, 17:28)
as ir tik dvi perskaicius esu :)man labai padeda viska gerai isivaizduoti tas serialas smile.gif tik va vardu keistumas ir kiekybe siek tiek kisa koja. O visa kita nepakartojama, istorija sumaisyta su tiesiog realiai atrodo esancia fantastika!

aš perskaičiau visas penkias smile.gif Bet serialo žiūrėjau tik pirmąją dalį. Nuo jos ir užkibau smile.gif Puoliau ieškot knygų, ir serialas nebeviliojo. Kai pabaigiau penktąją, labai jau piktumas ėmė, kad šeštosios kaži kiek laiko reiks laukt. Bet va metai praėjo.. aprimau jau biggrin.gif Senokai rašo jau Martinas, girdėjau, kad knyga kaip ir parašyta, tik tobulinama. Gal po kokių metelių jau ir sulauksim.. Bet po to septinta turės būt, gal vėl metus penkis rašys? unsure.gif
Atsakyti
Ech, o as mokintis turiu ir negaliu susikaupt, vis ziuriu i tas knygeles ant lentynos sad.gif kiekv diena tikrinu ar yr ziniu apie sesta knyga. Tikiuosi 2015 pradzioj iseis, tikiuosi!!! As ket irto sezono neziuresiu kol neperskaitysiu trecios knygos. As jau per Red Wedding vos kompo nenusveiciau is pykcio. Kai knyga skaitai ne taip skaudu smile.gif
Pagarba tiems kurie pradejo skaityt kai pirma knyga isejo, sitiek metu!! Svarbiausia kad Jon Snow ir Arya liktu smile.gif nors tu jau aisku zinai mazdaug kaip kas smile.gif
Atsakyti
tai žinau tik iki penktos knygos pabaigos smile.gif Toliau kaži ko prigalvos smile.gif
Neskubėkit skaityt, tęsinio vistiek ilgai laikt.
Mačiau torrentuose šviežiai įkelta nauja knygutė prie šios serijos - Ledo ir ugnies giesmės priešistorė likus šimtui metų iki Sostų karų. Parsisiunčiau, bet dar nepradėjau. Užmečiau tik akį - trumpa kažkokia g.gif
Atsakyti
Ju yra keturios pakolkas. The Hedge Knight, Sworn Sword, Mystery Knight ir kazkas su Princess, nepamenu tiksliai. Tai kazkas tokio kaip trumpi apsakymai. Uzsisakiau pirmus tris, tik as visus rinkinukus. Nzn kaip lietuviskai vadinasi, bet angliskai butu:
Legends
Legends II
Wariors I
Wariors II.
Dangeriuos Women ( tiksliai nzn ar viskas fantastikos).
Ten visoms fantastikos megejoms. I knygele ieina kazkur apie 5-7 fantastikos autoriai. Sios knygeles mazdaug kaip ju kuriniu reklama.
Del George Martin kuriniu, tai jo, ten kaip ir priesistore Ugnies ir Ledo Giesmes. Apie riteri kuris paskui taps lygtais Seven Kingdoms karaliumi jei neklystu. Po mokslu skaitysiu, bandysiu islaukt sestosios knygos smile.gif
Atsakyti