Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

aha, kompe skaityt nelabai kas.. Bet jau ir man įdomus tas Goodkind.

Bet kol kas pirmiau reiktų susirasti 'Išminčiaus baimės' antrąją dalį. Laabai patiko man wub.gif Paskaičius, kad šią knygą autorius rašė ketverius metus jau buvau nusigandus, kad baisiai ilgai reiks laukti tęsinio. Bet pažiūrėjau, kad antroji knyga išleista senokai, 2011. Tai gal didesnioji dalis tęsinio jau parašyta?..
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2014 01 17, 11:02)
Ir dar čia (forume) galima pletkų pasirankioti ir aptarimus panagrinėti.

pradėjau skaitinėt ir labai užkabino biggrin.gif Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai nesivaidenau, tai, galvoju, reikia apsireikšt biggrin.gif Šiuo metu skaitau Veronica Roth "Allegiant", liko koks trečdalis, bet kažkaip nežavi manęs paskutinioji knyga. Panašiai į Susanne Collins "Mockingjay", labai daug trypinėjimo ir mažai veiksmo, kartais toks jausmas, kad galima akim puslapį permest ir bus aišku, kas vyksta. Kiek nuvylė, nes pirmoji knyga, tai man labai lipo. Žiūrėsim, kas bus, gal į pabaigą pagerės smile.gif

Gal kuri iš jūsų skaitė? Kokie jūsų įspūdžiai?
Atsakyti
Perskaičiau visą "Twilight saga" mastau.gif
Atsakyti
Vaižgante, medalį tau dabar už vargą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 02 13, 23:19)
Vaižgante, medalį tau dabar už vargą biggrin.gif

Ir nustebau, kad dėl šitų knygų ir filmų manijos būta. Kur buvau, ką veikiau, jei nieko apie tai nežinojau? bigsmile.gif Pažiūrėjau filmus, visgi įdomiausia buvo filmukai youtube, kaip buvo kuriamas filmas.
Kažin, kitas šios autorės knygas verta skaityti?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2014 02 14, 10:38)
Ir nustebau, kad dėl šitų knygų ir filmų manijos būta. Kur buvau, ką veikiau, jei nieko apie tai nežinojau?  bigsmile.gif  Pažiūrėjau filmus, visgi įdomiausia buvo filmukai youtube, kaip buvo kuriamas filmas.
Kažin, kitas šios autorės knygas verta skaityti?

Nu tamsta duodi, kaip įmanoma pramiegot tokią masinę fanatizmo bangą? biggrin.gif O dėl filmų, pirmasis buvo labai neblogas, o toliau - šlamštelis. Kaip aš sakau, iš prastos knygos, retai gerą filmą padaryt įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 02 15, 23:03)
Nu tamsta duodi, kaip įmanoma pramiegot tokią masinę fanatizmo bangą? biggrin.gif O dėl filmų, pirmasis buvo labai neblogas, o toliau - šlamštelis. Kaip aš sakau, iš prastos knygos, retai gerą filmą padaryt įmanoma smile.gif

Kad manęs dažniausiai nedomina tai, kas domina daugelį, matyt, todėl mane ir šitas fanatizmas aplenkė... O pamačiau netyčia pirmą dalį filmo, draugė sako- turiu knygas, gali paskaityti. Paėmiau ir perskaičiau... Toks lengvas skaitymas ax.gif Vakar buvau bibliotekoje, žiūriu, apie vampyrus galybė knygų paauglių skyriuj... Bet pasiėmiau I.Miniere "Eilinė pora'. Ne fantastinė, bet perskaičiau vienu prisėdimu- linksma, lengva, atpalaiduojanti smile.gif
Atsakyti
O aš perskaičiau Charlains Harris "Nei gyvas nei miręs" 12 Sukės knygą. Patiko, kaip saldainiukas ir mano nuomone, viskas labai logiškai išsisprendė ax.gif Man rodos, kad net pabaigą nujaučiu biggrin.gif Įdomu, ar autorė taip, kaip aš galvoja hihihi.gif
Atsakyti
O mano Sukė voliojasi neskaitoma, po penktos knygos nebeprisiverčiu skaityt, ne man knygos visai, kažkas malta malta, primalta ir rezultatas nelabai koks, bet išmest ar atiduot veltui 10 knygų gaila. Ką daryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 02 19, 20:52)
O aš perskaičiau Charlains Harris "Nei gyvas nei miręs" 12 Sukės knygą. Patiko, kaip saldainiukas ir mano nuomone, viskas labai logiškai išsisprendė  ax.gif Man rodos, kad net pabaigą nujaučiu  biggrin.gif Įdomu, ar autorė taip, kaip aš galvoja  hihihi.gif

perskaičiau jau ir paskutinę.
Man pirmos knygos labiau patiko, o į galą kaip tai išsisėmę viskas pasirodė. O ir pabaiga tokia.. labai paprasta smile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
O as per atostogas atsiverziau Azusilio "Roneta 2". Dar paauglysteje skaiciau "Roneta" ir labai patiko, tesinys kol kas nenuvylia. Idomiai ten viskas deliojasi smile.gif
Atsakyti
net ir negirdėjau, kad Roneta tęsinį turi smile.gif
Atsakyti