Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 12 28, 18:58)
Skaičiau Neil Gaiman "Amerikos dievus" ir "Žvaigždių dulkes" ir netgi "Koralaina"  hihihi.gif
"Amerikos dievai" labai patiko. "Žvaigždžių dulkės" irgi patiko - mėgstu pasakas, na, o "Koralaina"  biggrin.gif  - man šiek tiek per vaikiška pasirodė  ax.gif

Kad "Coraline" ir yra vaikams skirta knyga, tik kad baisoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 12 29, 01:58)
Kad "Coraline" ir yra vaikams skirta knyga, tik kad baisoka biggrin.gif

Žinau, bet man labai patinka vaikiškos knygos ir retai jaučiu, kad jos man... g.gif per vaikiškos biggrin.gif O šį kartą buvo per daug vaikiška, nors ir baisoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 12 29, 12:10)
Žinau, bet man labai patinka vaikiškos knygos ir retai jaučiu, kad jos man...  g.gif  per vaikiškos  biggrin.gif O šį kartą buvo per daug vaikiška, nors ir baisoka  biggrin.gif

Tokiu atveju reikia eit lietuvių liaudies pasakų paskaityt, ten ir kojas nukapoja ir liežuvius nurauna, iškart pamatysi, kaip atsigausi nuo Coraline vaikiškumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 12 29, 16:12)
Tokiu atveju reikia eit lietuvių liaudies pasakų paskaityt, ten ir kojas nukapoja ir liežuvius nurauna, iškart pamatysi, kaip atsigausi nuo Coraline vaikiškumo lotuliukas.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
SOFIJA persiprašau, atsiprašau, nugis visai pamiršau, kad pati pasiūliau knygas doh.gif. Aš ne vilnietė, o ir knygos dabar ne pas mane, tai greit nesigaus paorganizuot - po kokio mėnesio geriausiu atveju. Nebent dar tiktų e-knygos, tas visas turiu, nes realių trūksta pačių paskutinių. Ir dar kart atsiprašau, reiks ait bilobilio pagert, visai sklerozė jaunam amžiui.

"Amerikos dievai" man visai patiko. Iš fantastinių kaip tik skaičiau J. Guliakovskio "Miglų sezonas" - senas kūrinys, bet visai smagiai susiskaitė. Dar apsakymų knygelę paskaičiau (irgi Zenito serijos, senų laikų), irgi patiko. O vienas kūrinys toks ateičiai pritaikytas, kad skaičiau ir mačiau Facebook variantą.
Atsakyti
QUOTE(Gi @ 2011 01 04, 01:40)
SOFIJA persiprašau, atsiprašau, nugis visai pamiršau, kad pati pasiūliau knygas doh.gif. Aš ne vilnietė, o ir knygos dabar ne pas mane, tai greit nesigaus paorganizuot - po kokio mėnesio geriausiu atveju. Nebent dar tiktų e-knygos, tas visas turiu, nes realių trūksta pačių paskutinių. Ir dar kart atsiprašau, reiks ait bilobilio pagert, visai sklerozė jaunam amžiui.

"Amerikos dievai" man visai patiko. Iš fantastinių kaip tik skaičiau J. Guliakovskio "Miglų sezonas" - senas kūrinys, bet visai smagiai susiskaitė. Dar apsakymų knygelę paskaičiau (irgi Zenito serijos, senų laikų), irgi patiko. O vienas kūrinys toks ateičiai pritaikytas, kad skaičiau ir mačiau Facebook variantą.

Parašiau tau AZ 4u.gif
O "Miglų sezonas" - viena mano mėgstamesnių jaunystės knygų biggrin.gif Dar ir dabar namie gal rasčiau ir vis dar pamenu turinį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 04 sausio 2011 - 16:04
"Miglų sezonas" ir man labai patiko. Vis pasižiūriu į ją praeidama ir pagalvoju, kad gerai būtų iš naujo paskaityt. biggrin.gif
Atsakyti
Ziurekit fantasikos, o ypac S. Kingo "Tamsiojo Boksto" myletojos - Straipsnis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2011 01 28, 09:41)
Ziurekit fantasikos, o ypac S. Kingo "Tamsiojo Boksto" myletojos  - Straipsnis  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aha, maciau bigsmile.gif Idomu kada pirmaji filma pamatysim bigsmile.gif
Atsakyti
Fantastikos mėgėjos, ar dar gyvos? 4u.gif
Aš po gana ilgo laiko tarpo nučiupau Eridano kelias knygeles, va, ir pasidalinsiu įspūdžiais:
Lawrence Watt-Evans "NEPAKLUSNI MAGIJA" - kodėl aš ją skaičiau ir net iki galo perskaičiau, taip ir nesupratau g.gif Kažkokia keista fantastika, tiksliau, bent jau man tiesiog nuobodu buvo.
Michael Scott Rohan "PASKUI AUŠRĄ" - o va ši knyga labai patiko. Beveik, kaip Greeno Realybė su Nerealybe. Ir veiksmo yra, ir visai neatspėjau, kaip autorius pasaulius sumaišys, ir pafilosofuoja, bet tik truputį, ir įdomu. Žodžiu, nuoširdžiai rekomenduoju ir tikiuosi, kad tai ne vienintelė jo knyga 4u.gif
O, radau, kad trys knygos yra apie Stiveno Fišerio nuotykius. įdomu, ar Eridanas ir tęsinius išleis g.gif Mn labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 20 kovo 2011 - 14:13
Laba, gyvos gyvos smile.gif Skaitau dabar The Mortal Instruments seriją knygų. Užtikau jaunimo skyriuj, bet be to, kad pagrindiniam veikėjam po 16 metų, nieko vaikiško jose nėra, labai smagiai skaitosi, gerai parašyta, daug veiksmo ir netikėtų posūkių, žodžiu - super. Seniai jau beskaičiau tokį gėrį smile.gif
Atsakyti
Gyvos, gyvos 4u.gif

Aš perskaičiau Steve White "Demonų Vartai" iš Eridano serijos. Visai patiko, užkabliavo. Bet kad baisiai įdomų būtų, nepasakyčiau. Nors tuo metu, kai skaičiau - atsiplėšti buvo sunkoka.

O dabar skaitau David Gaider "Dragon Age: The Stolen Throne". MB mėgsta kompiuterinius žaidimus, tai nusipirko knygas pagal vieną žaidimą. Ir juokas juokais, visai įdomi knyga. Plius,rašymo stilius nebaisiai sudėtingas, tai skatosi labai maloniai ir lengvai.
Atsakyti