Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

arba medzio spalvos arba balti, bent mano akim ziurint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2011 02 16, 13:12)
kokios spalvos baldai tiktu siam kambariui g.gif na nesinori kad absoliuciai viskas butu ruzava schmoll.gif  4u.gif

Balti. ax.gif O grindys, jei neklystu, pušinės? Galima kažką derinti ir prie jų (pušinių baldelių pasirinkimas itin didelis).

Rožinių jau tikrai užtektų tik nedidelių akcentų - nepersistenkite. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 16 vasario 2011 - 12:37
QUOTE(wilike @ 2011 02 16, 12:32)
arba medzio spalvos arba balti, bent mano akim ziurint  rolleyes.gif

Ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif galetu buti tik kai kur roziniai akcentai pvz rankeneles, uzuolaidu kaspineliai
Atsakyti
kokios spalvos baldai tiktu siam kambariui g.gif na nesinori kad absoliuciai viskas butu ruzava schmoll.gif  4u.gif

mano nuomone šviesūs su keliomis kitos spalvos durelėm, kažkas panašaus

vaiku pvz
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2011 02 16, 12:12)

mano akimis ziurint, balti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 02 16, 15:07)
mano akimis ziurint, balti smile.gif

Mano akimis irgi tik balti.Jei bus ruzavi tai bus sviestas sviestuotas,o medzio slapva nupigins visa reikala.Balti bus santuriai elegantiski! Poto vistiek pridesi gyvu vaikisku dekoraciju( remai,zaislai,lovos uztiesalas,kilimukas-uzuolaidos ir tt) tai vietoje paziuresi kokiu svelniu atspalviu dar galetumu prideti 4u.gif .
Atsakyti
laba diena,

Nesenai baigem remontukus, stai musu princeses kambarys.

user posted image

manau tokia būtų labai gražu. wub.gif ir kokia balta komoda

user posted image
Papildyta:
QUOTE(memelietė @ 2011 02 15, 14:30)
didelis dėkui visoms patarančioms  4u.gif

va dar toks klausimėlis  blush2.gif
tam planuojamam vaikų kambary  buvo padaryta nemaža spinta stumdomomis  durimis. mes galvojam visai gerai ten jinai būtų. aš kažkada susižavėjau idėja  vaikų kambario sieną nudažyti mokyklinės lentos dažais. kaip manot, o jeigu tas spintos duris tokias padaryti? nudažyti pvz. žalia spalva  g.gif

tarp diskusijų apie rytus pasiklydo mano klausimėlis... blush2.gif gal kas bandėt jau mokyklinės lentos dažus? ką manot apie tokį variantą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 16 vasario 2011 - 20:59
QUOTE(memelietė @ 2011 02 16, 21:03)
tarp diskusijų apie rytus pasiklydo mano klausimėlis...  blush2.gif  gal kas bandėt jau mokyklinės lentos dažus? ką manot apie tokį variantą?  ax.gif

Man asmeniškai yra gražu, kai mokyklinė lenta sudaro dalį baldo - stalo viršus, spintos šonas ir pan. Spinta man išvis toks baldas kuris dažniausiai yra labai didelis ir norisi, kad ji būtų kuo neutralesnės spalvos, kad susilietų su sienom ir taip nekristų į akis. Bet čia mano asmeninė nuomonė.

Vaikai piešia savo aukštyje, tai daryti piešimo lentą per visą spintos aukštį irgi lyg ir nebūtų prasmės. Bet kaip sakoma gyvo tokio pavyzdžio nesu mačiusi, tai sunku ką daug ir komentuoti. Be to viskas dar priklauso ir nuo kambario dydžio. Jei erdvės didelės, tai kad ir didelė spinta, gali visai neužgriozdinti erdvės (čia kalbu apie tai, kad ji būtų tamsiau dažyta ir automatiškai labiau kristų į akis).

Dar pagalvojau apie praktiškumą - kažin ar nebūtų problemų dėl drabužių tepimosi - ar nereiktų žiūrėti, kaip čia imant drabužius iš spintos neprisiliesti prie išpaišytų durų, ar nepribirėtų kreidos į apatinį bėgelį? O gal dabar yra jau ir netrupančios kreidos?
Atsakyti
čia primečiau maždaug galimą vaizdelį.

čia tokia baisi realybė dabar:
https://lh3.googleus...s912/namas1.jpg

o čia mano fantazija:
https://lh4.googleus...12/Desktop4.jpg

ką manot?
Atsakyti
laba diena,

Nesenai baigem remontukus, stai musu princeses kambarys.

Balsuoju už baltus baldukus smile.gif
Dar kelios foto su panašiom sienom:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2011 02 16, 23:04)
čia primečiau maždaug galimą vaizdelį.

čia tokia baisi realybė dabar:

ten kur karkasas bus spinta ane?
ir ji juoda- ant jos bus galima piesti bigsmile.gif
siaip sunku ka pasakyt, kol spalvu nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 16, 23:13)
ten kur karkasas bus spinta ane?
ir ji juoda- ant jos bus galima piesti  bigsmile.gif
siaip sunku ka pasakyt, kol spalvu nesimato  g.gif

o antro paveiksliuko nerodo? g.gif

taip ten kur karkasas bus spinta, bet ne tik toks durų pločio tarpas stumdosi, per kurį galima įeiti į vidų spintos smile.gif
bandžiau pasipaišyti žalia spalva, bet man kažkaip nesižiūrėjo, tai kaip ir juoda gerai, tik toks gan drąsus sprendimas būtų tongue.gif g.gif
Atsakyti