QUOTE(Stusia @ 2011 03 20, 16:36)
Beje jeigu ka autore isleidzia 4-aja knyga uz poros savaiciu "City of Fallen Angels"
Jau padaryta pre-order prieš porą mėnesių - laukiu išsišiepus
Jinai beje turi kaip ir prequel Mortal Instruments serijai, ji vadinasi
Infernal Devises ir pirmoji serijos knyga yra
Clockwork Angel - veiksmas vyksta 100 metu pries Mortal Instruments ir vienintelis sias serijas siejantis veikejas yra Magnus Bane
Aš kaip tik pradėjau visą reikalą nuo "Clockwork Angel" skaityt - tikrai patiko, o va Mortal Instruments kažkaip nepatraukė, bet surizikavau, nes visai nebeturėjau ką skaityt, ir ką, tikrai nesigailiu, nes labai labai gėris didelis
As kol kas neturejau laiko perskaityti sitos knygos, perskaiciau tik sample skyrius, kuriuos amazone siulo, tai maciau, kad ir sita serija bus man labai prie dusios

Fanai bėdavoja, kad per daug panašumų tarp vienos ir kitos serijos personažų, bet man tai dzin, gerai skaitosi ir valio

"Clockwork Prince" irgi jau užsakytas laukia išleidimo datos.
Beje, lyg ir žada filmų seriją iš "Mortal Instruments" pagamint. Tiksliau, teisės filmams parduotos, bet vis dar neaišku ar gaus distributorių ir visokius kitokius filmų gaminimo probumbasus. Tikiuosi, kad filmai bus, nes po "Hario Poterio" ir "Hobito", nebebus, ką žiūrėt
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 20, 20:17)
Na, va, sėdėsiu dabar ir graušiuosi, kad anglų kalba neskaitau

Knygų aprašymas netgi labai patiko, o lietuviškai tai... nėėėra
Ech kaip gaila

O į kitas kalbas nėra versta? Kokią vokiečių, prancūzų, o gal rusų?
Dar gi baisiausiai laukiu, kada išeis Jessica Verday "The Hidden", nes pirmas dvi knygas surijau per savaitę.
Kas angliškai skaito, dar siūlyčiau įsisukti į Seven Realms triologiją. Pirmoji knyga "The Demon King", antroji - "Exiled Queen", ten pilna burtų ir visokio kitokio gėrio, rašymo stilius irgi labai mielas, vaizdingas.