Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(Sorceress @ 2011 03 20, 04:22)
Laba, gyvos gyvos smile.gif Skaitau dabar The Mortal Instruments seriją knygų. Užtikau jaunimo skyriuj, bet be to, kad pagrindiniam veikėjam po 16 metų, nieko vaikiško jose nėra, labai smagiai skaitosi, gerai parašyta, daug veiksmo ir netikėtų posūkių, žodžiu - super. Seniai jau beskaičiau tokį gėrį smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As sita serija uztikau pries pora meteliu, nu taip skaniai susiskaite, paskutine knyga buvo nerealiai gaila uzversti. Nesitikejau kazko labai stebuklingo, bet va buvau laaaaabai maloniai nustebinta wub.gif . Beje jeigu ka autore isleidzia 4-aja knyga uz poros savaiciu "City of Fallen Angels", labai idomu bus kaip ten viskas toliau rutuliosi, nes seip tai istorija jau kaip ir baigta buvo.
Jinai beje turi kaip ir prequel Mortal Instruments serijai, ji vadinasi Infernal Devises ir pirmoji serijos knyga yra Clockwork Angel - veiksmas vyksta 100 metu pries Mortal Instruments ir vienintelis sias serijas siejantis veikejas yra Magnus Bane tongue.gif . As kol kas neturejau laiko perskaityti sitos knygos, perskaiciau tik sample skyrius, kuriuos amazone siulo, tai maciau, kad ir sita serija bus man labai prie dusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 03 20, 16:22)
Laba, gyvos gyvos smile.gif Skaitau dabar The Mortal Instruments seriją knygų.

QUOTE(Stusia @ 2011 03 20, 20:36)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif As sita serija uztikau pries pora meteliu, nu taip skaniai susiskaite, paskutine knyga buvo nerealiai gaila uzversti.

Na, va, sėdėsiu dabar ir graušiuosi, kad anglų kalba neskaitau verysad.gif Knygų aprašymas netgi labai patiko, o lietuviškai tai... nėėėra cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2011 03 20, 16:36)
Beje jeigu ka autore isleidzia 4-aja knyga uz poros savaiciu "City of Fallen Angels"

Jau padaryta pre-order prieš porą mėnesių - laukiu išsišiepus biggrin.gif
Jinai beje turi kaip ir prequel Mortal Instruments serijai, ji vadinasi Infernal Devises ir pirmoji serijos knyga yra Clockwork Angel - veiksmas vyksta 100 metu pries Mortal Instruments ir vienintelis sias serijas siejantis veikejas yra Magnus Bane  tongue.gif

Aš kaip tik pradėjau visą reikalą nuo "Clockwork Angel" skaityt - tikrai patiko, o va Mortal Instruments kažkaip nepatraukė, bet surizikavau, nes visai nebeturėjau ką skaityt, ir ką, tikrai nesigailiu, nes labai labai gėris didelis biggrin.gif
As kol kas neturejau laiko perskaityti sitos knygos, perskaiciau tik sample skyrius, kuriuos amazone siulo, tai maciau, kad ir sita serija bus man labai prie dusios thumbup.gif

Fanai bėdavoja, kad per daug panašumų tarp vienos ir kitos serijos personažų, bet man tai dzin, gerai skaitosi ir valio tongue.gif "Clockwork Prince" irgi jau užsakytas laukia išleidimo datos.

Beje, lyg ir žada filmų seriją iš "Mortal Instruments" pagamint. Tiksliau, teisės filmams parduotos, bet vis dar neaišku ar gaus distributorių ir visokius kitokius filmų gaminimo probumbasus. Tikiuosi, kad filmai bus, nes po "Hario Poterio" ir "Hobito", nebebus, ką žiūrėt sad.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 20, 20:17)
Na, va, sėdėsiu dabar ir graušiuosi, kad anglų kalba neskaitau  verysad.gif  Knygų aprašymas netgi labai patiko, o lietuviškai tai... nėėėra cry.gif

Ech kaip gaila sad.gif O į kitas kalbas nėra versta? Kokią vokiečių, prancūzų, o gal rusų? g.gif

Dar gi baisiausiai laukiu, kada išeis Jessica Verday "The Hidden", nes pirmas dvi knygas surijau per savaitę.

Kas angliškai skaito, dar siūlyčiau įsisukti į Seven Realms triologiją. Pirmoji knyga "The Demon King", antroji - "Exiled Queen", ten pilna burtų ir visokio kitokio gėrio, rašymo stilius irgi labai mielas, vaizdingas.
Atsakyti
Oj kaip juokiausi is tu fanu bedavojimu - man tai kaip tik ciotka, kad kazkokiu panasumu yra, na aisku nenoreciau, kad kopijuotu ten viska, bet kol islaikyta stilistika, zanras, tematika - man viskas labai netgi tinka.
O zinok ir pas mane ketvirtoji knyga pre-ordery sedi jau nuo pat pirmos dienos kai amazonius pasake, kada ji bus isleidziama thumbup.gif
Del knygos teisiu ir as girdejau kad kol kas derybos tik vyksta, kol kas nieko konkretaus jie dar nesuderejo, bet as net neabejoju, kad statys.
Man atrodo, kad Hunger Games bus verti musu demesio, knygos labai populiaros, mano kirpeja skaite jas ir jai jos laaaabai patiko, tai va tikiuosi, kad ir filmai bus kazko verti. As vis pasiziuriu i knygas, idomiai jos atrodo, bet ir taip laiko nepyragai, tai kol kas dar nelendu prie sitos serijos. O seip tai zinok net neabejoju, kad jie pastatys ir Instrumentus wub.gif
Atsakyti
Ką tik pasiskaičiau apie "Hunger Games" - tikrai ne man, aš sci-fi nemyliu visai, o dar distopinis sci-fi, tai ojojoi, palieku kitoms šią knygų seriją wink.gif

Mano potencialių pirkinių sąrašiuke dabar:

Trudi Canavan "The Rogue" (The Traitor Spy triologijos antroji dalis)

Rachel Vincent Soul Screamers serija - pirmoji knyga labai neužkabino, kad kiek per jaunatviška, bet jos pabaiga buvo tikrai gera, tai manau, kad pirksiu antrąją knygą ir žiūrėsiu kaip ten kas toliau vystosi

Kimberly Derting The Body Finder serija - pagal aprašymą visai neblogai skamba, reiks pabandyt paskaityt nulėkus į knygyną

Deborah Harkness "A Discovery of Witches" - labai geri atsiliepimai ir aprašymas tikrai užkabino, kai pamačiau šitą knygą knygyne, tačiau skaitytojai vis mini, kad rašliavoje per daug sapaliojimų apie istoriją, kurie nelabai kam įdomūs, tai po kol kas susilaikau, bet turbūt neilgai tas susilaikymas tęsis

Philippa Ballantine "Geist" - radau fantastikos parduotuvėje, autorės svetainėje paskaičiau porą skyrių - nu gerai skaitosi, visai suintriguota, manau, kad pirksiu
The Heir Chronicles triologija - skirta jaunesniai auditorijai, bet biesas neims, dar visai sena savęs nelaikau lotuliukas.gif

Robin McKinley "Sunshine" - vienintelis nusikundimas apie šią knygą, kiek teko skaityti - per daug aprašymų apie kepyklą (joje dirba pagrindinė veikėja), bet teko per porą skyrių prasinešt, tai rašymo stilius labai kabina ir tie kepinių aprašymai man antipatijos nesukėlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 21 kovo 2011 - 15:06
Laba. Ojeiii- čia tikri knygų fanai renkasi blush2.gif Tyliai paskaitinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Vakarė12 @ 2011 03 22, 08:59)
Laba. Ojeiii- čia tikri knygų fanai renkasi blush2.gif  Tyliai paskaitinėsiu.

Kodėl čia dabar tyliai, prašom pasireikšt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar skaitėte Francis Carsac "Ateiviai iš niekur"? Dar nuo vaikystės palikusi neišdildomą įspūdį knyga. Taip norėjosi dar kartą paskaityti, o niekur nėra... Atsisiunčiau ir "skaniai suvalgiau" rusų kalba. Labai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, fantastikos mėgėjos 4u.gif Galima įkišti nosiuką? ax.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 20, 23:17)
Na, va, sėdėsiu dabar ir graušiuosi, kad anglų kalba neskaitau   verysad.gif  Knygų aprašymas netgi labai patiko, o lietuviškai tai... nėėėra cry.gif

Į rusų kalbą dvi pirmos knygos yra išverstos mirksiukas.gif
Кассандра Клэр. Серия "Орудия смерти":
1. Город костей
2. Город праха
Internete, mačiau, yra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 01 balandžio 2011 - 11:55
QUOTE(sphinx @ 2011 04 01, 13:54)
Sveikos, fantastikos mėgėjos 4u.gif Galima įkišti nosiuką? ax.gif
Į rusų kalbą dvi pirmos knygos yra išverstos mirksiukas.gif
Кассандра Клэр. Серия "Орудия смерти":
1. Город костей
2. Город праха
Internete, mačiau, yra blush2.gif

Dažniau nosiuką prašom kišti 4u.gif
Ir dėkui už naujienas, reikės rusų kalba paieškoti šios serijos.

Na, o kol kas kaifuosiu toliau su Detstalkeriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 04 02, 13:07)
Dažniau nosiuką prašom kišti  4u.gif
Ir dėkui už naujienas, reikės rusų kalba paieškoti šios serijos.

Prašom mirksiukas.gif
O dėl lankymosi, tai net nežinau - senokai jau skaičius ką iš fantastikos, tai paskaityti tyliai nebent galiu biggrin.gif Tiesa, pirmos rimtos mano skaitytos knygos buvo fantastika - Beliajevas, Barouzas, Norton. Tuo metu labai sužavėjo wub.gif Dar skaitau Kingą, kai netingiu biggrin.gif O PFAF knygas skaičiau jau senokai. Bet galvoju, kad gal reiktų grįžt į fantastikos pasaulį. Tai ir užsukau pažiūrėt, kuo šiuolaikiniai fantastai maitina smegenis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 03 20, 13:36)
Aš kaip tik pradėjau visą reikalą nuo "Clockwork Angel" skaityt - tikrai patiko, o va Mortal Instruments kažkaip nepatraukė, bet surizikavau, nes visai nebeturėjau ką skaityt, ir ką, tikrai nesigailiu, nes labai labai gėris didelis biggrin.gif

Sorceress, nu zinok nesusilaikiau bu niekaip is galvos neisejo, kad skaitei jau knyga ir tau ji baisulingai patiko, tai zinok ir jas nuspirkau jau ja biggrin.gif Jergau kaip skaniai skaitosi wub.gif wub.gif wub.gif Nedaug laiko turiu, tai nelabai daug galiu sau leisti jos perskaityti per diena, bet gal nuo to bus net ir fainiau, prailgins malonuma. wub.gif
O vakar gi isejo ketvirtoji Mortal Instruments knyga, ar pirkai?
O dar tiesa matei, kad ji pasklebe, kad isleis dar 5 ir 6 Mortal Instruments knygas, bet jos iseis tik kitas ir dar kitais metais doh.gif
Atsakyti