QUOTE(šešėlis @ 2010 11 02, 22:14)
įtariu, kad mano merginų kambarys analogiškas. tik durys dešinėj, o spinta kairėj 
mes iškart žinojom, kad nenorium jokių ištraukiamų, išstumiamų, nukabinamų ar kitaip paslėptų lovų, taip pat nenorėjom standartinės dviaukštės, taigi susiprojektavom tokį variantą, kuris mums labai tiko ir patiko.
apatinė lova šiek tiek pažeminta, o kita paaukštinta.
sėkmės planuojant

mes iškart žinojom, kad nenorium jokių ištraukiamų, išstumiamų, nukabinamų ar kitaip paslėptų lovų, taip pat nenorėjom standartinės dviaukštės, taigi susiprojektavom tokį variantą, kuris mums labai tiko ir patiko.
apatinė lova šiek tiek pažeminta, o kita paaukštinta.
sėkmės planuojant

Man baisu tokios atviros ir taip aukstai esancios lovos. Ir ta zemesne palindusi po ta aukstaja irgi kazkaip man nesaugiai atrodo... O siaip graziai atskirtos zonos miego ir zaidimo.
QUOTE(Dija24 @ 2010 11 03, 13:52)
Man baisu tokios atviros ir taip aukstai esancios lovos. Ir ta zemesne palindusi po ta aukstaja irgi kazkaip man nesaugiai atrodo... O siaip graziai atskirtos zonos miego ir zaidimo.
iš pradžių planavom apsaugas, bet paskui persigalvojom. manėm, kad uždėsim, jei atrodys, kad reikia

iš tiesų ta viršutinė lova 1 m aukštyje, plotis 95 cm, taigi nebaisu joje miegot. bet mano ir mergina ne poros metukų

žaidimų zona pas mus balkone (prijungtas prie kambario)
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 11 02, 20:15)
aciu

QUOTE(Blond @ 2010 10 28, 09:20)
Parodysiu ir as savo mergyciu kambariuka.
jusu mergytes kambaris superinis, o jau meskuciu ir suniuku kiek

Aciu uz pagyras musu kambariukui

Dabar klausimas toms kurių vaikai mokyklinukai ir yra panašaus amžiaus. Kaip sprendžiat rašomų stalų sudėstymą. mes turim vaikams 1 kambarį, tad jame turi sutilpti abu rašomi stalai. Tai gal kas turit kokių nuotraukų įkelt. Vieną tai mačiau-kai abu stalai stovi priešingose sienose. na pas msu prie vienos sienos balkono durys, tai nelabai ir išeis, be to manau,kad su nugara vaikas pats sau šviesą užstotų. tai gal kokių pavyzdėlių mestelkite

Papildyta:
šešėlis- gal gali nuotruakytę įmest su tuo stalu..ar ten rašomasis?

Papildyta:
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 11 07, 23:38)
stalas paprasčiausias:

stalčių spintelė važinėja, tai galima prie stalo sėst iš abiejų pusių ir iš galo (užapvalintas, nes ties praėjimu į balkoną). jei dviems prie jo reiktų normaliai pamokas ruošt, tai gal ir nelabai patogu, nors jis nemažas...
įtariu, kad mano merginų kambarys analogiškas. tik durys dešinėj, o spinta kairėj 

labai faina lovyte, tik noretusi kokio bortelio aukstesneje lovyteje

QUOTE(Blond @ 2010 10 28, 11:20)
Man grazu, pati dar visai tokio noreciau 
Papildyta:
Parodysiu ir as savo mergyciu kambariuka. Jau beveik baigeme irengti, dar truksta vieno ar dvieju kilimuku, nes nebuvo reikiamos spalvos IKEA, uzklotuko lovytei. Kol kas jame karaliauja didzioji, maziuka dar pas mus kambary miega. Ateity planuojam pirkt tokia pat antra lovele. Sakiau, kad vaiku kambarys tai jau nebus "barbiskas"
Bet pagalvojau, kad vaikyste tebuna viena ir vaikas privalo gyvent tokiam kambary, koks jam patinka
Taigi, gavosi ruzavas ruzavas kambariukas

Papildyta:
Parodysiu ir as savo mergyciu kambariuka. Jau beveik baigeme irengti, dar truksta vieno ar dvieju kilimuku, nes nebuvo reikiamos spalvos IKEA, uzklotuko lovytei. Kol kas jame karaliauja didzioji, maziuka dar pas mus kambary miega. Ateity planuojam pirkt tokia pat antra lovele. Sakiau, kad vaiku kambarys tai jau nebus "barbiskas"

fantastiskas kambariukas