Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Jogvile @ 2010 12 05, 16:13)
nu jo, jis pailgas pas mus- 2.20 m i ploti ir apie 5 m i ilgi kazkur. Kambario tikrai neprailgina, o priekyje telpa ne tik zaislu deze, veliau galima ir rasomaji stala prie lango imontuoti.
atsiprasau, nepastebejau blush2.gif

tai jauciu kambarys tada didesnis nei 15 kv m?
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 12 05, 17:15)
tai jauciu kambarys tada didesnis nei 15 kv m?

net buto plana pasiemiau
Ilgis kambario- 4.77 m., plotis 2.70. tai va- 12.88 kv.m. bet realiai mazesnisn, nes detas gipsokartonas, kad sienos lygios butu, tai nuo ilgio ir nuo plocio manau po kokiu 5-10 cm nuimti reiktu, nes siaubingai kreivos sienos buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2010 12 05, 16:28)
net buto plana pasiemiau
Ilgis kambario- 4.77 m., plotis 2.70. tai va- 12.88 kv.m. bet realiai mazesnisn, nes detas gipsokartonas, kad sienos lygios butu, tai nuo ilgio ir nuo plocio manau po kokiu 5-10 cm nuimti reiktu, nes siaubingai kreivos sienos buvo mirksiukas.gif

labai labai aciu notworthy.gif 4u.gif
galvoju apie toki varianta tik apatine lova nebutu isikisus o eitu taip pat kaip ir virsutine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2010 12 03, 22:02)
Laba vakareli
pagaliau musu meistras baige vaiku kambario baldelius- imetu nuotraukytes (cia tik baldai, dabar man darbas visokiu grozybiu priklijuoti, prikabinti ir nupiesti )

Pažiūrėjau, kad jūsų vaikučiai maži, tai man gal trūktų apatinei lovytei apsaugėlių.

Neįžiūriu tos spintos kampe - ji truputi kampu pastatyta?
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 12 06, 04:27)
Pažiūrėjau, kad jūsų vaikučiai maži, tai man gal trūktų apatinei lovytei apsaugėlių.

Neįžiūriu tos spintos kampe - ji truputi kampu pastatyta?

salia yra spintele, ir dar pufika padedu as mazeliui, o dukryte miega kol kas pas mus ax.gif ten kampine spinta
Atsakyti
QUOTE(flysky @ 2010 12 04, 12:09)
noreciau paklausti tu, kurios turi vaiku kambaryje dviaukste ar pusaukste lovas. ar yra kam nors atsitikus nelaime , neduok, Dieve , kad vaikas iskristu is virsutines lovos?
paciai jau rupi klausimas pertvarkyti baldus dviems vaikams , tai prisiklausiau ivairiu nuomoniu. ar tos aukstos lovos tikrai nesaugios, ar tai tik mamu dideles baimes?
bandziau gauti atsakyma temoje apie vaiku lovas, bet tikriausiai ten reciau mamos lankosi, tai klausiu cia ax.gif

pas mus dviaukštė lova, buvo kartą, kad dičkis (5m.) iš galo lovos nukrito unsure.gif . Naktį tik išgirdau garsą ir versmą. Ačiū D. viskas laimingai, ryte pats nieko neprisiminė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 06 gruodžio 2010 - 14:44
aciu uz atsakymus.
tai vis gi nera pats saugiausias variantas...
Atsakyti
na is cia aprasytu vaiku mano tikriausia gan paaugusi miegos dviaukstej ( 7m) tai tikiuosi kad bus be avariju.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 12 07, 08:55)
na is cia aprasytu vaiku mano tikriausia gan paaugusi miegos dviaukstej ( 7m) tai tikiuosi kad bus be avariju....  ax.gif

mano 7 metė jau metus miega antram aukšte . Mėgėja lunatikuot, bet dėl to antras aukšta netrukdo - kai prasideda seansas labai tvarkingai nulipa, nueina kur reikia ir grįžta taip pat gražiai biggrin.gif o iš pradžių tai labai bijojau dviaukštės lovos, bet dėl vietos trūkumo , pasirinkimo kito nebuvo . Vėliau, kai jau apmažės žaislų, padarysim dvi atskiras lovas cool.gif
Atsakyti
Aš tik už atskiras lovas...pati nenorėčiau miegot antrame aukšte. man smagiau ateiti pas abiejų vaikų ir atsissėsti ir sekti pasakas...o jei lova dviaukštę retai kada ten lipčiau ko gero.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 12 07, 21:02)
Aš tik už atskiras lovas...pati nenorėčiau miegot antrame aukšte. man smagiau ateiti pas abiejų vaikų ir atsissėsti ir sekti pasakas...o jei lova dviaukštę retai kada ten lipčiau ko gero.... g.gif

Asirgi taip uz tai pasirinkau, kad kiekviena mergina turetu savo kampeli. Neuzilgo turetumem baigti ju kambareli, tai gal parodysiu, kaip gavosi
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2010 12 07, 20:58)
Asirgi taip uz tai pasirinkau, kad kiekviena mergina turetu savo kampeli. Neuzilgo turetumem baigti ju kambareli, tai gal parodysiu, kaip gavosi

ir jeigu galima mazdaug su metrais ax.gif blush2.gif
Atsakyti