Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Temos paivairinimo delei parodau mano mažosios (tuoj 2 metukai bus)Boružkos kambariuks:

user posted image

user posted image

Rankeneles is arciau:

user posted image

"Kosmetinio" staliuko kampukas smile.gif

user posted image

Cia matosi spintos rankeneles - kabliukai:

user posted image
Dabar truksta tik uzuolaidu wub.gif , spalvingo kilimuko ir kedutes prisest prie kosmetinio staliuko
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2011 02 02, 20:10)
100 procentu sutinku, kad lova su ciuziniu butu geriausias variantas...
Bet pas mus toks variantas, kad mazasis dar miega su mumis (jam 1.10 m), savo kudikio lovyteje nenori miegoti, o greitai turesim dar viena maziuka nestuke.gif . Laikas vyresneli pratinti miegoti atskirai, tai vyras pasiule tokius variantus, kad butu galima atsigulti salia sunaus ir taip ji mygdyti, gal ir nekty tektu nueiti paguleti prie jo. O i viengule su apsaugelem tai nelabai tilpsim dviese   blush2.gif
Oj... kaip sunku apsispresti kas geriau doh.gif

Pritariu vienai komentavusiai mamytei, kad įmanoma tilpti viengulėj lovoj su vaikučiu.
Jau rodžiausi mūsų lovytę, ten čiužinys 200x90cm, tai 4,5m sūnus su tėčiu laisvai telpa (nors tėtukas nėra labai smulkus smile.gif).Aišku nemiega kartu,bet retsykiais paguli prieš miegą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DO&RU @ 2011 02 01, 23:20)
nu va isirinkau pagaliau lova apzirejau paciupinejau super  thumbup.gif
bet dabar gryzus namo suku galva, kad nepaziurejau kaip-kokiu principu tos dalys jungiasi? gal kam suprantamai iseis paaiskinti kas turi ar mate jas  blush2.gif

vyras surinkinėjo šitą lovytę, tai pagal schemutę labai greit surinko, gaila nieko konkretaus negaliu patart, bet sunku tikrai nebus wink.gif

Mari, gražus kambariukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayja: 03 vasario 2011 - 16:01
QUOTE(Mari @ 2011 02 03, 16:44)
Temos paivairinimo delei parodau mano mažosios (tuoj 2 metukai bus)Boružkos kambariuks:

Labai gražus, erdvus, šviesus kambariukas. "Vorestos" baldukai labai dailūs.
Atsakyti
Mari labai labai grazu thumbup.gif
super ir spalvos tokios svelnios wub.gif
Atsakyti
Mari, puikus kambarelis 4u.gif Baldeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2011 02 03, 15:44)

Labai dailus kambarys wub.gif
Aš šiuo metu taip pat generuoju idėjas ir vizijas kaip turėtų atrodyti mažosios kambarys. Bandau domėtis ar geriau baldus gaminti pagal užsakymą, ar pirkti ir surinkti.

Kaip suprantu "Voresta" baldus gamina pagal pateiktus brėžinius ir pageidavimus? Kaip kainos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2011 02 03, 15:41)
Labai dailus kambarys  wub.gif
Aš šiuo metu taip pat generuoju idėjas ir vizijas kaip turėtų atrodyti mažosios kambarys. Bandau domėtis ar geriau baldus gaminti pagal užsakymą, ar pirkti ir surinkti.

Kaip suprantu "Voresta" baldus gamina pagal pateiktus brėžinius ir pageidavimus? Kaip kainos?  blush2.gif

Aciu visoms 4u.gif Smagu wub.gif

Voresta negamina pagal pageidavimus. Lovyte tik is Vorestos. Kaina jos be ciuzinuko - 1500 Lt. Pacios spreskit, ar pigu, ar brangu. Man pasirode brangu, bet labai jau daili - tai ir nusipirkau. O spinta gaminomes pas puikius baldininkus. Manau, kad ir kainos ju neblogos. Bet dirba tai labai puikiai. Tas gelytes nusibraizem patys ir atidaveme fasadus pafrezuoti - gavosi puikiai wub.gif
Atsakyti
Mari, kambariukas laaabai gražus wub.gif thumbup.gif
Norėčiau paklausti kokie meistrai gamino baldelius ir kas pafrezavo ? bigsmile.gif nes grožis neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
wub.gif as taip pat prisidedu prie Mari dukrytes kambariuko pagyru wub.gif
jau tos gelikes israizytos thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai už tokį išsamų aprašymą thumbup.gif 4u.gif
Tai man ir yra dabar vienintelis ir pagrindinis galvos skausmelis - vaikų lovytės g.gif Aš baisiai nenoriu ir nepasitikiu dviaukštėm, o ir kambario vien lovom užgriozdint nenoriu... vienu žodžiu - pasaka be galo gaunasi verysad.gif

Įmesiu mūsų vaikų numatomo kambario planelį, kaip pasiųlėt, gal kam dar kils kokių įdomių minčių blush2.gif
user posted image

QUOTE(xjurga @ 2011 02 03, 00:48)
Variantų yra daugybė, aš čia pavardinau keletą iš jų.
Svarbiausiai yra tai kas jums patinka. Jeigu perskaičiusi mano "romaną" neradote nei vienos minties kuri jums patiktų, gal bent aiškiau įsivaizduosite ko tikrai nenorėtumėte daryti  mirksiukas.gif

Norėdama konkretesnių patarimų dėl baldų išdėstymo įdėkite vaikų kambario planą - skaitančios šią temą mamos manau galės jums įvairių idėjų pasiūlyti  mirksiukas.gif

Šitą lovelių sprendimą aš irgi mačiau thumbup.gif labai įdomus ir vertas dėmesio varijantas g.gif

QUOTE(wilike @ 2011 02 03, 09:06)
Gali buti viena paprasta lova, kita lova su istraukiama lova. pvz

Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2011 02 03, 17:27)
Mari, kambariukas laaabai gražus  wub.gif  thumbup.gif
Norėčiau paklausti kokie meistrai gamino baldelius ir kas pafrezavo ? bigsmile.gif  nes grožis neišpasakytas  wub.gif

Kad nebuciau apkaltinta reklamavimu ir protegavimu doh.gif , parasysiu Jums i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2011 02 03, 16:44)

Nu SUPER thumbup.gif kambariukas, net pati uzsimaniau maza mergaite pabuti ir kelias dienas pagyventi sitoje pasakoje.

Gaila, bet mes sio metu negali savo vaikui ikurti tokio pasaku kampelio.
Po remontu virtuveje ir prieskambaryje teveliu pinigines smarkei paplonejo... surrender.gif
Tad minimalei aptvarkysim kambari. Pagaliau nuimsim dulketa kilimine danga (ryt vyras sudes lamonata). Tapetus paliekam tuos pacius. Na ir baldai lieka, tik lova reikes nupirkti, vyras pazadejo lentynas padaryti (zaislam pasideti), pasiusiu kokias smagias uzuolaidas, gal rasiu koki "linksma" kilima ir sviestuva...
Tai va tokie planai...
Atsakyti