Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

gal pravers
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2010 11 02, 22:14)
įtariu, kad mano merginų kambarys analogiškas. tik durys dešinėj, o spinta kairėj smile.gif
mes iškart žinojom, kad nenorium jokių ištraukiamų, išstumiamų, nukabinamų ar kitaip paslėptų lovų, taip pat nenorėjom standartinės dviaukštės, taigi susiprojektavom tokį variantą, kuris mums labai tiko ir patiko.

apatinė lova šiek tiek pažeminta, o kita paaukštinta.
sėkmės planuojant smile.gif

bigsmile.gif labai liiuks ideja thumbup.gif
Atsakyti
mes iškart žinojom, kad nenorium jokių ištraukiamų, išstumiamų, nukabinamų ar kitaip paslėptų lovų, taip pat nenorėjom standartinės dviaukštės, taigi susiprojektavom tokį variantą, kuris mums labai tiko ir patiko.

Man baisu tokios atviros ir taip aukstai esancios lovos. Ir ta zemesne palindusi po ta aukstaja irgi kazkaip man nesaugiai atrodo... O siaip graziai atskirtos zonos miego ir zaidimo.
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 11 03, 13:52)
Man baisu tokios atviros ir taip aukstai esancios lovos. Ir ta zemesne palindusi po ta aukstaja irgi kazkaip man nesaugiai atrodo... O siaip graziai atskirtos zonos miego ir zaidimo.

iš pradžių planavom apsaugas, bet paskui persigalvojom. manėm, kad uždėsim, jei atrodys, kad reikia smile.gif
iš tiesų ta viršutinė lova 1 m aukštyje, plotis 95 cm, taigi nebaisu joje miegot. bet mano ir mergina ne poros metukų smile.gif dabar žadam persikelt kitur ir ten teks lovas atskti, tai ji tos aukštos lovos nenori atsisakyt smile.gif
žaidimų zona pas mus balkone (prijungtas prie kambario)
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 11 02, 20:15)

aciu aciuks.gif uz puikius pavyzdzius man padejo jau apsispresti clap.gif thumbup.gif

QUOTE(Blond @ 2010 10 28, 09:20)
Parodysiu ir as savo mergyciu kambariuka.

jusu mergytes kambaris superinis, o jau meskuciu ir suniuku kiek bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras musu kambariukui 4u.gif
Atsakyti
Netycia youtube atradau rolleyes.gif Geriau jau buciau neradus biggrin.gif biggrin.gif
1.
2.
3.

ir t.t.. Ten sone daug vaizdeliu yra smile.gif
Atsakyti
Dabar klausimas toms kurių vaikai mokyklinukai ir yra panašaus amžiaus. Kaip sprendžiat rašomų stalų sudėstymą. mes turim vaikams 1 kambarį, tad jame turi sutilpti abu rašomi stalai. Tai gal kas turit kokių nuotraukų įkelt. Vieną tai mačiau-kai abu stalai stovi priešingose sienose. na pas msu prie vienos sienos balkono durys, tai nelabai ir išeis, be to manau,kad su nugara vaikas pats sau šviesą užstotų. tai gal kokių pavyzdėlių mestelkite smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
šešėlis- gal gali nuotruakytę įmest su tuo stalu..ar ten rašomasis?
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 11 07, 23:38)
šešėlis- gal gali nuotruakytę įmest su tuo stalu..ar ten rašomasis?

stalas paprasčiausias:
user posted image
stalčių spintelė važinėja, tai galima prie stalo sėst iš abiejų pusių ir iš galo (užapvalintas, nes ties praėjimu į balkoną). jei dviems prie jo reiktų normaliai pamokas ruošt, tai gal ir nelabai patogu, nors jis nemažas...
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2010 11 04, 15:25)
Netycia youtube atradau  rolleyes.gif  Geriau jau buciau neradus  biggrin.gif  biggrin.gif
1.
2.
3.

ir t.t.. Ten sone daug vaizdeliu yra smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif aciu uz gera puslapiuka, nes mums irgi dabar aktualu vaiko kambarys , kaip tik ji perdarom doh.gif
Atsakyti
įtariu, kad mano merginų kambarys analogiškas. tik durys dešinėj, o spinta kairėj smile.gif

labai faina lovyte, tik noretusi kokio bortelio aukstesneje lovyteje mirksiukas.gif mazesni vaika nepaguldysi schmoll.gif nusiridens biggrin.gif ir ilipimo gal kokiu kopeteliu reiketu.Bet siaip labai puikus variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2010 10 28, 11:20)
Man grazu, pati dar visai tokio noreciau smile.gif

Papildyta:
Parodysiu ir as savo mergyciu kambariuka. Jau beveik baigeme irengti, dar truksta vieno ar dvieju kilimuku, nes nebuvo reikiamos spalvos IKEA, uzklotuko lovytei. Kol kas jame karaliauja didzioji, maziuka dar pas mus kambary miega. Ateity planuojam pirkt tokia pat antra lovele. Sakiau, kad vaiku kambarys tai jau nebus "barbiskas" biggrin.gif Bet pagalvojau, kad vaikyste tebuna viena ir vaikas privalo gyvent tokiam kambary, koks jam patinka smile.gif Taigi, gavosi ruzavas ruzavas kambariukas biggrin.gif

fantastiskas kambariukas thumbup.gif labai jaukus, tvarkingas, viskas savo vietose, turbut kai kam nepatiktu per daug perkrautas, bet tai mano stilius man ir grazu jauku kaip visko daug viskas sudeta savo vietose, labai labai grazus.Ech... ir as tikiuosiu greitai isipildys mano svajone kuo greiciau irengti berniukams kambareli wub.gif
Atsakyti