Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(Stusia @ 2011 04 06, 17:01)
Sorceress, nu zinok nesusilaikiau bu niekaip is galvos neisejo, kad skaitei jau knyga ir tau ji baisulingai patiko, tai zinok ir jas nuspirkau jau ja biggrin.gif

Valio, paskleidžiau propagandos ir suveikė biggrin.gif
Jergau kaip skaniai skaitosi wub.gif  wub.gif  wub.gif Nedaug laiko turiu, tai nelabai daug galiu sau leisti jos perskaityti per diena, bet gal nuo to bus net ir fainiau, prailgins malonuma. wub.gif

Smagu, kad patinka, nes aš pastebėjau, kad fantastiką sunku kam nors rekomenduoti, nes visi labai specifinius reikalavimus skaitalams turi
O vakar gi isejo ketvirtoji Mortal Instruments knyga, ar pirkai?

Išėjo šiandien, ne vakar ir pirkau, tiksliau, jau prieš porą savaičių užsakyta, tai dar SB šiandien bėdavojau, kad aš seniai užsisakiau, o dar brudai neatsiuntė, bet ką tik pasitikrinau Amazon ir knyga jau ruošiama siuntimui. Valio! Laukiu nesulaukiu blush2.gif
O dar tiesa matei, kad ji pasklebe, kad isleis dar 5 ir 6 Mortal Instruments knygas, bet jos iseis tik kitas ir dar kitais metais doh.gif

Teip teip, šios serijos atžvilgiu esu apsišvietus visokeriopai, nes, kai atrandi tokį gėrį, tai sunku paleist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 06, 12:07)
Valio, paskleidžiau propagandos ir suveikė biggrin.gif

Smagu, kad patinka, nes aš pastebėjau, kad fantastiką sunku kam nors rekomenduoti, nes visi labai specifinius reikalavimus skaitalams turi

Išėjo šiandien, ne vakar ir pirkau, tiksliau, jau prieš porą savaičių užsakyta, tai dar SB šiandien bėdavojau, kad aš seniai užsisakiau, o dar brudai neatsiuntė, bet ką tik pasitikrinau Amazon ir knyga jau ruošiama siuntimui. Valio! Laukiu nesulaukiu blush2.gif

Teip teip, šios serijos atžvilgiu esu apsišvietus visokeriopai, nes, kai atrandi tokį gėrį, tai sunku paleist biggrin.gif

Buciau zinok dar ramiai laukusi vasaros, bet va kai parasei, kad labai gerai susiskaite, tai tiesiog negalejau saves nugaleti tongue.gif Turejau isigyti tongue.gif

Oj ne ne, man sita serija, tai labai senai prie sirdies irgi. O del rekomendaciju, tai man del SM ir yra taip prie sirdies, nes cia galima nerealiu dalyku suzinoti ir geru rekomendaciju gauti.

Ai nu pas mus (statuose as) tai vakar jau pasirode knygynuose. Bet sitos tai tikrai nepirksiu, kol nepasibaigs semestras. O beto gi biskiuka pradejau skaityti savo eiles taip ilgai laukusia Sookie Stackhouse saga.
NU bet kai jau gausi knyga ir perskaityti, butinai pasidalink ispudziais, ar nesuprastejo siuzetas, ar idomiai toliau veiksmas rutuliojasi. As tai net galvoju, kad man reiks is naujo pirmas 3 knygas permesti, nes zinok nebelabai beatsimenu kas ir kaip ten buvo, detales pasimirso tai visai doh.gif

Ir as zinok lygiai taip jauciuosi del sitos serijos - baisulingai ikrito ir man i sirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 04, 10:18)
Prašom mirksiukas.gif
O dėl lankymosi, tai net nežinau - senokai jau skaičius ką iš fantastikos, tai paskaityti tyliai nebent galiu biggrin.gif Tiesa, pirmos rimtos mano skaitytos knygos buvo fantastika - Beliajevas, Barouzas, Norton. Tuo metu labai sužavėjo wub.gif Dar skaitau Kingą, kai netingiu biggrin.gif O PFAF knygas skaičiau jau senokai. Bet galvoju, kad gal reiktų grįžt į fantastikos pasaulį. Tai ir užsukau pažiūrėt, kuo šiuolaikiniai fantastai maitina smegenis  ax.gif biggrin.gif

Grįžk, grįžk į fantastikos pasaulį biggrin.gif
O šiuolaikiniai fantastai bent jau šioje temoje labai įvairias knygas aptaria ir senienas, ir naujienas anglų kalba, ir rusų fantastus biggrin.gif

QUOTE(Stusia @ 2011 04 06, 23:32)
O beto gi biskiuka pradejau skaityti savo eiles taip ilgai laukusia Sookie Stackhouse saga.

Mėgsti vampyrus? biggrin.gif Parašyk, kaip patiks 4u.gif Nes man Sukės serija viena įdomesnių (Lietuvoje ją po truputį Obuolio leidykla leidžia).

Aš perskaičiau Detstalkerio 6 knygas (Sėlinanti mirtis, Sukilimas, Karas po dvi dalis) ir dabar ieškau tęsinių biggrin.gif
Atsakyti
Apie vampyrus pradėjot, tai užklausiu, gal kuri skaitėt Morganville Vampires seriją? Vienam knygyne šalia mūsų šita serija pigiau grybų, tai labai smalsu, kokio lygio skaitalas, ar verta.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 09, 13:47)
Apie vampyrus pradėjot, tai užklausiu, gal kuri skaitėt Morganville Vampires seriją? Vienam knygyne šalia mūsų šita serija pigiau grybų, tai labai smalsu, kokio lygio skaitalas, ar verta.

Aš neskaičiau. Lietuviškai šitos serijos dar neleidžia ax.gif
Atsakyti
įsiterpsiu į temą blush2.gif
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 09, 12:47)

turiu tik antrą dalį ( kuistukuose labai pigiai radau ), bet nesinori nuo antros pradėti. na, bet jaučiu neiškęsiu ir per atostogas bandysiu skaityt. O šiaip jei nematėt, ypač kas skaitot anglų kalba, yra vienos merginos, skaitančios fantastiką, tinklaraštis/svetainė (spausti čia). jame tikrai yra atsiliepimai ir apie Morganville Vampires knygas (paieškoje galima susirasti) mirksiukas.gif

o šiaip, pati mėgstu tik vampyrus iš fantastikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 11, 15:21)
turiu tik antrą dalį ( kuistukuose labai pigiai radau ), bet nesinori nuo antros pradėti.

Pradėk pradėk, man papasakosi tongue.gif
O šiaip jei nematėt, ypač kas skaitot anglų kalba, yra vienos merginos, skaitančios fantastiką, tinklaraštis/svetainė (spausti čia). jame tikrai yra atsiliepimai ir apie Morganville Vampires knygas (paieškoje galima susirasti)  mirksiukas.gif

Atsiliepimų apie seriją knygų rasti nesunku, tik daug maloniau, kai tie atsiliepimai ne, sakykim, kažkokios 15-metės iš Teksaso, o bendramintės iš forumo, todėl ir paklausiau smile.gif Bet kokiu atveju, dėkoju už nuorodą, eisiu pablūdyt ten biggrin.gif
o šiaip, pati mėgstu tik vampyrus iš fantastikos  mirksiukas.gif

O vampyrų dar ir ne iš fantastikos būna? hihihi.gif

- - - - - - - - - -

Panos, ar kuri nors norit fantastikos knygų anglų kalba? Pas mus bute vietos visai nedaug ir kai kurių knygų antrą kartą tikrai nebeskaitysiu, tai su malonumu perleisčiau (išmest gaila), tik prašyčiau už siuntimą sumokėt, jei kam įdomu, įmesiu sąrašiuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 11 balandžio 2011 - 16:36
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 11, 17:36)
*Atsiliepimų apie seriją knygų rasti nesunku, tik daug maloniau, kai tie atsiliepimai ne, sakykim, kažkokios 15-metės iš Teksaso, o bendramintės iš forumo, todėl ir paklausiau smile.gif Bet kokiu atveju, dėkoju už nuorodą, eisiu pablūdyt ten biggrin.gif

**O vampyrų dar ir ne iš fantastikos būna?  hihihi.gif

* oi, kažkaip ten dviprasmiškai parašiau. atsiliepimai ten lietuvių kalba ir tas puslapis lietuvės, o ne užsienietės hihihi.gif

** nebūna tongue.gif turėjau omeny, kad kitokiomis fantastiškomis būtybėmis nelabai domiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Vakar perskaiciau Julij Burkin "Gėlės mūsų pelenuose". Tiesa sakant skaitant vis neapleido mintis, kad si knyga labai moteriska, nora autorius yra vyras. Idomus, itraukiantis pasakojimas apie tai, kaip viena diena zmonija isnyks, o zemeje apsigyvens homos insecta smile.gif Kaip vystysis nauja civilizacija, kokiu klaidu jie pridarys ir kokiu isvengs.
Cia pirmoji serijos knyga. Dabar pulsiu skaityti antra smile.gif
Atsakyti
Kas čia jum du depresinėm knygom apie žmonijos išnykimą vis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 11, 18:36)
Panos, ar kuri nors norit fantastikos knygų anglų kalba? Pas mus bute vietos visai nedaug ir kai kurių knygų antrą kartą tikrai nebeskaitysiu, tai su malonumu perleisčiau (išmest gaila), tik prašyčiau už siuntimą sumokėt, jei kam įdomu, įmesiu sąrašiuką.

Tik dabar pamaciau sita posta. Mane labai domintu, nes noriu truputuka palavint savo anglu kalba 4u.gif Ypac domintu fentezi arba vampyrai, angelai ir kt. mistynes butybes blush2.gif 4u.gif
O del knygos, kuria as skaitau, tai ji visai nedepresine, ten zmones isnyke pries daugeli milijonu metu, o zemeje karaliauja kita zmogiska civilizacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2011 04 13, 20:21)
Tik dabar pamaciau sita posta. Mane labai domintu, nes noriu truputuka palavint savo anglu kalba 4u.gif Ypac domintu fentezi arba vampyrai, angelai ir kt. mistynes butybes blush2.gif  4u.gif

Kaip tik turiu ir apie angelus ir apie vapyrus, įmetu sąrašiuką, gal kas patiks smile.gif

Rosemary Clement - Moore "Splendour Falls"
John Lehnan "Shadowmagic"
L. J. Smith "Vampire Diaries: The Awakening + The Struggle" (dvi pirmos serijos knygos vienoje)
Cinda Williams Chima "The Demon King"
Jana Oliver "The Demon Trappers: Forsaken"
Arthur C Clarke "Randezvous with Rama"
Kelley Armstrong "The Reckoning"
Rachel Vincent "My Soul to Take"
Rachel Vincent "My Sould to Save"

O del knygos, kuria as skaitau, tai ji visai nedepresine, ten zmones isnyke pries daugeli milijonu metu, o zemeje karaliauja kita zmogiska civilizacija biggrin.gif

Tada persiprašau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 13 balandžio 2011 - 22:15